Po e-vinjeto v AMZS

V AMZS centrih lahko kupite slovenske e-vinjete za katerikoli cestninski razred. Ob nakupu bomo za vas vpisali podatke v vinjetni sistem.

Članom AMZS ob nakupu katerekoli letne slovenske e-vinjete v AMZS centrih na člansko kartico naložimo 5 € dobroimetja. Koristite ga lahko ob podaljšanju AMZS članstva v vrednosti nad 40 € (Osnovno, Plus ali Premium) ali ob plačilu storitev v AMZS centrih.

Če niste prepričani, kdaj natančno poteče vaša aktualna letna e-vinjeta ali ste založili račun, povprašajte po datumu veljavnosti zaposlene v AMZS centrih, ko boste urejali tehnični pregled, registracijo in zavarovanje vozila.

Še niste člani AMZS ali pa vam članstvo kmalu poteče?

Sklenite članstvo

Kako unovčiti 5 € dobroimetja

Obstoječim in novim članom AMZS, ki bodo v AMZS centrih kupili letno slovensko e-vinjeto, bomo na člansko kartico naložili 5 € dobroimetja. Dobroimetje se lahko koristi:

  • ob podaljšanju AMZS članstva v vrednosti 40 € ali več (Osnovno, Plus ali Premium) oziroma
  • ob plačilu storitev v AMZS centrih.

AMZS d.d. ne nudi popustov oz. drugih ugodnosti za storitve, ki so vezane na zakonsko določene cene.

V primeru družinskih članstev se nosilnemu članu poleg njegovega kupona za vsako kupljeno letno slovensko e-vinjeto lahko pripiše še največ toliko kuponov, kolikor je družinskih članov. Pri podaljšanju članstva se lahko porabi en kupon v vrednosti 5 €, ki se izključuje z drugimi akcijami in se lahko kombinira z akcijo Član pridobi člana (samo akcijo Član pridobi člana je možno kombinirati z vsemi akcijami), ne sme pa se hkrati porabiti več kot en kupon v vrednosti 5 €.

Vse vrste e-vinjet lahko kupite do 30 dni pred začetkom veljavnosti
(vključno z dnevom nakupa).

 

Do AMZS članstva enostavno prek spleta!

Do poti brez skrbi, doma in v tujini, z le nekaj kliki.

Včlanite se

Obiščite nas

AMZS centri

Oglasna sporočila