Kampi

Kamping & karavaning vodnik 

V poslovnih enotah in poslovalnicah AMZS lahko že kupite novi Kamping & Karavaning vodnik 2017!
Vodnik na več kot 600 straneh vsebuje podatke o kar 6.000 kampih in postajališčih za avtodome v 40 evropskih državah, dodani pa so tudi kampi iz nekaterih držav Bližnjega vzhoda ter nekaterih držav severozahodne Afrike.

Redna cena vodnika je 19,00 EUR, člani AMZS pa imate na to ceno še 10 odstotkov popusta.

Več o vodniku si lahko preberete na tej povezavi.

Informacije za avtodome

Potujete z avtodomom po Evropi pa vas zanima v katerih državah je dovoljeno parkirati in ustaviti avtodom ob cesti, parkiriščih, počivališčih? S klikom na zgornji naslov boste preusmerjeni v rubriko Potovalne informacije. Za vsako državo so med prometnimi predpisi napisane tudi posebnosti glede ustavljanja z avtodomi izven kampov.

Če želite dobiti nekoliko bolj točne podatke o postajališčih, kjer boste lahko oskrbeli vaš avtodom, vam svetujemo, da obiščete spletno stran www.eurocampingcar.com, kjer boste dobili podatke o točnih lokacijah počivališč predvsem v državah zahodne in severne Evrope.

Valamar kampi - člani AMZS imajo dodaten popust na ceno osebe in parcele

Valamar nudi članom AMZS, ki bodo ob prijavi v kampu pokazali člansko izkaznico 7,5 % popust v predsezoni in 5 % popust v sezoni (10. 7. - 27. 8.) na ceno osebe in parcele v kampih: Lanterna in Solaris (Poreč), Orsera (Vrsar), Istra (Funtana), Brioni (Pula), Marina (Labin), Ježevac, Krk, Škrila (otok Krk), Solitudo (Dubrovnik). Popust ne velja na pavšal in ostale storitve.

Kartica Camping Key Europe 

Kartica Camping Key Europe (CKE) je ključ do sproščenega in varnega kampiranja. Lahko se jo uporablja kot osebni dokument ali kot kartico za popuste in ugodnosti v evropskih kampih, tudi v Skandinaviji. Kartica namreč vsebuje tudi ugodnosti kartice za Skandinavijo Camping Card Scandinavia.

Povezave do kampov po Evropi - izberite državo