Po e-vinjeto v AMZS

V AMZS centrih lahko kupite slovenske e-vinjete za katerikoli cestninski razred. Ob nakupu bomo za vas vpisali podatke v vinjetni sistem.

Članom AMZS ob nakupu katerekoli letne slovenske e-vinjete v AMZS centrih na člansko kartico naložimo 5 € dobroimetja. Koristite ga lahko ob podaljšanju AMZS članstva v vrednosti nad 40 € ali servisni storitvi v vrednosti nad 40 €.

Še niste člani AMZS ali pa vam članstvo kmalu poteče?

Sklenite članstvo

Kako unovčiti 5 € dobroimetja

Obstoječim in novim članom AMZS, ki bodo v AMZS centrih kupili letno slovensko e-vinjeto, bomo na člansko kartico naložili 5 € dobroimetja. Dobroimetje se lahko koristi:

  • ob podaljšanju AMZS članstva v vrednosti 40 € ali več (Osnovno, Plus ali Premium) oziroma
  • ob servisni storitvi v AMZS centrih v vrednosti 40 € in več.

V primeru družinskih članstev se nosilnemu članu poleg njegovega kupona za vsako kupljeno letno slovensko e-vinjeto lahko pripiše še največ toliko kuponov, kolikor je družinskih članov. Pri podaljšanju članstva se lahko porabi en kupon v vrednosti 5 €, ki se izključuje z drugimi akcijami in se lahko kombinira z akcijo Član pridobi člana (samo akcijo Član pridobi člana je možno kombinirati z vsemi akcijami), ne sme pa se hkrati porabiti več kot en kupon v vrednosti 5 €.

Dobroimetje v vrednosti 5 € lahko koristite v obdobju enega leta od nakupa e-vinjete.

Vse vrste e-vinjet lahko kupite do 30 dni pred začetkom veljavnosti
(vključno z dnevom nakupa).

Ugodnost za imetnike kartice Diners Club AMZS

Obstoječi in novi imetniki Diners Club AMZS kartice pri nakupu slovenske letne e-vinjete, poleg nakupa na obroke, prejmete 5 € takojšnjega popusta! Popust velja ob plačilu z Diners Club AMZS kartico do 31. 12. 2023. Velja ob nakupu 1 vinjete.

 

Pridobite plačilno kartico Diners Club AMZS

Plačujte na obroke in si zagotovite dodatne popuste ter ugodnosti po celem svetu. Člani AMZS imate ob prvi včlanitvi v Diners Club eno leto brezplačno članarino za Diners Club.

Naročite kartico

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Obiščite nas

AMZS centri

Oglasna sporočila