Avtoelektrika in diagnostika

V sodobnih avtomobilih večino napak zabeleži že računalnik avtomobila. Običajno gre ravno za ugotavljanje okvar na elektronskih sistemih avtomobila. V servisnih delavnicah AMZS poskrbimo za splošna električna popravila od menjave varovalk in žarnic, popravila in menjave elektronskih delov motorja (senzorji, aktuatorji itd.), do popravila alternatorjev in zaganjačev.

Naročite se na servis

Diagnostika

Zabeležene napake in odstopanja lahko preverimo z običajnim prenosnim računalnikom in seveda ustrezno programsko opremo. Na podlagi teh zaznamkov se mehaniki veliko lažje lotijo odpravljanja težav, saj je vzrok za napako že znan.

Avtoelektrika

Elektronski sklopi avtomobila so najbolj občutljivi deli, ki se v primeru neustrezne zavarovanosti in izpostavljenosti hitro poškodujejo.

V servisnih delavnicah AMZS poskrbimo za splošna električna popravila od menjave varovalk in žarnic, popravila in menjave elektronskih delov motorja (senzorji, aktuatorji itd.), do popravila alternatorjev in zaganjačev.

Na tehnične storitve imajo člani AMZS 20 % popusta!

AMZS Tehnično-diagnostični center

Za zahtevnejše primere obiščite AMZS Tehnično-diagnostični center. Tam namreč popravljamo celotno avtomobilsko elektroniko od pametnih ključev, krmilnikov ABS zavor, do centralnih računalnikov motorja, polnilnikov električnih vozil in komunikacijskih vmesnikov za predvajanje glasbe, povezljivosti s telefoni ter integriranih navigacijskih naprav. Skrbimo za celovito zdravje avtomobilske elektronike.

Več o AMZS Tehnično-diagnostičnem centru

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližji AMZS center in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročite se

Oglasna sporočila