Darilo ob registraciji in zavarovanju

Darilo za obstoječe in nove člane AMZS!

Obiščite AMZS, opravite tehnični pregled (če je že čas zanj), sklenite zavarovalno polico in registracijo vozila, če še niste član AMZS, sklenite še članstvo (to lahko sicer že orej uredite tudi prek spleta) in izbrali boste lahko med kompletom brisalcev BOSCH AeroTwin za vetrobransko steklo ali zimskim kompletom nepogrešljive opreme! 

Če vaš avtomobil v tem letu tehničnega pregleda ne potrebuje, bo dovolj, da ste naš član in pri nas sklenete zavarovanje in registracijo.

Kako do darila?

1. Opravite storitve

 tehnični pregled (če je v tem letu potreben)

 zavarovanje

 registracija

 članstvo (velja tudi za obstoječe člane)

2. Izberite darilo

Ker smo Pravi prijatelj in vam želimo le najboljše vam podarjamo metlice BOSCH AeroTwin, ki so se najbolje odrezale na testu brisalcev.

 

AMZS komplet brisalcev BOSCH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ali

Lahko pa se odločite za komplet zimskega čistila, odmrzovalca stekel in metlice za sneg. Zraven priložimo še komplet prve pomoči, če se rok uporabe starega približuje koncu.

AMZS zimski komplet za avto

 

Kaj pa, če...

želite koristiti redne članske ugodnosti?

Članom AMZS, ki imajo v članstvu vključene tudi popuste za vozilo in voznika, ob registraciji te popuste tudi priznamo. 

letos nimate tehničnega pregleda?

Ni problema! Če ste član AMZS in za vaše vozilo letos tehnični pregled ni potreben, pri nas sklenite le zavarovanje in registracijo in darilo bo vaše. 

Akcija velja le za osebna vozila (osebne avtomobile) in ne velja za tovorna vozila ali druga vozila za prevoz potnikov, ki imajo poleg sedeža za voznika več kot 8 sedežev. Akcija se izključuje s koriščenjem vrednostnih kuponov ali kuponov za popust. Več pogojev o akciji je navedenih v nadaljevanju. 

 

Splošni pogoji akcije

Splošni pogoji koriščenja akcije

1. člen
Akcija velja le ob sklenitvi kombinacije zavarovanja, opravljenega tehničnega pregleda in registraciji osebnega vozila v poslovni enoti AMZS. V primeru, da tehnični pregled za vozilo po Zakonu o motornih vozilih (Uradni list RS, št. 106/10, 23/15 in 68/16) ni potreben, morata biti za sodelovanje v akciji izpolnjena pogoja sklenitev zavarovanja in registracija osebnega vozila v poslovni enoti AMZS.

2. člen
Akcija velja le za nove in obstoječe člane AMZS, ki lahko akcijsko ugodnost koristijo le enkrat v času veljavnosti akcije. Akcijo lahko koristijo tudi družinski člani, če so vključeni v AMZS družinsko članstvo in vsak s svojim avtomobilom izpolnjujejo pogoje akcije. Akcija ne velja za članstvo Brez vozila. 

3. člen
Akcija se izključuje z drugimi akcijami in popusti AMZS d.d. Izjema so popusti iz naslova pripadajočih ugodnosti AMZS članstva.

4. člen
Ob izpolnjenih pogojih iz 1. člena teh Splošnih pogojev koriščenja akcije, kar upravičenec izkaže s predložitvijo računa o plačanih storitvah, pridobi upravičenec pravico do enega seta BOSCH AERO TWIN brisalcev za vetrobransko steklo ali kompleta, ki ga sestavlja zimsko čistilo, odmrzovalec stekel, metlica za sneg in komplet prve pomoči (v nadaljevanju tudi: »akcijski artikel«).

5. člen
Akcija velja samo v primeru, ko upravičenec osebno prevzame akcijski artikel v poslovni enoti AMZS. V primeru, ko artikel ob osebnem prevzemu ne bo na zalogi, bo stranki akcijski artikel poslan po pošti na naslov stranke.

6. člen
Akcija poteka do preklica.

7. člen
Za osebna vozila za katere ni možno dobaviti in montirati BOSCH AERO TWIN brisalca / brisalcev, si AMZS d.d. pridržuje pravico ponuditi druge Bosch brisalce ali brisalce drugega proizvajalca primerljive kvalitete, izključno v kolikor so takšni brisalci na zalogi pri AMZS d.d. 

8. člen
Objavljena vrednost seta brisalcev 40 € predstavlja povprečno maloprodajno vrednost seta dveh brisalcev tega modela brisalcev znamke BOSCH.

9. člen
Akcija ne velja za vozila, ki se ne štejejo v skupino osebnih vozil, npr. tovorna vozila, avtobusi, delovnih stroji in traktorji.

10. člen
Izplačilo gotovine v vrednosti akcijskega artikla ni možna.

11. člen
Prenos pravice do pridobitve akcijskega artikla ni možen.

12. člen
Zamenjava / reklamacija akcijskega artikla ni možna.

13. člen
AMZS d.d. ne odgovarja za kakršnekoli pravne ali stvarne napake akcijskega artikla.

14. člen
AMZS d.d. si pridržuje pravico brez predhodne najave spremeniti pravila oz. splošne pogoje akcije.

15. člen
Pravila oz. splošni pogoji akcije ter vse morebitne spremembe so javno objavljeni in dostopni na spletnih straneh www.amzs.si in na lokacijah izvajanja akcije.
Sodelujoči v akciji so seznanjeni s temi pogoji, jih sprejemajo in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali.

16. člen
Kakršna koli odškodninska odgovornost podjetja AMZS d.d. in njihovih uslužbencev, zaposlenih ali zastopnikov, iz ali v zvezi z akcijo, iz katerega koli pravnega razloga je omejena na primere namere ali primere hude malomarnosti.