AMZS Tehnično-diagnostični center

Servis z mikroskopom

Avtomobilska mehanika v sodobnih avtomobilih dosega izjemne ravni zanesljivosti, zato je danes zelo majhna verjetnost, da boste na cesti obstali zaradi klasičnega strojeloma motorja. Po drugi strani pa množico sistemov, ki nadzirajo delovanje avtomobilskih sklopov, upravlja vedno bolj napredna elektronika. In prav okvara elektronike danes najpogosteje zaustavi avto.

AMZS tehnično-diagnostični centerDanes je na avtoservisih trend menjave celotnih sklopov, kar je lahko veliko finančno breme za stranko in ekološka težava za okolje. Popravila kompleksnih elektronskih naprav so bistveno cenejša kot njihova menjava. Avtomobilska elektronika v osnovi namreč ni bila mišljena za servisne posege. 

Pokličite nas na 051 281 704!

V AMZS se zavedamo izzivov prihodnosti, zato v okviru naše servisne dejavnosti deluje tudi tehnično-diagnostični center, v katerem skrbimo za prenos znanja na servise in ekipe pomoči na cesti. S specialnimi orodji in celovito tehnično podporo odkrivamo ter popravljamo napake na avtoračunalnikih. Poseben izziv nam predstavljajo električna vozila. Od zdravja elektronike je pri električnih vozilih odvisno prav vse, začenši z učinkovitim polnjenjem akumulatorjev. Pri tem dodatno oviro predstavlja visoka napetost, ki je nevarna tako za mehanika kot tudi za mikroprocesorje v primeru kratkega stika.

V AMZS tehnično-diagnostičnem centru popravljamo celotno avtomobilsko elektroniko od pametnih ključev, krmilnikov ABS zavor, do centralnih računalnikov motorja, polnilnikov električnih vozil in komunikacijskih vmesnikov za predvajanje glasbe, povezljivosti s telefoni ter integriranih navigacijskih naprav. Skrbimo za celovito zdravje avtomobilske elektronike.