Postanite član AMZS in bodite brez skrbi na vsaki svoji poti. Pomagali vam bomo ob morebitnih težavah na cesti. Kjerkoli in kadarkoli. 24 ur na dan, vse dni v letu. 

1. Vnesite svoj e-poštni naslov v spodnje polje.
2. Prosimo, preverite svoj nabiralnik e-pošte in potrdite svojo istovetnost s klikom na povezavo v sporočilu, ki ste ga prejeli od nas. 
3. Po potrditvi povezave v prejeti e-pošti izpolnite prijavnico. 
4. Dobrodošli med člani AMZS! 

1. Identifikacija uporabnika
2. Vnos podatkov
3. Pregled podatkov

Mnenja AMZS članov

Spodaj si lahko ogledate nekaj mnenj naših članov, ki so se znašli
v neprijetnih situacijah in kako jim je AMZS pri tem pomagal

"Po zaslugi članstva v AMZS sem na cesti veliko bolj miren kot bi bil sicer, ker vem na koga se lahko zanesem. To mislim resno in ni »pihanje na dušo«."

Tomaž

"Danes sem si v prometni nesreči "preklala gumo". Pri AMZSju so mi super svetovali glede plačilnih možnosti hkrati pa so prišli na kraj nesreče zelo hitro. Vaš delavec, ki mi je na kraju pomagal pri popravilu je bil zelo prijazen."

Tamara

"Vsem pohvalam se pridružujemo - tudi jaz bi brez AMZS, oz. brez njihovih prijaznih delavcev, prenehala biti voznica! Hvala vam!"

Žabi Babi

"Glede mojega članstva pa ni dileme saj menim, da mi je bila to ena boljših odločitev v življenju, saj so mi »vaši« v zadnjih 25 letih na cesti že kar nekajkrat pomagali."

Tomaž

"Če imate okvaro na avtomobilu na dopustu vam priporočam, da se obrnete na AMZS, ker so edini,ki si bodo vzeli čas in vam okvaro tudi odpravili. Hvala AMZS za vaš čas, prijaznost in trud, ki ste ga vložili!"

Gordana

"Super osebje,super poligon varne vožnje na Vranskem. :) Odneseš res ogromno!"

Rok

"Izredno zadovoljen pri profesionalni asistenci in nudenju pomoči ob težavah z avtom v Bukarešti!"

Robert

"Zanesljivi, hitri, učinkoviti in vedno na razpolago, ko jih potrebuješ."

Dejan

"Hvala AMZS za pomoč pri vozilu,ki ga je na Hrvaškem poškodovala srna. Še posebej hvala g. Rojcu iz podružnice Otočec za profesionalnost pri opravljanju prevoza ter prijaznost. Le na klicnem centru se je v začetku malce zataknilo a smo skupaj rešili omenjeno situacijo. ;)"

Matej

"AMZS je zakon. Ena redkih stvari, kjer za ceno članstva prejmeš precej več kot si vložil. Danes so bili hitri in me na cesti rešili še pred uradnim pričetkom delovnega časa. Hvala."

Nataša

"Brez AMZS-ja ne bi več vozila. Hvala za nazaj in naprej, ker se bomo sigurno še srečali!"

Babi Žabkar