Podarjamo vam
10 € !

Obstoječi in novi člani, ki boste v AMZS centru sklenili avtomobilsko zavarovanje in opravili registracijo vozila, boste prejeli vrednostno darilno kartico z dobroimetjem v višini 10 €, ki ga lahko unovčite za nakup storitev ali blaga v AMZS centrih po Sloveniji.

Želim 10 € dobroimetja!

KAKO
do 10 € dobroimetja?

Sklenite avtomobilsko zavarovanje

Pridobite informativno ponudbo

Opravite registracijo avtomobila v AMZS centrih

ZAKAJ
skleniti zavarovanje in opraviti registracijo vozila v AMZS?

Ker vam ponujamo več!

 • Sklepamo zavarovanja za več zavarovalnic, zato vam bomo pripravili najustreznejšo ponudbo glede na vaše želje in potrebe.
 • Zavarovanje vam lahko uredimo na daljavo, ali pa obiščite najbližji AMZS center.
 • Zavarovanje in registracijo vozila pri nas uredite na enem mestu, brez dodatnih poti in izgube časa.
 • Vse postopke lahko opravite v roku 30 dni pred potekom veljavnosti.

KAKO POTEKA
priprava ponudbe za zavarovanje?

Pregled

Pregled vaše obstoječe police in primerjava ponudb različnih zavarovalnic.

Pogovor z zavarovalnim zastopnikom

Po pripravi ponudbe vas pokličemo ali kontaktiramo po e-pošti, da lahko zavarovalno polico čim bolj uskladimo z vašimi potrebami in željami.

Dogovor za obisk AMZS centra

Veseli bomo vašega obiska v AMZS centru, kjer boste lahko hkrati uredili tudi registracijo in opravili tehnični pregled vozila*.

*Tehnični pregled vozila je prvič obvezen po štirih letih od prve registracije, nato do osmega leta na dve leti, po osmem pa vsako leto.

Ali sklenitev zavarovanja na daljavo

Če vam je ljubše in bolj priročno, lahko zavarovanje sklenete tudi na daljavo.

Pridobite 10 € dobroimetja!*

*Dobroimetje velja le za člane AMZS.

Zakaj skleniti tudi
AMZS ČLANSTVO?

Se vozite z avtom, motorjem, avtodomom, s kolesom …?

Pomoč na cesti za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate.

Brezplačen zdravstveni nasvet

Za člane AMZS Premium.

Potujete v tujino?

Članstvo Premium vključuje celoletno zdravstveno in turistično zavarovanje.

Članarino si lahko večkratno povrnete

Popusti v AMZS centrih in pri naših partnerjih.

Prednosti
AMZS ČLANSTVA

Članstvo je vezano na osebo

V AMZS vam pomagamo, ne glede katero in čigavo prevozno sredstvo uporabljate.

Popravilo na mestu okvare

Če je le mogoče, prevozno sredstvo popravimo na mestu okvare in vi lahko nadaljujete svojo pot.

Zdravstveno in turistično zavarovanje

S Premium članstvom imate v enem paketu vse za brezskrbne poti v tujini, saj vključuje celoletno turistično in zdravstveno zavarovanje s kritji do 55.000 € ter zdravstveni nasvet.

Dodatni članski popusti

S prihranki, ki vam jih zagotavlja AMZS članstvo, si več kot povrnete vrednost članarine.

Izberite svojo
ČLANSKO KATEGORIJO

Izberite med široko ponudbo storitev in se odločite za članstvo, ki je za vas ali vašo družino najboljše. Navedene so cene letne članarine za posamezno člansko kategorijo.

Premium paket

Vključuje pomoč na cesti za vozila in kolesa v Sloveniji ter za vozila v tujini in za kolesa na Hrvaškem in Avstriji ter vse ugodnosti AMZS članstva z vključenim celoletnim zdravstvenim in turističnim zavarovanjem ter zdravstvenim nasvetom.

