Zakaj (p)ostati član?

Brezskrbna mobilnost

Naša skrb je, da vam zagotavljamo varno mobilnost in poti brez skrbi.

Pomoč na cesti

Pokličite takoj, ko se okvara zgodi. Mehanika počakajte ob prevoznem sredstvu. 

Popravilo na mestu okvare

Ob okvari vozila ali kolesa se potrudimo, da ga popravimo na mestu okvare.

Odpeljemo na želeni naslov

Če prevoznega sredstva ne uspemo popraviti na mestu okvare, ga odpeljemo na želeni naslov, ne le do najbližjega servisa.

Eno članstvo za vso družino

Članstvo ni prenosljivo. Če sklenete družinsko članstvo, lahko prednosti in ugodnosti koristite vsi družinski člani, četudi ne potujete skupaj. 

Popusti in ugodnosti

S prihranki, ki vam jih zagotavlja AMZS članstvo, si več kot povrnete vrednost članarine.

  

Članske ugodnosti

Dodatne ugodnosti pri naših partnerjih

AMZS članstvo vam zagotavlja tudi dodatne ugodnosti pri naših partnerjih! Ne glede na to, ali ste na poti, uživate doma, si želite malo sproščanja ali pa razmišljate o enodnevnem izletu do najbolj zanimivih slovenskih muzejev - kot članu AMZS vam omogočamo izjemne popuste pri več kot 60 partnerjih v Sloveniji.

Odkrijte vse ugodnosti:

Popuste lahko uveljavljate takoj po včlanitvi ob predložitvi članske kartice.
*Ne velja za zakonsko predpisane programe.

Sklenite članstvo

AMZS članstvo lahko sklenete ali podaljšate prek spletne strani, v AMZS centrih in v avto-moto društvih ter klubih širom po Sloveniji. 


AMZS mi je že večkrat pomagal, ko se mi je pokvaril avto, pa tudi, ko sem nekoč pomotoma natočila bencin namesto nafte.

Karla

AMZS članstvo lahko primerjam s štirikolesnim pogonom pri avtomobilu. Večino časa ga ne potrebuješ, takrat ko ga pa res rabiš, te reši iz zagate.

Ciril

Hvala AMZS za pomoč pri vozilu, ki ga je na Hrvaškem poškodovala srna. Še posebej hvala gospodu Rojcu iz enote Otočec za profesionalnost pri opravljanju prevoza ter prijaznost.

Matej

Če imate okvaro na avtomobilu na dopustu, vam priporočam, da se obrnete na AMZS, ker so edini, ki si bodo vzeli čas in vam okvaro tudi odpravili. Hvala, AMZS, za vaš čas, prijaznost in trud, ki ste ga vložili!

Gordana

Danes sem si v prometni nesreči "preklala gumo". Pri AMZS so mi super svetovali glede plačilnih možnosti hkrati pa so prišli na kraj nesreče zelo hitro. Vaš delavec, ki mi je na kraju pomagal pri popravilu, je bil zelo prijazen.

Tamara

Super osebje, super poligon varne vožnje na Vranskem. :) Odneseš res ogromno!

Rok

Brez AMZS ne bi več vozila. Hvala za nazaj in naprej, ker se bomo sigurno še srečali!

Babi Žabkar

Zanesljivi, hitri, učinkoviti in vedno na razpolago, ko jih potrebuješ.

Dejan

AMZS je zakon! Ena redkih stvari, kjer za ceno članstva prejmeš precej več, kot si vložil. Danes so bili hitri in me na cesti rešili še pred uradnim pričetkom delovnega časa. Hvala!

Nataša

Brez AMZS oziroma brez vaših prijaznih sodelavcev bi prenehala biti voznica. Hvala vam!

Žabi Babi

Sem dolgoletni član AMZS s članstvom Plus in Motorevija, ki jo prejemam, je zame pomembnem vir informacij o avtomobilizmu, kar zelo cenim in se vam zanjo zahvaljujem. Redno spremljam vaše teste pnevmatik, ki so osnova za moje nakupe.

Marjan

Super spletno stran imate, pregledno in z vsemi informacijami na enem mestu. Odpravljam se v Bosno in Črno goro in v 5 minutah sem izvedela vse, kar me je zanimalo (cestnine, za črnogorsko eko takso prej sploh nisem vedela, ...)

Katja

Kanček smole je hotel, da se je včerajšnji motoristični izlet predčasno končal s predrto pnevmatiko v bližini Moravč. Če je reševanje te težave pri avtomobilu, kjer te v prtljažniku čaka rezervna pnevmatika, relativno enostavno, se pri motociklu stvar seveda izdatno zaplete. A odločitev za članstvo v AMZS ob nakupu motorja se je tokrat izkazala za eno modrejših doslej. Klic na 1987, prijazni dispečer na drugi strani in čez dobrih pet minut je sledil še klic voznika avtovleke AMZS gospoda. Jasmina z odrešilno vestjo: "Sem že na poti."Zato bi rad izrazil še posebno zahvalo gospodu Jasminu za njegovo profesionalno ter obenem skrbno in previdno nameščanje motorja na tovornjak - z njim je ravnal s tako ljubeznijo, kot bi bil motor njegov. In motoristi tak odnos zelo cenimo. Ne dvomim, da so tudi ostali AMZS-jevci, tako kot Jasmin, pristno prijazni in ustrežljivi fantje (in punce) pripravljeni pomagati ljudem v težavah.

Blaž

Po zaslugi članstva v AMZS sem na cesti veliko bolj miren, kot bi bil sicer, ker vem, na koga se lahko zanesem. To mislim resno in ni »pihanje na dušo«.

Tomaž

Izredno zadovoljen pri profesionalni asistenci in nudenju pomoči ob težavah z avtom v Bukarešti!

Robert

Glede mojega AMZS članstva ni dileme saj menim, da je bila to ena boljših odločitev v življenju. V zadnjih 25 letih so mi "vaši" na cesti že kar nekajkrat pomagali.

Tomaž

Oglasna sporočila