Zadovoljni novi vozniki


V šoli vožnje mi je bilo zelo všeč. Odločitev za to šolo je bila definitivno pravilna. Inštruktor vožnje me je dobro pripravil za voznico avtomobila, za to se mu zelo zahvaljujem. AMZS šolo vožnje priporočam vsem!

Larisa Š.

Z AMZS-jevo šolo in Polono sem bil zelo zadovoljen. Ure so bile sproščene in poučne. Inštruktorica je imela z mano dobro mero potrpljenja, tudi ob ponavljajočih se in trapastih napakah. Predala mi je veliko znanja in me dobro pripravila na vožnjo. Zelo mi je bil všeč tempo, nisva nadaljevala, dokler nisem osvojil predpisanih korakov.

Tjaš D.

Nobenih pripomb, odlična avtošola, priporočam vsem.

Nejc R.

Šolo AMZS sem izbrala, ker je priznana in odgovorna avtošola. Inštruktorico pa sem izbrala po dobrih izkušnjah sestre, ki je pri njej že vozila. Vožnje so bile poučne, zabavne in, kar mi je tudi zelo pomembno, da je inštruktorica vedno verjela vame, tudi ko sama nisem. Vse pohvale.

Martina S.

Izpit sem opravila lažje od pričakovanj. Roman se res potrudi za vsakega kandidata posebej. Zelo mi je bil všeč individualni pristop. Vožnja je bila zelo pozitivna izkušnja. Hvala, Roman, najboljši inštruktor! :)

Urška Ž.

Zelo bi pohvalil Polonco za njeno potrpežljivost. Težko bi dobil boljšo inštruktorico. Voznikom, ki pa še niso dobili izpita, želim veliko sreče.

Domen L.

Vse v avtošoli je bilo super, tudi oba inštruktorja, Grega in Duško.

Neža J.

Hvala Dejanu, Vaskotu in Duškotu, da ste me naučili voziti. Super ste!

Manca G.

Super inštruktorji, dober avto, pohvale!

Ivan B.

Vožnja mi je bila zelo všeč. Dobro je bilo, da sem kot začetnica začela počasi. Inštruktorica Polona mi je ob vsaki vožnji takoj povedala, kaj sem naredila narobe in kako naj vozim dalje. Vožnja je bila zelo sproščena in zabavna. Hvala za to izkušnjo!

Ajda B.

Le 24 voženj do izpita

"Izbira kakovostne šole in odločitev za vožnjo s spremljevalcem."

Oglej si članek in video

Oglasna sporočila