Plus paket

Vključuje pomoč na cesti za vozila in kolesa v Sloveniji ter za vozila v tujini in zakolesa na Hrvaškem in Avstriji ter vse ugodnosti AMZS članstva.

Izberite svoje
AMZS ČLANSTVO

 • Celoletno turistično in zdravstveno zavarovanje v tujini
 • Zdravstveni nasvet
 • Pomoč na cesti v tujini
 • Pomoč na cesti v Sloveniji
 • Popusti na storitve za vozilo in voznika v AMZS centrih
 • Motorevija
 • Popusti pri partnerjih v Sloveniji in tujini
 • Celoletno turistično in zdravstveno zavarovanje v tujini
 • Zdravstveni nasvet
 • Pomoč na cesti v tujini
 • Pomoč na cesti v Sloveniji
 • Popusti na storitve za vozilo in voznika v enotah AMZS
 • Motorevija
 • Popusti pri partnerjih v Sloveniji in tujini

SKLENITE AMZS ČLANSTVO

Z AMZS članstvom je brezskrbno na poti že več kot
86.000 ČLANOV!

Kje izkoristiti
10 €?

Dobroimetje lahko izkoristite ob naslednjem obisku katerega koli AMZS centra za nakup blaga ali storitev. Tudi v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem ali celo za adrenalinska doživetja v AMZS Karting in motošportnem centru v Slovenji vasi pri Ptuju. Lahko pa ga tudi komu podarite.

INFORMATIVNI IZRAČUN
avtomobilskega zavarovanja pri AMZS

(Polja, označena z zvezdico, so obvezna.)

Za pripravo ponudbe potrebujemo podatke z vaše trenutne zavarovalne police. Prosimo vas, da zavarovalno polico zavarovanja AO skenirate ali preprosto fotografirate in datoteko naložite v tem oknu.

Vaše osebne podatke, posredovane iz povpraševanja info izračunov, bosta na podlagi osebne privolitve uporabila družba AMZS d.d., Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana, in AMZS zavarovanja d.o.o., Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana (pooblaščena oseba za varstvo podatkov: dpo@amzs.si) za namen informativnega izračuna avtomobilskega ali druge vrste zavarovanja. Če zavarovanja na podlagi informativnega izračuna ne boste sklenili, bomo tako pridobljene osebne podatke izbrisali najkasneje v šestih mesecih od njihove pridobitve. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Več o politiki zasebnosti.

Varnostno preverjanje*

Prosimo, da s klikom označite svojo izbiro:

Želim prejemati splošne novice (po e-pošti, prek SMS, telefonskega klica)
O novostih, ugodnostih, ponudbah, novicah, dogodkih, nagradnih igrah ter možnostih sodelovanja pri anketiranjih in raziskavah.

Želim prejemati meni posebej prilagojene ponudbe
O ponudbi produktov in storitev, ki bodo prilagojene mojim izkazanim interesom in zanimanjem.

Splošni pogoji ponudbe

Splošni pogodbeni pogoji ponudbe »Podarimo ti 10 € za večjo varnost!«

1. Splošna določila

Izvajalec stalne ponudbe »Podarimo ti 10 € za večjo varnost!« (v nadaljevanju: stalna ponudba) je AMZS d.d., Dunajska cesta 128a, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: AMZS).

Stalna ponudba velja za:

obstoječe člane AMZS (premium, plus, osnovno, start, po meri - pod pogojem, da upravičenec izbere ugodnost »prihranki za voznika in vozilo v AMZS«), ki bodo v enem izmed AMZS centrov, kjer je možno opraviti registracijo in zavarovanje osebnega vozila, hkrati sklenili avtomobilsko zavarovanje in registracijo osebnega vozila, nove člane AMZS, ki bodo v enem izmed AMZS centrov, hkrati sklenili avtomobilsko zavarovanje, registracijo osebnega vozila in članstvo AMZS (premium, plus, osnovno, start, po meri) - pod pogojem, da upravičenec izbere ugodnost »prihranki za voznika in vozilo v AMZS«).

