Sadar v zibelki kartinga želi rezultat kariere

Mai Sadar bo konec tedna v sklopu dirke svetovnega prvenstva v kartingu za razred KZ sklenil nastope v tekmovanju FIA Academy Trophy.


Verjetno bodo prihajajoči konec tedna na slovitem dirkališču ob Gardskem jezeru oči ljubiteljev kartinga pretežno uprte v razplet svetovnega prvenstva v elitnem razredu KZ, pa bodo v sklopu tekmovanja v Lonatu nastopili tudi vozniki razredov KZ2 in FIA Academy Trophy. V slednjem v letošnji izvedbi tekmovanja slovenske barve z licenco AMZS brani Mai Sadar. Na uvodni dirki, ki jo je gostila italijanska Adrija, je pustil zelo dober vtis, se dobro spopadel z zahtevnimi razmerami na stezi ter osvojil 18. mesto. Zato so apetiti zdaj malce zrasli in pričakovanja pred tokratno dirko v Lonatu so nekoliko večja. Vozniki bodo z uradnimi treningi in kvalifikacijami začeli v petek 2. oktobra 2020, sobota je rezervirana za izločilne dirke za uvrstitev v finale, v nedeljo 4. oktobra 2020 pa bo na sporedu finale.

Potek dirke rezultate bo možno spremljati na spletni strani FIA Karting, spletna TV pa bo omogočala spremljanje dirke tudi v neposrednem prenosu.

Ključne besede


AMZSFIAkartingMai Sadarlicenca

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji