AMZS Tehnično-diagnostični center

Skrbimo za celovito zdravje avtomobilske elektronike. Omogočamo popravila vseh vrst elektronskih naprav, pametnih ključev, krmilnikov ABS zavor, centralnih računalnikov motorja, polnilnikov električnih vozil in komunikacijskih vmesnikov za predvajanje glasbe, povezljivosti s telefoni ter integriranih navigacijskih naprav. Z nenehnim izobraževanjem sledimo trendom in omogočamo tudi popravila povsem električnih vozil. 

Naročite se na servis

Zakaj izbrati AMZS Tehnično-diagnostični center?

 

  • izvajamo popravila vseh vrst avtomobilske elektronike. Najpogostejša so popravila pametnih ključev, ABS krmilnikov, motornih računalnikov, popravilo in menjava multimedijskih vmesnikov, navigacijskih naprav in merilnikov hitrosti.
  • Specializirani smo za popravila vozil, pri katerih je prišlo do vdora vode v elektroniko.
  • Izvajamo tudi popravila napajalnikov električnih vozil, servisiranje baterij in baterijskih sklopov v električnih vozilih. 

Servis z mikroskopom

Avtomobilska mehanika v sodobnih avtomobilih dosega izjemne ravni zanesljivosti, zato je danes zelo majhna verjetnost, da boste na cesti obstali zaradi klasičnega strojeloma motorja. Po drugi strani pa množico sistemov, ki nadzirajo delovanje avtomobilskih sklopov, upravlja vedno bolj napredna elektronika. In prav okvara elektronike danes najpogosteje zaustavi avto.

Danes je na avtoservisih trend menjave celotnih sklopov, kar je lahko veliko finančno breme za stranko in ekološka težava za okolje.

Popravila kompleksnih elektronskih naprav so bistveno cenejša kot njihova menjava. Avtomobilska elektronika v osnovi namreč ni bila mišljena za servisne posege. 

V AMZS se zavedamo izzivov prihodnosti, zato v okviru naše servisne dejavnosti deluje tudi tehnično-diagnostični center, v katerem skrbimo za prenos znanja na servise in ekipe pomoči na cesti. S specialnimi orodji in celovito tehnično podporo odkrivamo ter popravljamo napake na avtoračunalnikih. Poseben izziv nam predstavljajo električna vozila. Od zdravja elektronike je pri električnih vozilih odvisno prav vse, začenši z učinkovitim polnjenjem akumulatorjev. Pri tem dodatno oviro predstavlja visoka napetost, ki je nevarna tako za mehanika kot tudi za mikroprocesorje v primeru kratkega stika.

V AMZS tehnično-diagnostičnem centru popravljamo celotno avtomobilsko elektroniko od pametnih ključev, krmilnikov ABS zavor, do centralnih računalnikov motorja, polnilnikov električnih vozil in komunikacijskih vmesnikov za predvajanje glasbe, povezljivosti s telefoni ter integriranih navigacijskih naprav. Skrbimo za celovito zdravje avtomobilske elektronike. 

AMZS Tehnično diagnostnični center,
Leskoškova cesta 11, 1000 Ljubljana
tel: 051 281 704

Oglasna sporočila