Na Hrvaškem skupna dirka DP minimoto in skuter

V Virovitici na Hrvaškem bo v nedeljo tretja dirka državnega prvenstva v panogah minimoto in skuter.


To bo skupna dirka Slovenije in Hrvaške, zato bo konkurenca še bolj pestra. V kategoriji minimoto open bodo nastopili vsi najboljši slovenski tekmovalci, med katerimi po dveh dirkah vodi Jan Poropat (Minimoto klub Obala Koper), Enej Logar (AMD Brežice) pa na drugem mestu zaostaja za deset točk.

V kategoriji Skuter 70 vodi Aleš Rakun (AMD Gorica), Silvano Mladovan (MK veteran) pa se bo imel priložnost v seštevku državnega prvenstva zavihteti na drugo mesto, saj bo Danijel Računica (AMD Domžale) dirko na Hrvaškem izpustil.

V kategoriji Skuter Sport se obeta še bolj zanimiva dirka, saj sta klubska sotekmovalca Tomaž Ahčin in Tomaž Kogovšek (oba AMD Orjaki) letos zelo izenačena.

Tudi vodilni tekmovalec kategorije Ohvale 110 na Hrvaškem ne bo tekmoval, zato se bo vrstni red pri vrhu najverjetneje spremenil. Za prevzem vodstva v prvenstvu se bosta tako borila Alex Novak in Jaka Gorjan (oba ŠKD GAS Vrtejba), med katerima je trenutno pet točk razlike.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji