Center varne vožnje

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji, ki je zgrajen po zgledu tovrstnih centrov v Avstriji in Nemčiji. Dosega najstrožje evropske standarde, hkrati pa je usklajen tudi z zahtevami slovenske zakonodaje (Zakon o vozilih). AMZS Center varne vožnje se razprostira na zemljišču v velikosti 15 hektarjev, na katerem je 6,6 hektarjev asfaltiranih površin, kar je enako skupni velikosti devetih nogometnih igrišč. Na asfaltiranih površinah je za 2,5 kilometra urejenih stez s posameznimi vadbenimi sklopi, ki so opremljeni z najsodobnejšo opremo za simulacijo različnih voznih razmer in izvajanje različnih vaj.

AMZS Center varne vožnje je v prvi vrsti namenjen izvedbi vadbe varne vožnje za voznike osebnih vozil, motornih koles, tovornih vozil in avtobusov. Glede na stopnjo zahtevnosti izvajamo intenzivne (osnovne) in nadaljevalne tečaje. Ker smo strokovno usmerjeni v različne ciljne skupine, izvajamo tudi posebne programe (tečaj varčne vožnje, tečaj za seniorje, tečaj za voznike avtodomov, program za vodstvene kadre, itd.) in strokovne programe (reševalci, gasilci, policija, vojska, itd.).

Izvajamo tudi zakonsko predpisane programe izobraževanja in usposabljanja za varno vožnjo (program za izbris kazenskih točk, program za voznike začetnike, pridobivanje in podaljševanje temeljnih kvalifikacij, program za trenerje). AMZS Center varne vožnje omogoča tudi organizacijo in izvedbo različnih dogodkov s preventivno, komercialno in družabno vsebino.

Več o Centru varne vožnje Vransko

 

AMZS darilne kartice

Obdarujte izven okvirjev - z darilnimi karticami AMZS. Na voljo v poslovnih enotah AMZS.

Več

Oglasna sporočila