Varna mobilnost

 

AMZS darilne kartice

Podarite tečaj varne vožnje, AMZS članstvo ali vrednostno kartico za storitve v AMZS centrih po Sloveniji.

Več


Predavatelji na CPP tečaju so bili odlični, saj so zelo dobro predstavili pravila. Ura je potekala sproščeno in v predavanje smo bili vključeni tudi mi – z veseljem so nam predavatelji odgovorili na vsa vprašanja, ki smo jim jih zastavili. Pa tudi, ko sem še iskala informacije glede šole vožnje, so mi prijazno povedali, kako in kaj.

Udeleženka CPP tečaja

Drift akademija me je navdušila! Že pri teoriji je bilo zelo zanimivo in Luka Marko Grošelj je takoj naredil izredno dober vtis, saj je izjemno prijeten človek. Všeč mi je bilo, da se nismo pogovarjali kot inštruktor-tečajniki, temveč kot znanci, četudi se z njim pred tečajem nihče ni poznal. Da se je poglobil v to, kar nas je bolj zanimalo glede na avte, ki jih vozimo, in situacije, s katerimi se srečujemo. Tisti, ki smo želeli, smo se lahko na podlagi, ki simulira vožnjo po snegu, preskusili še s svojimi avti, da smo videli, kako se obnašajo. Zanimivo mi je bilo, da sem lahko na varen način ugotovil, kako lahko s svojim avtom zelo hitro preidem v drift, hkrati pa, da lahko gre zelo hitro kaj narobe.

Marko G., član AMZS

Z AMZS pomočjo na cesti sem imel doslej dve izkušnji. Ena je bilo napačno točeno gorivo, ko sem namesto dizla natočil bencin. Drugič pa je bila težava v ventilu. Bil sem sredi mesta, ko je začel avto »cukati«. In spet me je rešil AMZS. Kar je zanimivo – obakrat je prišel isti mehanik, čemur sva se prav nasmejala. Sva bila potem že skorajda prijatelja.

Miha K., član AMZS

Na dvodnevnem kolesarskem izletu iz Bovca čez Vršič do Jesenic in naslednji dan povratek čez Bled, Soriško planino do Idrije pri Bači se mi je v okolici Bleda zlomil vijak sedla kolesa. Kljub temu, da sem članica AMZS že leto dni, pomoči na cesti doslej še nisem potrebovala, a člansko kartico imam vselej in povsod s seboj. Prvič sem poklicala na članski AMZS kartici navedeno številko. Zaradi zasedenosti linije se mi sicer nihče ni oglasil. Je pa bilo v posnetku sporočeno, da če klic prekinem, me bodo poklicali nazaj. V upanju na pomoč sem tako tudi naredila. Ni trajalo dolgo, ko sem prejela klic operaterke iz AMZS klicnega centra, ki sem ji okvirno opisala težavo in svojo lokacijo. Spet ni dolgo trajalo, ko sem prejela klic AMZS mehanika, s katerim sva se vse dogovorila. Na kraju je preveril okvaro in z zamenjavo vijaka sedla odpravil težavo, da sem lahko nadaljevala svojo kolesarsko pot in se srečno vrnila domov.

Vidojka S., članica AMZS

Oglasna sporočila