Kot novi člani se v okviru te stalne ponudbe smatrajo vsi, ki še nikoli niso bili člani AMZS ali pa vsaj eno leto ali več niso imeli aktivnega AMZS članstva.

Stalna ponudba velja le za vozila do 3,5 T (kategorija M1 in N1) in ne velja za naslednje kategorije: motorno kolo, prikolico (do 750 kg) in kamp prikolico ali drugo prikolico (nad 750 kg).

2. Trajanje ponudbe

Stalna ponudba velja od 1. 1. 2022 naprej. Pridržujemo si pravico do spremembe nabora daril, kar bo objavljeno tudi na tej strani.

3. Ugodnost

Ugodnost v obliki AMZS Vrednostne darilne kartice z dobroimetjem v višini 10,00 EUR (v nadaljevanju: AMZS Vrednostna darilna kartica) upravičenec pridobi v enem izmed centrov AMZS, kjer je možno opraviti registracijo in zavarovanje osebnega vozila, na enega izmed naslednjih načinov:

upravičenec, ki je že član AMZS(premium, plus, osnovno, start, po meri - pod pogojem, da upravičenec izbere ugodnost »prihranki za voznika in vozilo v AMZS«), hkrati sklene avtomobilsko zavarovanje in registracijo osebnega vozila,

upravičenec, ki še ni član AMZS, hkrati sklene avtomobilsko zavarovanje, registracijo osebnega vozila in članstvo AMZS ((premium, plus, osnovno, start, po meri - pod pogojem, da upravičenec izbere ugodnost »prihranki za voznika in vozilo v AMZS«).

Upravičenost do ugodnosti pod pogoji iz prejšnjega odstavka upravičenec izkaže s predložitvijo računa o plačanih storitvah.

Stalna ponudba velja tudi za družinske člane, če so vključeni v AMZS družinsko članstvo in vsak s svojim osebnim vozilom izpolnjujejo pogoje te stalne ponudbe. Stalna ponudba ne velja za člane Brez vozila.

Ugodnost iz stalne ponudbe se v skladu z 19. členom Zakona o dohodnini (Uradni list RS, št. 117/2006 s spremembami; v nadaljevanju: ZDoh-2) ne šteje za dohodek fizične osebe, zato upravičenec za prejeto ugodnost ne odvede dohodnine.

Upravičenec je dolžan prevzeti AMZS Vrednostno darilno kartico v centru AMZS, sicer izgubi upravičenje do AMZS Vrednostne darilne kartice. V kolikor AMZS Vrednostne darilne kartice v posameznem centru AMZS ne bo na zalogi, bo upravičencu AMZS Vrednostno darilno kartico poslal AMZS po pošti na naslov upravičenca.

4. Koriščenje ugodnosti

Ugodnost v obliki AMZS Vrednostne darilne kartice z dobroimetjem v višini 10,00 EUR upravičenec izkoristi v skladu s Splošnimi pogoji poslovanja z AMZS vrednostno darilno kartico, ki so objavljeni na spletni strani (https://www.amzs.si/darilne-kartice) in na zadnji strani AMZS vrednostne darilne kartice.

Izplačilo gotovine v vrednosti AMZS Vrednostne darilne kartice ni možno.

5. Druge akcije

Stalna ponudba iz teh pogodbenih pogojev ni združljiva z drugimi akcijami AMZS.

6. Objava

Ti splošni pogodbeni pogoji so javno objavljeni in dostopni na spletnem naslovu www.amzs.si in na lokacijah izvajanja stalne ponudbe ter veljajo od dneva sprejema, to je 1. 1. 2022.

AMZS si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, če to dopušča zakon ali to zahtevajo bistveno spremenjene okoliščine.

Nastavitve piškotkov

Spletne strani AMZS d.d. uporabljajo piškotke za posebne namene. Osnovni so nujni za delovanje spletnih storitev. Piškotki analitike in trženja pa nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je za vas pomembna. Več o piškotkih lahko preberete na strani piškotki.