Avto-moto zveza Slovenija počastila uspeh Tima Gajserja

Avto-moto zveza Slovenije je danes pripravila novinarsko konferenco s Timom Gajserjem in njegov četrti naslov svetovnega prvaka v motokrosu na poseben način počastila v oddaji Vikend paket na TV Slovenija.


V prostorih Avto-moto zveze Slovenije na Dunajski v Ljubljani je štirikratni svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser danes odgovarjal na vprašanja novinarjev. Spletno novinarsko konferenco je nacionalna športna zveza za motošport in karting v sodelovanju s STAklubom Slovenske tiskovne agencije prenašala v živo in jo je bilo mogoče spremljati tudi na Facebook profilu AMZS. 

Posnetek novinarske konference s Timom Gajserjem

Po novinarski konferenci je bil Tim gost v nedeljski oddaji Vikend paket na 1. programu TV Slovenija, kjer se mu je za veličastno sezono na poseben način zahvalila tudi Avto-moto zveza Slovenije.

Tim Gajser se je nagradi Avto-moto zveze Slovenije v višini 4444,44 € (štirice predstavljajo štiri naslove svetovnega prvaka) odpovedal z željo, da Avto-moto zveze Slovenije ta znesek podari dečku s cerebralno paralizo Luki Brajlihu, ki mu je sicer Tim že večkrat pomagal. Sredstva bodo namenjena njegovim terapijam.

Video: Tim Gajser, najboljši motokrosist sveta

Le najmočnejši se lahko v najbolj negotovih trenutkih brez obžalovanja ozrejo nazaj, z zavedanjem, da je njihova pot prava. Samo heroji se ne uklonijo usodi, ne podležejo dvomom, verjamejo sebi in v napakah odkrivajo rešitve. Brez oklevanja, brez dvoma, brez strahu je Tim tudi letos znova in znova vstal, ko je bila dirka najbolj neusmiljena, Fortuna pa izgubljena v blatu, prahu in razočaranju. Vedno je sledil svojim načelom, poslušal notranji glas, treniral in se boril za vsako stotinko, za vsak centimeter idealne linije. To ni samo dirka, to ni le ena sezona, to je življenjska pot fanta, ki je tam zunaj postal mož, in pogum moža, ki je še četrtič svetu dokazal, da Slovenija ni le državica, ampak imperiji vrhunskega športa. To je on. Naš Tim Gajser, najboljši motokrosist sveta. 

Video: Pregled izjemne sezone in pot Tima Gajserja do četrtega naslova svetovnega prvaka

Ključne besede


MXGPTim Gajsermotokrosšportsvetovni prvaknagradanovinarska konferencaVikend paket

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

29

Priljubljenost članka

29

Shrani

Delite s prijatelji