Pišite nam

AMZS klicni centerPozdravljeni!

Prek spodnjega obrazca nam lahko pošljete sporočilo, na katerega se bo naš informacijski center poskusil odzvati v čim krajšem času. Če odgovora ne bodo poznali sami, bodo za to prosili ustreznega strokovnjaka v naši organizaciji. V tem primeru se lahko zgodi, da boste na odgovor čakali več kot delovni dan. Vsekakor pa se bomo potrudili, da vam priskrbimo pravo informacijo. Člane AMZS prosimo, da vpišete svojo člansko številko (najdete jo na svoji članski kartici), saj vam članstvo zagotavlja prednostno obravnavo. 

Če se res mudi, nas pokličite na 01 530 53 00! :)

Podatki uporabnika

Vaše osebne podatke bo na podlagi osebne privolitve uporabil AMZS d.o.o. (pooblaščena oseba za varstvo podatkov: dpo@amzs.si) za odgovor na vaše vprašanje oziroma pobudo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali. Svojo privolitev lahko prekličete kadarkoli do zaključka komunikacije. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Oglasna sporočila