Član pridobi člana

Za vsakega novega člana, ki ga boste pridobili, boste prejeli bon za 10 €!

Z akcijo AMZS »Član pridobi novega člana« želimo nagraditi obstoječe člane, ki bodo s prednostmi članstva AMZS navdušili svoje prijatelje, znance in druge voznike. Zato, ker si zaslužijo le najboljše, bodo za brezskrbne poti izbrali pravega prijatelja.

Zakaj bi širil dober glas v deveto vas?

Bon za 10 €!Članu, ki bo pridobil novega člana, bomo (po preverbi podatkov) na njegovo člansko kartico pripisali bon v vrednosti 10 € z veljavnostjo eno leto. Član lahko teh 10 € koristi za nakup storitev v skupni vrednosti nad 40 € v poslovnih enotah AMZS d.d., ob enem nakupu pa lahko unovči tudi več bonov. Boni so unovčljivi tudi v avto moto društvih, vendar le za sklenitev članstva.

Še dodatna nagrada za najboljšega!

Tistemu, ki bo v koledarskem letu priporočil največ novih članov, bomo podarili intenzivni tečaj varne vožnje za avtomobiliste v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Pogoji in način sodelovanja:

  • Sodelujejo lahko vsi člani AMZS, ki pridobijo novega člana, ne glede na kategorijo članstva.
  • Pridobljeni član že vsaj leto dni nima veljavnega članstva pri AMZS, poleg tega pa na novo sklene osnovno članstvo, članstvo Plus ali Premium.
  • Obstoječi član ali novi član izpolni spodnji obrazec ali pa nas pokliče na 080 28 20
  • Bon je unovčljiv v enotah AMZS za nakup izdelkov in storitev v vrednosti nad 40 EUR (razen pri plačilu letne dajatve za uporabo cest, zakonsko predpisanih programov v AMZS Centru varne vožnje, nakupu vinjet in zavarovanj).
  • Ponudba ne velja pri vključitvi družinskega člana v obstoječe veljavno članstvo.
  • Če član priporoči novo družinsko članstvo (Osnovno družinsko članstvo, družinsko članstvo Plus ali družinsko članstvo Premium), pridobi en bon za 10 € ne glede na število družinskih članov vključenih v družinsko članstvo, ki ga je priporočil.
Za podrobne pogoje sodelovanja kliknite tu.

 

Obstoječi član

Novi član