Pravni nasveti

Brezplačno pravno svetovanje za člane AMZS

Prek spodnjega obrazca nam lahko pošljete vprašanje v zvezi s prometno nesrečo in drugimi pravnimi spori, povezanimi z uporabo motornega vozila, na katerega bodo odgovorili naši pravni svetovalci. Izpolnite obrazec, pri čemer vpišite svojo člansko številko (najdete jo na članski izkaznici ali v Moj AMZS). Na vprašanje vam bomo odgovorili v osmih dneh.

 

Podatki uporabnika

Vaše osebne podatke bosta družbi AMZS in AMZS d.d. (pooblaščena oseba za varstvo podatkov: dpo@amzs.si) uporabili za namen posredovanja pravnega nasveta, katerega bodo pripravili naši pravni svetovalci. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb in anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Če boste menili, da vaših pravic ne uresničujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS (ip-rs.si). Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

 

Do AMZS članstva enostavno prek spleta!

Do poti brez skrbi, doma in v tujini, z le nekaj kliki.

Včlanite se

Oglasna sporočila