V novo leto z novo vinjeto

Po vinjeto 2020 v AMZS

Članom AMZS, ki so v enotah AMZS med 2. decembrom 2019 in 15. februarjem 2020 kupili letno slovensko vinjeto, smo na člansko kartico naložili 6 evrov dobroimetja. Dobroimetje se lahko koristi ob podaljšanju članstva v vrednosti 40 evrov ali več ali servisni storitvi (z izjemo vulkanizerskih storitev) v vrednosti 40 evrov in več vse do 28. februarja 2021.

V primeru družinskih članstev se je nosilnemu članu poleg njegovega kupona za vsako kupljeno letno slovensko vinjeto lahko pripisalo še največ toliko kuponov, kolikor je družinskih članov. Pri podaljšanju članstva se lahko porabi en kupon 6 €, ki se lahko kombinira z akcijo Član pridobi člana (samo akcijo ČPČ je možno kombinirati z vsemi akcijami) ne sme pa se porabiti več kot en kupon 6 € naenkrat.

Ugodnost za imetnike Diners Club AMZS kartice 

Do konca januarja 2020 so lahko obstoječi in novi imetniki Diners Club AMZS kartice pri nakupu slovenske letne vinjete poleg nakupa na obroke koristili tudi bon za 6 €, ki jih je že čakal na kartici.

 

Pridobite plačilno kartico Diners Club AMZS

Plačujte na obroke in si zagotovite dodatne popuste ter ugodnosti po celem svetu. Člani AMZS imate ob prvi včlanitvi v Diners Club eno leto brezplačno članarino za Diners Club.

Naročite kartico

Obstoječi člani AMZS, ki plačilne članske kartice še nimajo, ali tisti, ki se bodo včlanili na novo in svoje AMZS članstvo nadgradili z Diners Club AMZS kartico, lahko bon koristijo z oddajo vloge za pridobitev Diners Club AMZS kartice.

V primeru družinskih članstev AMZS lahko bon za 6 € koristi vsak družinski član, ki razpolaga z lastno Diners Club AMZS kartico. 

Članska ugodnost: brezplačna odstranitev stare vinjete za vse člane AMZS, ki bodo slovensko vinjeto za 2020 kupili v enotah AMZS. 

Kako zamenjati vinjeto?

Previdnost pri nameščanju

Poskrbite za varnost - ne zbirajte starih vinjet

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila