AMD Krško predstavil zbornik

Prizadevni člani AMD Krško so izdali Zbornik, v katerem so orisali več kot 70-letno pot društva ter v njem izpostavili posmezne pomembne člane in sponzorje, ki so v tem času skrbeli in še skrbijo, da vse teče po načrtih.


V prostorih AMD Krško je v četrtek 27. februarja 2020 luč sveta ugledal Zbornik AMD Krško, ki se je za razliko od nekaterih prejšnjih, ki so bili bolj ali manj posvečeni speedwayu, osredotočil na nekatere vidne posameznike in sponzorje, brez katerih društvo v preteklosti in sedanjosti ne bi moglo obstajati.

Ob predstavitvi Zbornika v prostorih AMD Krško ni bilo veliko prostih sedežev. (Foto: Jože Lesjak)

Zanimive podatke in zgodbe, med katerimi je tudi kar nekaj anekdot, je dve leti zbirala Teja Žigante, ki je v predstavitvi izpostavila bogato zgodovino motošporta v tem koncu Slovenije.

Predstavitev Zbornika je pritegnila veliko zanimanja. (Foto: Jože Lesjak)

Med govorci na prijetni prireditvi s kratkim kulturnim programom so bili še Peter Žigante, bivši predsednik društva ter direktor največjega sponzorja podjetja Savaprojekt Krško, potem zdajšnji predsednik društva Gregor Žigante, bivši direktor dirk ter sedanji pomočnik direktorja dirk Vlado Busar in vodja voznikov Milan Praznik.

Pogovor ob predstavitvi Zbornika. (Foto: Jože Lesjak)

Ključne besede


AMD KrškospeedwayZbornik AMD Krško

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

7

Priljubljenost članka

7

Shrani

Delite s prijatelji