"Izpit sem opravila lažje od pričakovanj. Roman se res potrudi za vsakega kandidata posebej. Zelo mi je bil všeč individualni pristop. Vožnja je bila zelo pozitivna izkušnja. Hvala Roman, najboljši inštruktor :)"

Urška Ž.

"Šolo AMZS sem izbrala, ker je priznana in odgovorna avtošola. Inštruktorico pa sem izbrala po dobrih izkušnjah sestre, ki je pri njej že vozila. Vožnje so bile poučne, zabavne in kar mi je tudi zelo pomembno je, da je inštruktorica vedno verjela vame, tudi ko sama nisem. Vse pohvale."

Martina S.

"Nobenih pripomb, odlična avtošola, priporočam ostalim."

Nejc R.

"Z AMZSjevo šolo in Polono sem bil zelo zadovoljen. Ure so bile sproščene in poučne. Inštruktorica je imela z mano dobro mero potrpljenja, tudi ob ponavljajočih se in trapastih napakah. Predala mi je veliko znanja in me dobro pripravila na vožnjo. Zelo mi je bil všeč tempo, nisva nadaljevala dokler osvojil predpisanih korakov."

Tjaš D.

"V šoli vožnje mi je bilo zelo všeč. Odločitev za to šolo je bila definitivno pravilna. Inštruktor vožnje me je dobro pripravil za voznico avtomobila, za to se mu zelo zahvaljujem. Z zaupanjem tudi vsem priporočam šolo."

Larisa Š.

"Vožnja mi je bila zelo všeč. Dobro je bilo, da sem kot začetnica začela počasi. Inštruktorica Polona mi je ob vsaki vožnji takoj povedala, kaj sem naredila narobe in kako naj vozim dalje. Vožnja je bila zelo sproščena in zabavna. Hvala za to izkušnjo =)"

Ajda B.

"Super inštruktorji, dober avto, pohvale!"

Ivan B

"Hvala Dejanu, Vaskotu in Duškotu, da ste me naučili peljat. Super ste!"

Manca G.

"Vse v avtošoli je bilo super, tudi oba inštruktorja, Grega in Duško."

Neža J.

"Zelo bi pohvalil Polonco za njeno potrpežljivost. Težko bi dobil boljšo inštruktorico. Voznikom, ki pa še niso dobili izpita, želim veliko sreče."

Domen L.