V novo leto z novo vinjeto

Po vinjeto 2020 v AMZS in 6 evri dobroimetja!

Članom AMZS ob nakupu letne slovenske vinjete v enotah AMZS med 2. 12. 2019 in 15. 2. 2020 na člansko kartico naložimo 6 evrov dobroimetja. Koristite jih lahko ob podaljšanju članstva ali servisni storitvi (z izjemo vulkanizerskih storitev) v vrednosti 40 evrov in več vse do 28. 2. 2021.

V primeru družinskih članstev se nosilnemu članu poleg njegovega kupona za vsako kupljeno letno slovensko vinjeto lahko pripiše še največ toliko kuponov, kolikor je družinskih članov.

Za imetnike Diners Club AMZS kartice pa je ugodnejša tudi vinjeta!

Do konca januarja 2020 lahko obstoječi in novi imetniki Diners Club AMZS kartice pri nakupu slovenske letne vinjete poleg nakupa na obroke koristijo tudi bon za 6 €, ki jih že čaka na kartici.

 

Pridobite plačilno člansko kartico AMZS

Z Diners Club AMZS kartico boste plačevali na obroke in si zagotovili dodatne popuste ter ugodnosti po celem svetu. Člani AMZS imate ob prvi včlanitvi v Diners Club eno leto brezplačno članarino za Diners Club AMZS kartico.

Več

Obstoječi člani AMZS, ki plačilne članske kartice še nimajo, ali tisti, ki se bodo včlanili na novo in svoje AMZS članstvo nadgradili z Diners Club AMZS kartico, lahko bon koristijo z oddajo vloge za pridobitev Diners Club AMZS kartice.

V primeru družinskih članstev AMZS lahko bon za 6 € koristi vsak družinski član, ki razpolaga z lastno Diners Club AMZS kartico. 

Članska ugodnost: brezplačna odstranitev stare vinjete za vse člane AMZS, ki bodo slovensko vinjeto za 2020 kupili v enotah AMZS. 

Kako zamenjati vinjeto?

Previdnost pri nameščanju

Poskrbite za varnost - ne zbirajte starih vinjet

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva