Servisne storitve

Izkušena ekipa serviserjev vas pričakuje v AMZS servisnih centrih po vsej Sloveniji. S široko paleto kakovostnih storitev pod eno streho bodo poskrbeli, da bodo vozila vseh znamk v dobri kondiciji, vozniki pa boste uživali v varnejši in še bolj brezskrbni vožnji.

Naši strokovnjaki bodo rešili tudi težje tehnične zaplete, specialističnih servisnih storitev pa se bodo lotili v AMZS Tehnično-diagnostičnem centru.

Naročilo na servis AMZS

 

Vse za vozilo na enem mestu

Servisni centri AMZS v vaši bližini ponujajo širok nabor storitev za vozila vseh znamk. Registracije, zavarovanja in vzdrževanje vozil. 

Splošni in specialistični servisi

Poleg splošnih servisnih storitev omogočamo tudi specialistične servisne dejavnosti, kot je AMZS Tehnično-diagnostični center.

Popusti za člane

S prihranki, ki vam jih zagotavlja AMZS članstvo, si več kot povrnete vrednost članarine.

Servis AMZS v vaši bližini


AMZS mi je že večkrat pomagal, ko se mi je pokvaril avto, pa tudi, ko sem nekoč pomotoma natočila bencin namesto nafte.

Karla

AMZS članstvo lahko primerjam s štirikolesnim pogonom pri avtomobilu. Večino časa ga ne potrebuješ, takrat ko ga pa res rabiš, te reši iz zagate.

Ciril

Hvala AMZS za pomoč pri vozilu, ki ga je na Hrvaškem poškodovala srna. Še posebej hvala gospodu Rojcu iz enote Otočec za profesionalnost pri opravljanju prevoza ter prijaznost.

Matej

Če imate okvaro na avtomobilu na dopustu, vam priporočam, da se obrnete na AMZS, ker so edini, ki si bodo vzeli čas in vam okvaro tudi odpravili. Hvala, AMZS, za vaš čas, prijaznost in trud, ki ste ga vložili!

Gordana

Danes sem si v prometni nesreči "preklala gumo". Pri AMZS so mi super svetovali glede plačilnih možnosti hkrati pa so prišli na kraj nesreče zelo hitro. Vaš delavec, ki mi je na kraju pomagal pri popravilu, je bil zelo prijazen.

Tamara

Super osebje, super poligon varne vožnje na Vranskem. :) Odneseš res ogromno!

Rok

Brez AMZS ne bi več vozila. Hvala za nazaj in naprej, ker se bomo sigurno še srečali!

Babi Žabkar

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližji AMZS center in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročite se

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila