CKE - mednarodna kartica za kampiranje

Kartica Camping Key Europe (CKE) je ključ do sproščenega in varnega kampiranja.

Lahko se jo uporablja kot osebni dokument ali kot kartico za popuste in ugodnosti v evropskih kampih, tudi v Skandinaviji. Kartica namreč vključuje tudi ugodnosti kartice za Skandinavijo Camping Card Scandinavia.

Kartica Camping Key Europe omogoča brezskrbno kampiranje!

Seznam in lokacije kampov z ugodnostmi s kartico CKE

S kartico CKE so imetnik in njegovi družinski člani zavarovani za primer nezgode ali povzročene škode med bivanjem na območju kampa, območju za avtodome, območju najemnih hišic ali hotelskem območju v Evropi, Turčiji in Maroku.

Zavarovalni pogoji CKE (v slovenskem jeziku)

Zavarovalni pogoji CKE (v angleškem jeziku)

Naročilo kartice CKE

Po prejemu izpolnjenega obrazca bo AMZS naročniku poslal UPN za plačilo kartice. Po prejemu plačila bo kartica izdelana in poslana na naslov naročnika brez dodatnih stroškov za poštnino.

V primeru, da v dveh delovnih dneh po oddani vlogi ne prejmete UPN, prosimo, kontaktirajte tel. št. 01 530 52 38 ali pošljite sporočilo na tadej.kastelec@amzs.si.

Cena kartice je 24,90 €, za člane AMZS pa 14,90 €. Še niste član AMZS? Včlanite se in takoj prihranite! 

Izdelava kartice traja približno sedem delovnih dni, kar pomeni, da jo je treba naročiti pravočasno.

Podatki uporabnika

Podatki potrebni za izdajo kartice

Vaše osebne podatke bo Avto-moto zveza Slovenije uporabila za namen sklenitve zavarovanja z zavarovalnico Europeiska ERV, Torshamnsgatan 35 164 40 Kista, Švedska. Vaše osebne podatke bomo za zgoraj opisan namen posredovali v centralni sistem CKE (campingkeyeurope.com), ki za potrebe koriščenja ugodnosti kartice obvešča partnerje CKE. Vaše podatke bomo hranili do trenutka sklenitve zavarovanja oziroma najdlje tri mesece od zaključka pogajanj za sklenitev zavarovanja. Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (dpo@amzs.si). Če boste menili, da vaših pravic ne uresničujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS (ip-rs.si). Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete na povezavi, več o varovanju osebnih podatkov s strani zavarovalnice Europeiska ERV pa v zgoraj navedenih zavarovalnih pogojih.

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

V primeru, da v dveh delovnih dneh po oddani vlogi ne prejmete UPN, prosimo, kontaktirajte tel. št. 01 530 52 38 ali pošljite sporočilo na tadej.kastelec@amzs.si.

Kartica CKE velja od dneva izdaje do 31. decembra tekočega leta.

Cena: 24,90 €
Cena za člane AMZS: 14,90 € 

V ceno je vključena izdelava kartice in poštnina.

Ko prispete v kamp, ki je v sistemu CKE, pokažite svojo kartico in se pozanimajte o vrsti in višini popustov. Lahko jo uporabite kot osebni dokument, s katerim se legitimirate, zato vam ne bo treba v recepciji kampa pustiti potnega lista ali osebne izkaznice. Kampi, ki so v sistemu CKE, so se obvezali, da bodo imetnikom kartice nudili popuste in ugodnosti. Camping Key Alliance in nacionalne zveze kot izdajatelji kartice ne prevzemajo odgovornosti za izvajanje njihove ponudbe. Za vrsto in višino popustov so odgovorni izključno kampi sami.

 

Trening varne vožnje za voznike avtodomov

Za varne in brezskrbne počitniške poti

Preberite več

Oglasna sporočila