Trajekti po Evropi

Možnost rezervacije in nakupa trajektnih kart za vse glavne trajektne relacije po Evropi

Tu lahko kupite karte za trajekte med skandinavskimi državami, za pot v Veliko Britanijo, na Irsko, Korziko, Sardinijo in Sicilijo ter seveda Grčijo. Program omogoča tudi nakup kart za hrvaški trajekt na relaciji Reka – Split – Dubrovnik in večino trajektov med Hrvaško in Italijo. Kot posebnost je omogočena tudi rezervacija trajektov Genova – Tunis in Marseille – Alžir.

Vozni redi in ceniki hrvaških trajektov so vam na voljo spodaj.

Vaše naročilo bo s strani Ocean24 ali ladijskega prevoznika potrjeno v 72 urah po oddaji naročila prek spletne aplikacije. Potrdilo o nakupu oz. trajektne karte boste v tem času prejeli po navadni ali po elektronski pošti, vseeno pa Vam svetujemo, da nakup kart opravite vsaj 7 dni pred potovanjem.

Portal Ocean24 si je za svoje varnostne standarde pridobil pečat VeriSign, ki zagotavlja popolno varnost vaših podatkov med prenosom po spletu. Ti se pred prenosom šifrirajo z algoritmi SET (Secure Electronic Transaction) tehnologije. Tudi naknadno se vaši osebni podatki beležijo ločeno od podatkov o plačilu, na drugem strežniku.

Spletna aplikacija deluje v nemškem in angleškem jeziku, do nje pa lahko dostopate prek povezave Nakup trajektnih kart - Ocean24.com.

Pregled trajektnih povezav po državah

 

Vam je pripravljena vsebina pomagala?

Imate še dodatna vprašanja, pripombe, komentarje? Pišite nam in pomagali vam bomo.

Pišite nam