Kampi

Kamping & karavaning vodnik  

Vodnik kamping & karavaning na 670 straneh vsebuje nekaj več kot 6.000 kampov in postajališč za avtodome po Evropi, kot edini tovrstni vodnik pa tudi na Bližnjem vzhodu, Magrebu in zahodni Afriki. V uvodu v vsako državo je tudi zemljevid z vrisanimi kampi in PZA. V vodniku je tudi aktualen seznam 450 pooblaščenih trgovcev in serviserjev Adria ter Sun Living v 27 evropskih državah.

Redna cena vodnika je 24,00 EUR, člani AMZS pa imate na to ceno še 10 odstotkov popusta.

 Več o vodniku si lahko preberete na tej povezavi. 

Informacije za avtodome

Potujete z avtodomom po Evropi pa vas zanima v katerih državah je dovoljeno parkirati in ustaviti avtodom ob cesti, parkiriščih, počivališčih? Informacije so zbrane v rubriki Potovalne informacije. Za vsako državo so med prometnimi predpisi in drugimi uporabnimi informacijami za potovanje napisane tudi posebnosti glede ustavljanja z avtodomi izven kampov.

Če želite dobiti nekoliko bolj točne podatke o postajališčih, kjer boste lahko oskrbeli vaš avtodom, vam svetujemo, da obiščete spletno stran www.eurocampingcar.com, kjer boste dobili podatke o točnih lokacijah počivališč predvsem v državah zahodne in severne Evrope.

Kartica Camping Key Europe

Kartica Camping Key Europe (CKE) je ključ do sproščenega in varnega kampiranja. Lahko se jo uporablja kot osebni dokument ali kot kartico za popuste in ugodnosti v evropskih kampih, tudi v Skandinaviji. Kartica namreč vsebuje tudi ugodnosti kartice za Skandinavijo Camping Card Scandinavia.

Povezave do kampov po Evropi - izberite državo

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

Oglasna sporočila