Kartica Camping Key Europe omogoča brezskrbno kampiranje!

Kartica Camping Key Europe (CKE) je ključ do sproščenega in varnega kampiranja.

Lahko se jo uporablja kot osebni dokument ali kot kartico za popuste in ugodnosti v evropskih kampih, tudi v Skandinaviji. Kartica namreč vključuje tudi ugodnosti kartice za Skandinavijo Camping Card Scandinavia.

Seznam kampov z ugodnostmi s kartico CKE (januar 2019, v nemškem jeziku)

S kartico CKE so imetnik in njegovi družinski člani zavarovani za primer nezgode ali povzročene škode med bivanjem na območju kampa, območju za avtodome, območju najemnih hišic ali hotelskem območju v Evropi, Turčiji in Maroku.

Zavarovalni pogoji CKE

Camping Key Europe sporoča, da aplikacija za telefone My Camping Key ne deluje več. V pripravi je nova, ki bo začela delovati predvidoma v začetku leta 2020. Za koriščenje ugodnosti CKE je potrebno predložiti fizično kartico.

Naročilo kartice CKE

Podatki uporabnika

Podatki potrebni za izdajo kartice

Splošni pogoji

 

 

Veljavnost kartice CKE

Kartica CKE velja od dneva izdaje do 31. decembra tekočega leta.

Cena kartice CKE

Cena: 24,90 €
Cena za člane AMZS: 14,90 € 

V ceno je vključena izdelava kartice in poštnina.

Uporaba CKE

Ko prispete v kamp, ki je v sistemu CKE, pokažite svojo kartico in se pozanimajte o vrsti in višini popustov. Lahko jo uporabite kot osebni dokument, s katerim se legitimirate, zato vam ne bo treba v recepciji kampa pustiti potnega lista ali osebne izkaznice. Kampi, ki so v sistemu CKE, so se obvezali, da bodo imetnikom kartice nudili popuste in ugodnosti. Camping Key Alliance in nacionalne zveze kot izdajatelji kartice ne prevzemajo odgovornosti za izvajanje njihove ponudbe. Za vrsto in višino popustov so odgovorni izključno kampi sami.

Seznam kampov z ugodnostmi s kartico CKE (januar 2019, v nemškem jeziku)

 

Kamping & karavaning vodnik

Imejte informacije o kampih in postajališčih za avtodome vedno pri roki!

Več o tem