Po vinjeto v AMZS

Ko se obrne leto, čas je za novo vinjeto!

Kje boste letos kupili vinjeto za vaš avtomobil? V AMZS seveda! Ne spreglejte najboljše ponudbe za člane AMZS in izkoristite tudi možnost nakupa na obroke s plačilno kartico Diners Club AMZS. 

Še niste člani AMZS ali pa vam članstvo kmalu poteče? Članstvo lahko hitro in enostavno sklenete ali podaljšate kar prek spleta.

6 € dobroimetja

Obstoječim in novim članom AMZS, ki bodo v AMZS centrih med 1. decembrom 2020 in 15. februarjem 2021 kupili letno slovensko vinjeto, bomo na člansko kartico naložili 6 € dobroimetja. Dobroimetje se lahko vse do 28. februarja 2022 koristi:

  • ob podaljšanju AMZS članstva v vrednosti 40 € ali več oziroma
  • ob servisni storitvi v AMZS centrih v vrednosti 40 € in več (z izjemo vulkanizerskih storitev).

V primeru družinskih članstev se nosilnemu članu poleg njegovega kupona za vsako kupljeno letno slovensko vinjeto lahko pripiše še največ toliko kuponov, kolikor je družinskih članov. Pri podaljšanju članstva se lahko porabi en kupon 6 €, ki se lahko kombinira z akcijo Član pridobi člana (samo akcijo Član pridobi člana je možno kombinirati z vsemi akcijami), ne sme pa se porabiti več kot en kupon 6 € naenkrat.

Brezplačna karting vožnja

Člani AMZS bodo poleg dobroimetja prejeli tudi kupon za 10-minutno brezplačno karting vožnjo v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vas pri Ptuju. Kupon bodo člani AMZS lahko unovčili ob nakupu 10-minutne karting vožnje v AMZS Centru kartinga in moto športa. Kupon je prenosljiv, ni pa ga mogoče zamenjati za gotovino. Za vsako unovčitev brezplačnega kupona je pogoj nakup enake storitve, kot je navedena na kuponu. Storitev se obračuna po veljavnem ceniku. Člani AMZS imajo 20 % popusta. Kupon velja do 30. septembra 2022.

Ugodnost za imetnike kartice Diners Club AMZS

Do konca januarja 2021 lahko obstoječi in novi imetniki Diners Club AMZS kartice pri nakupu slovenske letne vinjete poleg nakupa na obroke koristijo tudi bon za 6 €, ki jih že čaka na kartici.

Plačujte na obroke in si zagotovite dodatne popuste ter ugodnosti po celem svetu. Člani AMZS imate ob prvi včlanitvi v Diners Club eno leto brezplačno članarino za Diners Club.

Naročite kartico

Obiščite nas

Poslovne enote

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila