AMZS Popotnik

Na izlet ali počitnice z AMZS!

V AMZS odslej ne skrbimo le za vašo varno mobilnost, temveč tudi za doživetja na izletih in potovanjih. Vabimo vas, da odpotujete z nami!

  • Doživite Slovenijo ter bližnjo okolico na privlačnih destinacijah, s kakovostno vodenimi ogledi in aktivnostmi, namestitvijo višjega standarda ter bogato kulinariko. 
  • Obljubljamo dostopne cene, tudi za vaše najbližje, pregledne ponudbe brez doplačil in skritih stroškov.
  • Na posameznih programih priznavamo družinske popuste in popuste za zveste člane AMZS.
  • Aranžmaji že vključujejo nezgodno zavarovanje.

Možnost obročnega plačila s partnersko kartico Diners Club AMZS!Ponudbo za člane AMZS pripravlja in organizira turistična agencija Slo Tours.

 

Črnogorski venec, od 1. do 5. oktobra 2019 (5 dni)

Za člane AMZS in njihove družine zaradi izjemnega zanimanja razpisujemo še dodaten termin privlačnega raziskovanje Črne gore. Doživeli boste atraktivne destinacije te države. Obiskali bomo mediteranska mesteca, se povzpeli na nacionalni ponos Lovčen, zapeljali z ladjo po Skadarskem jezeru in obiskali narodni park Durmitor. Naša namestitev bo etno vasica "Sveti Georgije" s prostornimi apartmaji do 80 kvadratnih metrov v idilični vasici Njeguši.

1. dan

Let iz Ljubljane v Podgorico. Po namestitvi v etno vasici v Njeguših si bomo privoščili kosilo, krajši počitek in se povzpeli na vrh Lovčena. Uživali bomo v izjemnem razgledu z možnostjo vzpona na mavzolej črnogorskega »vladike« Petra Petrovića Njegoša (461 stopnic). Ob povratku se bomo sprehodili do razgledne točke nad Kotorjem z možnostjo spusta po jeklenici. Zvečer sledi tradicionalna večerja pod peko.

2. dan

Obiskali bomo impresiven romarski samostan Ostrog iz 17. stoletja in raziskovali Skadarsko jezero, največje jezero na Balkanu. Na križarjenju po jezeru bomo uživali v naravnih lepotah in občudovali znamenite lokvanje. Ob jezeru si bomo privoščili pozno kosilo. Imeli bomo dovolj prostega časa za sprehod ali kopanje na zasebni plaži. Ob vrnitvi v Njeguše si bomo ogledali mondeni Sv. Stefan. Zvečer bomo uživali v edinstvenem črnogorskem tematskem zabavnem večeru, ki vključuje degustacijo znamenitega njeguškega pršuta, sira in črnogorskih vin.

3. dan

Vožnja in ogled slikovitega Kotorja z znamenitim obzidjem in trdnjavo. Obiskali bomo mondeno pristanišče Porto Montenegro, ki so ga poimenovali »jadranski Monte Carlo«. Na priljubljeni plaži bo čas za kopanje in počitek. Popoldne si bomo ogledali Budvo, ki s starim mestnim jedrom velja za eno najbolj priljubljenih mest na Jadranu. Po ogledu Budve bo na voljo čas za samostojne oglede in druženje.

4. dan

Raziskovali bomo naravne bisere severa Črne gore. Obiskali bomo narodni park Durmitor, kjer bomo uživali v neokrnjeni naravi ob pogledih na gore in se sprehodili ob Črnem jezeru. Privoščili si bomo lokalno specialiteto v izbranem ambientu. Ogledali si bomo most Đurđevića na Tari, ki bo navdušil vse ljubitelje arhitekture.

5. dan

Obiskali bomo staro črnogorsko prestolnico Cetinje. Ogledali si bomo zanimiv Muzej kralja Nikole in se sprehodili po ulicah starega mestnega jedra. Sledil bo transfer na letališče v Podgorici in let proti Ljubljani. 

Cena: 482 € 

Več informacij 

Za predviden termin so že vsa mesta zasedena. Kmalu bomo za naše člane objavili nove zanimive ponudbe. 

Namestitev, etno vasica „Sveti Georgije“, leži v idilični vasici Njeguši pod Lovčenom. Nove namestitvene kapacitete so velike od 65 do 80 kvadratnih metrov in so primerne tudi za pare in družine. Most na Tari Skadarsko jezero Durmitor Ostrog Skadarsko jezero

Prijave in informacije

Za prijave in dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 14 60, nam pišete na amzs@slo-tours.si oziroma izpolnite spletno prijavnico.

Organizator potovanj je turistična agencija Slo Tours, Dunajska 158, 1000 Ljubljana. Splošni pogoji so objavljeni na slo-tours.si

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu dobite pomoč na cesti in turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na vozilo, zato lahko prednosti koristite za vsa vozila, ki jih vozite, četudi niso vaša last.

Naprej