Strokovna usposabljanja za kontrolorje, vodje tehničnih pregledov in referente

Spoštovani poslovni partnerji, pooblaščene strokovne organizacije za opravljanje tehničnih pregledov ter registracijske organizacije,.

obveščamo vas, da septembra 2020 razpisujemo:

  • USPOSABLJANJE NOVIH KONTROLORJEV TEHNIČNIH PREGLEDOV:  to bo potekalo od 3. do 9. septembra ter dodatni dan za kandidate za vodjo TP, ki bo 10. septembra 2020;
  • OBNAVLJANJE ZNANJ ZA KONTROLORJE TP: 10. septembra 2020;
  • OBNAVLJANJE ZNANJ ZA REFERENTE TP: 11. septembra 2020.

Vsa usposabljanja oziroma obnove znanj bodo izvedena v AMZS d. d., PE Ljubljana Leskoškova, Leskoškova cesta 11, s pričetkom ob 8.30.

Zaradi trenutnih razmer ni razpisanih terminov za zgoraj navedena usposabljanja. Usposabljanja se bodo predvidoma izvajala v pričetku 2021. Za več informacij o prihajajočih terminih se lahko obrnete na akademija@amzs.si.

Prijave zbiramo na naslov: akademija@amzs.si, do 30. septembra 2019. Za prijavo potrebujemo izbrani termin, ime in priimek kandidata ter plačnika računa za usposabljanja. Na podlagi tega vam bomo izstavili račun za kotizacijo za posameznega udeleženca. Plačan račun je osnova za izdajo potrdila o udeležbi. Število mest je omejeno na 30 udeležencev za posamezno izvedbo

Termine usposabljanj za kandidate za referente – 60-urna praksa, prilagajamo posameznemu kandidatu. Prijave zbiramo na akademija@amzs.si, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

AMZS Tehnični pregled AMZS Tehnični pregled AMZS Registracija vozila

Oglasna sporočila