Zasedanje komisij FIM

Predstavniki AMZS so se udeležili letnega zbora komisij mednarodne motociklistične zveze FIM.


Minuli konec tedna je v Ženevi potekal letni zbor tehničnih, tekmovalnih in netekmovalnih komisij mednarodne motociklistične zveze FIM. Štirinajst različnih delovnih teles je obravnavalo aktualno tematiko, analiziralo preteklo tekmovalno leto in potrdilo spremembe določenih pravil, pravilnikov in koledarjev dirk za novo sezono ter nakazalo smernice sodelovanja s promotorji tekmovanj.

Zasedanja so se udeležili tudi trije predstavniki slovenske krovne motošportne organizacije. AMZS so zastopali Izak Šantej, Herman Jakolič in Luka Mežan.

Šantej je član dveh komisij, in sicer za cross country rally CRT ter v tehnični komisiji CTI, Jakolič je sodeloval v motokros komisiji CMS, Mežan pa v komisiji za električna kolesa CEB. Po besedah predsednika FIM Jorgeja Viegasa je zbor v popolnosti dosegel namen in lepo nakazal pot, po kateri se bo motociklistični šport razvijal v prihodnje s pomočjo promotorjev, ki so konstuktivno predstavili nekatere smernice za prihodnost ter prispevali k pomembnim sklepom zasedanja.

Ključne besede


FIMLuka MežanHerman JakoličIzak Šantejmednarodna motociklistična zveza

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji