Nagrajenec prevzel Continentalove pnevmatike

Drugouvrščeni na tekmovanju Najboljši za volanom 2020 Tomo Dukarić je prevzel svojo nagrado - komplet štirih premium Continentalovih pnevmatik. Tomo, srečno pot in veliko novih doživetij!


Kot nam je sporočil Tomo, je njegov Čmrlj (beri: temno siv renault clio, ki je rumen zaradi cvetnega prahu) že obut v nove pnevmatike in pripravljen na nove nore dogodivščine. V kratkem pogovoru nam je tudi zaupal, da ga je tekmovanje povsem prevzelo in če bi bil mlajši, bi se še enkrat prijavil! Ob tem se je zahvalil celotni ekipi organizatorjev in partnerjev za čudovito izkušnjo.

Od finala Najboljši za volanom 2020 je že minilo nekaj mesecev. Kakšne spomine imaš na tekmovanje? 

Res je, od tekmovanja je preteklo že kar nekaj časa in sploh ne pretiravam - skoraj vsak drugi dan se s punco znajdeva sredi pogovora o vsaj delu tekmovanja - o nalogah, norih Fordovih avtomobilih (punca se je zaljubila v Ford Rangerja, na pomoč!) ... Celotna izkušnja je na obeh pustila močan vtis in če bi lahko - prihodnje leto bom žal prestar za tekmovanje - bi se še enkrat prijavil!

Zakaj bi morali mladi izkoristiti priložnost in se prijaviti na tekmovanje Najboljši za volanom?

Prav vsak, ne samo mladi, bi moral po mojem mnenju redno obnavljati znanje prve pomoči, kar je bila ena od odlično izvedenih nalog na tekmovanju. Praktični testi, ki se izvajajo na poligonu, pomagajo razumeti obnašanje avtomobila v nekaterim osebam še nedoživetih situacijah. Poleg tega so izzivi na poligonu precej zabavni, poskrbijo za dovoljšno mero tekmovalnega adrenalina, preizkusiš lahko tudi različne avtomobile. In še to - tekmovanje je brezplačno, partnerji organizatorja so izjemni in najboljšim desetim ponujajo vrhunske nagrade!

Za drugo mesto si dobil komplet štirih premium pnevmatik Continental. Kaj ti nagrada pomeni in kako dobro poznaš te pnevmatike?

Kot drugouvrščeni sem prejel pnevmatike Continental, ki so prišle ravno v pravem trenutku. Proti koncu lanske sezone letnih pnevmatik, sem se peljal mimo prizorišča lažje prometne nesreče, kjer se je na precej neugodnem mestu v Čmrljev čevelj (beri kot: temno siv clio, ki je rumen zaradi cvetnega prahu) zaril vijak, poleg tega pa so bile morda že malo dotrajane in niso zagotavljale optimalnih in varnih voznih razmer.

Po tekmovanju je do mene stopil predstavnik Continental Adria, Luka Maselj, ki mi je svetoval pri izbiri novih pnevmatik. Rad bi se mu zahvalil za vso pomoč in marljivost pri celotnem procesu. Zaradi namakanja v morski vodi je bila montaža prestavljena za kakšen teden in resnejšega testa na "dolge proge" Čmrljeva obutev še ni doživela, vendar je razlika opazna že v mestu v tako suhih kot mokrih razmerah. Iskreno nisem od njih pričakoval nič manj, saj se po vseh testih uvščajo precej visoko in prejemajo izjemne ocene.

 

Ključne besede


Continentalvarna mobilnostnagradatekmovanjeNajboljši za volanom 2020Tomo Dukarić

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

18

Priljubljenost članka

18

Shrani

Delite s prijatelji