Strokovna usposabljanja za kontrolorje in vodje tehničnih pregledov ter referente

v okviru Akademije AMZS, v oktobru 2018 razpisujemo termine za strokovna usposabljanja:

  • OBNAVLJANJE ZNANJ ZA KONTROLORJE IN VODJE TEHNIČNIH PREGLEDOV MOTORNIH IN PRIKLOPNIH VOZIL (obnova znanj na 3 leta): četrtek, 11. oktobra 2018
  • OBNAVLJANJE ZNANJ ZA REFERENTE (obnova znanj): petek, 12. oktober 2018
  • USPOSABLJANJE ZA KANDIDATE ZA KONTROLORJE IN VODJE TEHNIČNIH PREGLEDOV MOTORNIH IN PRIKLOPNIH VOZIL (novi): termin bo predvidoma izveden v drugi polovici oktobra. Prosimo, da nam javite število kandidatov za usposabljanje.

Usposabljanja bodo izvedena na AMZS d.d., PE Ljubljana Leskoškova, Leskoškova cesta 11 (bivši Interservice) s pričetkom ob 8.30.

Prijave zbiramo na naslov:  akademija@amzs.si, do 30. septembra 2018. Za prijavo potrebujemo izbrani termin, ime in priimek kandidata ter plačnika računa za usposabljanja. Na podlagi tega vam bomo izstavili račun za kotizacijo za posameznega udeleženca. Plačan račun je osnova za izdajo potrdila o udeležbi. Število mest je omejeno na 30 udeležencev za posamezno izvedbo. V primeru večjega števila prijav bomo razpisali dodatne termine oktobra 2018, nove termine pa februarja 2019.

Za termine usposabljanj za kandidate za referente nas kontaktirajte na naslov akademija@amzs.si, kjer smo vam na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

* točen urnik bomo poslali prijavljenim kandidatom.

AMZS Tehnični pregled AMZS Tehnični pregled AMZS Registracija vozila