Zadovoljni novi vozniki


Predavatelji na CPP tečaju so bili odlični, saj so zelo dobro predstavili pravila. Ura je potekala sproščeno in v predavanje smo bili vključeni tudi mi – z veseljem so nam predavatelji odgovorili na vsa vprašanja, ki smo jim jih zastavili. Pa tudi, ko sem še iskala informacije glede šole vožnje, so mi prijazno povedali, kako in kaj.

Udeleženka CPP tečaja

S pomočjo AMZS sem se pripravil na in tudi že naredil glavno vožnjo. Učitelj vožnje je bil boljši, kot bi si lahko želel, in sem hvaležen za vse učne ure, ki so me pripravile na sedanje življenje voznika.

Kandidat AMZS Šole vožnje

Odlično razloženo, iz predavanj veliko odnesemo, zato gremo lahko na izpit brez skrbi.

Kandidat AMZS Šole vožnje

Zelo prijazna in informativna oseba na telefonu Šole vožnje, zelo dobra predavateljica tečaja CPP, dobra izkušnja opravljanja tečaja in izpita PP, prilagodljivost in razumevanje do tečajnikov vseh programov, ki sem se jih udeležila.

Kandidatka AMZS Šole vožnje

Več kot zadovoljna sem z učiteljem vožnje Gregorjem Riharjem, velik profesionalec v svojem delu. Več kot odlično razloži potek vsake vaje posebej. Toplo ga priporočam tudi ostalim kandidatom. Tudi vsi ostali zaposleni, osebje v pisarni in predavatelji, so strokovni in zelo prijazni. Čista 10ka za vašo ekipo!

Kandidatka AMZS Šole vožnje

Vozi 125 z glavo

Ker na motorju ni popravnega izpita

Oglejte si video

Oglasna sporočila