AMZS Popotnik

Na izlet ali počitnice z AMZS!

V AMZS odslej ne skrbimo le za vašo varno mobilnost, temveč tudi za doživetja na izletih in potovanjih. Vabimo vas, da odpotujete z nami!

  • Doživite Slovenijo ter bližnjo okolico na privlačnih destinacijah, s kakovostno vodenimi ogledi in aktivnostmi, namestitvijo višjega standarda ter bogato kulinariko. 
  • Obljubljamo dostopne cene, tudi za vaše najbližje, pregledne ponudbe brez doplačil in skritih stroškov.
  • Na posameznih programih priznavamo družinske popuste in popuste za zveste člane AMZS.
  • Aranžmaji že vključujejo nezgodno zavarovanje.

Možnost obročnega plačila s partnersko kartico Diners Club AMZS!Ponudbo za člane AMZS pripravlja in organizira turistična agencija Slo Tours.

 

Obisk sejma Agra, 25. 8. in 26. 8. 2018

Z AMZS na sejem AgraObisk največjega tradicionalnega sejma Agra v Gornji Radgoni je posebno doživetje. Tradicionalno svež sejem z veliko zanimivimi razstavljavci privabi vsako leto okoli 120.000 obiskovalcev. Tudi letos bomo lahko obiskali zanimive razstavne programe s področja prehrane in kmetijstva. Obisk sejma Agra smo združili z izletom v Prekmurje. Ogledali si bomo posestvo Passero, kjer bomo degustirali kar pet zanimivih okusov Prekmurja.

Celoten program >>>
Prijava >>>

 

Spoznajmo dolino Krke, "dolenjske lepotice", 8. 9. in 22. 9. 2018

Z AMZS na izlet v dolino KrkeVabimo vas na raziskovanje in spoznavanje doline Krke, vse od njenega izvira do Kostanjevice na Krki. Skozi zanimiv program enodnevnega izleta bomo spoznali to slikovito dolino, bogato z naravnimi lepotami in ljudskim izročilom. Izlet je primeren za vse generacije in je odlična osvežitev za vroče poletne dni. Na izletu ne bo manjkalo kulinaričnih dobrot iz tradicionalne slovenske kuhinje.

Celoten program >>>
Prijava >>>

 

Vojvodina - De Luxe, 14.-16. 9. in 28.-30. 9. 2018

Z AMZS na izlet v VojvodinoObiskali bomo Sirmium, ostanke mesta, po pomembnosti tretjega mesta v Rimskem imperiju. Po sremskem zajtrku v pristnem salašu si bomo ogledali trdnjavo Petrovaradin. Podali se bomo na ladjo in raziskovali edinstvene naravne rezervate ob Donavi. Po namestitvi v hotelu Park**** sledi večerja z zabavo. Drugi dan bomo spoznali Novi Sad, si ogledali pivnico in privoščili okusen golaž v Zrenjaninu - mesto bomo spoznali z vodenim ogledom. Namestitev in vodenje po Dvorcu Ečka****. Razvajali se bomo ob slavnostni večerji v parku dvorca. Tretji dan si bomo ogledali Sremske Karlovce in samostana Krušedol, ki veljata za nacionalni “Oxford” in “Jerzualem”. Ogledali si bomo vinogradniško posestvo Deurić s strokovno vodenim ogledom, degustacijo vin in odličnim kosilom za zaključek našega potovanja.

Celoten program >>>
Prijava >>>

 

Prijave in informacije

Za prijave in dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 14 60, nam pišete na amzs@slo-tours.si oziroma izpolnite spletno prijavnico.

Organizator potovanj je turistična agencija Slo Tours, Dunajska 158, 1000 Ljubljana. Splošni pogoji so objavljeni na slo-tours.si.