Na izlet ali počitnice z AMZS!

V AMZS odslej ne skrbimo le za vašo varno mobilnost, temveč tudi za doživetja na izletih in potovanjih. Vabimo vas, da odpotujete z nami!

  • Doživite Slovenijo ter bližnjo okolico na privlačnih destinacijah, s kakovostno vodenimi ogledi in aktivnostmi, namestitvijo višjega standarda ter bogato kulinariko. 
  • Obljubljamo dostopne cene, tudi za vaše najbližje, pregledne ponudbe brez doplačil in skritih stroškov.
  • Na posameznih programih priznavamo družinske popuste in popuste za zveste člane AMZS.
  • Aranžmaji že vključujejo nezgodno zavarovanje.

Možnost obročnega plačila s partnersko kartico Diners Club AMZS!Ponudbo za člane AMZS pripravlja in organizira turistična agencija Slo Tours.

 

Krompirjeve počitnice v Budvi

Za člane AMZS in njihove družinske člane smo pripravili omejeno akcijsko ponudbo oddiha v Črni gori med 1. in 31. oktobrom 2021, ki vključuje posebne termine tudi med jesenskimi krompirjevimi počitnicami. 

Privoščite si dopust ali oddih v vrhunskem hotelu v Budvi Avala Resort**** z letom iz Ljubljane in organiziranim z letališča do hotela.

Hotel Avala Resort**** je pojem kakovosti in udobja, neposredno na obali in nekaj korakov od starega mestnega jedra Budve. Hotel razpolaga s prostornimi in funkcionalnimi sobami s pogledom na park ali na morje, ima dva zunanja bazena in en notranji ogrevan bazen, ki gostom ob modernem spa centru nudi vso potrebno udobje. Hotel se ponaša z odlično lokacijo, saj stoji neposredno ob obali, premore zasebno plažo in vas od živahnih ulic mestnega jedra Budve loči le nekaj korakov. Ob prijavi je možno izbirati med klasično namestitvijo z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom.

Cena 5–dnevnega aranžmaja z vključenim direktnim povratnim letom Ljubljana–Podgorica, 4–krat nočitev z zajtrkom v vrhunskem hotelu Avala Resort 4* Budva, dvema kosoma prtljage (8 kg in 23 kg), povratnim transferjem, vsemi taksami in zavarovanji samo 400 € na osebo. Možnost izbire polpenzona in polnega penziona. Dodatne ugodnosti in popusti (npr. 2 otroka do 12 let brezplačno) na povezavi.     

Termini: Med 1. in 31. oktobrom 2021
Cena: od 400 €

Prijave in informacije

Za prijave in dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno številko 031 244 111, nam pišete na amzs@slo-tours.si oziroma izpolnite spletno prijavnico.

Organizator potovanj je turistična agencija Slo ToursDunajska 1581000 Ljubljana. Splošni pogoji so objavljeni na slo-tours.si

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

Oglasna sporočila