FRIDAY 28.06.2019

1st Circuit Control		15:00
Meeting with Organiser		17:00
Technical Control and Verification	15:00	19:00
2nd Circuit Control if necesasary		18:00

SATURDAY 29.06.2019

Technical Control and Verification	07:00	08:00
------------------------------------	-------	-------

09:00

Free Practice EMX 85	10:00	10:20	20 min
Free Practice EMX 65	10:30	10:45	15 min
Free Practice EMX OPEN	10:55	11:25	30 min

Riders Breefing

12:00 starting gate

Pre-Qualifying Practice EMX 85	12:30	12:50	20 min
Start test session / 5 min			
Pre-Qualifying Practice EMX 65	13:05	13:20	15 min
Start test session / 5 min			
Pre-Qualifying Practice EMX OPEN	13:35	14:05	30 min
Start test session / 5 min			

Waiting zone closed	14:30
Qualifying Race EMX 85	14:40 15min + 2L
Waiting zone closed	15:10
Qualifying Race EMX 65	15:20 10min + 2L
Waiting zone closed	15:40
Qualifying Race EMX OPEN	15:50 20min + 2L

2nd Jury Meeting

16:30

SUNDAY 30.06.2019

Warm Up EMX 85	09:30	09:45	15 min
Warm Up EMX 65	09:55	10:10	15 min
Warm Up EMX OPEN	10:20	10:35	15 min

Waiting zone closed	12:00		
1st Race EMX 85	12:10	20min +	2L
Waiting zone closed	12:40		
1st Race EMX 65	12:50	12min +	2L
Waiting zone closed	13:15		
1st Race EMX OPEN	13:25	30min +	2L

Waiting zone closed	14:50
2nd Race EMX 85	15:00 20min + 2L
Waiting zone closed	15:35
2nd Race EMX 65	15:45 12min + 2L
Waiting zone closed	16:10
2nd Race EMX OPEN	16:20 30min + 2L

Prize giving Ceremony after last Race!

3rd Jury Meeting

17:30