Varna mobilnost

 

AMZS darilne kartice

Podarite tečaj varne vožnje, AMZS članstvo ali vrednostno kartico za storitve v AMZS centrih po Sloveniji.

Več


Hvala AMZS za pomoč pri vozilu,ki ga je na Hrvaškem poškodovala srna. Še posebej hvala g. Rojcu iz podružnice Otočec za profesionalnost pri opravljanju prevoza ter prijaznost. Le na klicnem centru se je v začetku malce zataknilo a smo skupaj rešili omenjeno situacijo. ;)

Če imate okvaro na avtomobilu na dopustu vam priporočam, da se obrnete na AMZS, ker so edini,ki si bodo vzeli čas in vam okvaro tudi odpravili. Hvala AMZS za vaš čas, prijaznost in trud, ki ste ga vložili!

Danes sem si v prometni nesreči "preklala gumo". Pri AMZSju so mi super svetovali glede plačilnih možnosti hkrati pa so prišli na kraj nesreče zelo hitro. Vaš delavec, ki mi je na kraju pomagal pri popravilu je bil zelo prijazen.

Super osebje,super poligon varne vožnje na Vranskem. :) Odneseš res ogromno!

Brez AMZS-ja ne bi več vozila. Hvala za nazaj in naprej, ker se bomo sigurno še srečali!

Zanesljivi, hitri, učinkoviti in vedno na razpolago, ko jih potrebuješ.

AMZS je zakon. Ena redkih stvari, kjer za ceno članstva prejmeš precej več kot si vložil. Danes so bili hitri in me na cesti rešili še pred uradnim pričetkom delovnega časa. Hvala.

Vsem pohvalam se pridružujemo - tudi jaz bi brez AMZS, oz. brez njihovih prijaznih delavcev, prenehala biti voznica! Hvala vam!

Po zaslugi članstva v AMZS sem na cesti veliko bolj miren kot bi bil sicer, ker vem na koga se lahko zanesem. To mislim resno in ni »pihanje na dušo«.

Izredno zadovoljen pri profesionalni asistenci in nudenju pomoči ob težavah z avtom v Bukarešti!

Glede mojega članstva pa ni dileme saj menim, da mi je bila to ena boljših odločitev v življenju, saj so mi »vaši« v zadnjih 25 letih na cesti že kar nekajkrat pomagali.

Oglasna sporočila