AMZS Popotnik

Na izlet ali počitnice z AMZS!

V AMZS odslej ne skrbimo le za vašo varno mobilnost, temveč tudi za doživetja na izletih in potovanjih. Vabimo vas, da odpotujete z nami!

  • Doživite Slovenijo ter bližnjo okolico na privlačnih destinacijah, s kakovostno vodenimi ogledi in aktivnostmi, namestitvijo višjega standarda ter bogato kulinariko. 
  • Obljubljamo dostopne cene, tudi za vaše najbližje, pregledne ponudbe brez doplačil in skritih stroškov.
  • Na posameznih programih priznavamo družinske popuste in popuste za zveste člane AMZS.
  • Aranžmaji že vključujejo nezgodno zavarovanje.

Možnost obročnega plačila s partnersko kartico Diners Club AMZS!Ponudbo za člane AMZS pripravlja in organizira turistična agencija Slo Tours.

 

Črnogorski venec, od 24. do 28. maja 2019 (5 dni)

Za člane AMZS in njihove družine smo pripravili atraktivno ponudbo raziskovanja Črne gore. Doživeli boste najbolj atraktivne destinacije te države. Obiskali bomo mediteranska mesteca, se povzpeli na nacionalni ponos Lovčen, zapeljali z ladjo po Skadarskem jezeru in občudovali narodni park Durmitor. Spoznali bomo viharno črnogorsko zgodovino, kulturo in ljudske običaje. Razvajali se bomo s tradicionalno in okusno kulinariko. Program lahko prilagodimo in vam po želji organiziramo adrenalinski rafting na Tari. 

1. dan

Let iz Ljubljane v Podgorico. Črno goro bomo nato odkrivali z avtobusom, s katerim se bomo za začetek povzpeli na vrh Lovčena in uživali v izjemnem panoramskem razgledu. Možnost vzpona na mavzolej črnogorskega »vladike« Petra Petrovića Njegoša (461 stopnic). Po namestitvi v etno vasici v Njeguših se bomo sprehodili do razgledne točke nad Kotorjem. Zvečer tradicionalna večerja z glasbo.

2. dan

Po zajtrku bomo raziskovali Skadarsko jezero, največje jezero na Balkanu. Na križarjenju po jezeru bomo uživali v naravnih lepotah in občudovali znamenite lokvanje. Ob jezeru si bomo privoščili pozno kosilo. Imeli bomo dovolj prostega časa za sprehod ali kopanje. Ob vrnitvi v Njeguše si bomo ogledali mondeni Sv. Stefan. Zvečer bomo uživali v edinstvenem črnogorskem tematskem zabavnem večeru, ki vključuje degustacijo znamenitega njeguškega pršuta, sira in črnogorskih vin.

3. dan

Po zajtrku bo sledil voden ogled slikovitega Kotorja z znamenitim obzidjem in trdnjavo. Obiskali bomo mondeno pristanišče Porto Montenegro, ki so ga poimenovali »jadranski Monte Carlo«. Na priljubljeni plaži bo čas za kopanje in počitek. Popoldne si bomo privoščili okusno pozno kosilo in si ogledali Budvo, ki s starim mestnim jedrom velja za eno najbolj priljubljenih mest na Jadranu. Na voljo bo čas za samostojne oglede in sprehod po mestnih ulicah.

4. dan

Raziskovali bomo naravne bisere severa Črne gore. Najprej bomo obiskali romarski samostan Ostrog iz 17. stoletja. Pot bomo nadaljevali v narodni park Durmitor, kjer bomo uživali v neokrnjeni naravi ob pogledih na gore in se sprehodili ob Črnem jezeru. Privoščili si bomo lokalno specialiteto v izbranem ambientu. Ogledali si bomo most Đurđevića na Tari, ki bo navdušil vse ljubitelje arhitekture.

5. dan

Obiskali bomo staro črnogorsko prestolnico Cetinje. Ogledali si bomo zanimiv Muzej kralja Nikole in se sprehodili po ulicah starega mestnega jedra. Sledil bo transfer na letališče v Podgorici in let proti Ljubljani. 

Cena: 450 €

Namestitev, etno vasica „Sveti Georgije“, leži v idilični vasici Njeguši pod Lovčenom. Nove namestitvene kapacitete so velike od 65 do 80 kvadratnih metrov in so primerne tudi za pare in družine. Most na Tari Skadarsko jezero Durmitor Ostrog Skadarsko jezero

Trans Istra, 30. marec 2019

Raziskali bomo skrite kotičke Istre in tri zanimiva istrska mesteca. Obiskali bomo srednjeveški Buzet, ki je znan kot “mesto tartufov”. Spoznali bomo njegovo arhitekturo, zgodovino in pomen vse od rimskega imperija. V notranjosti Istre bomo odkrili zanimivo naselje Hum, ki je znan kot najmanjše mesto na svetu. Sprehodili se bomo po kamnitih uličicah, masivnem obzidju in po znameniti Aleji glagoljašev, posvečeni hrvaški pisavi glagolici. Posebno doživetje bo obisk mesta Motovun, ki nas bo navdušil z zgodovinskim mestnim jedrom, gotskim zvonikom iz 13. stoletja in edinstveno panoramo. Neponovljivega doživetja Istre ne bi bilo brez kulinarike – privoščili si bomo tipično istrsko kosilo in ob zaključku našega popotovanja obiskali prvo vinsko fontano v Marezigah

Cena: od 45 €

Več informacij

Paket razvajanja v Thermani 

Privoščite si čas zase v Thermana Parku, enem najsodobnejših termalnih centrov pri nas. Užijte sprostitev v blagodejni termalni vodi pod magično in edinstveno stekleno kupolo ter razstrupite telo in sprostite duha v tematskih savnah, ki pripovedujejo zgodbo Laškega. Thermana je sodobno urejen, udoben in dovršen hotel, ki bo povsem izpolnil vaša pričakovanja. Za člane AMZS smo pripravili kakovostno in cenovno dostopno ponudbo termalnih storitev, ki jo lahko koristite tako med tednom kot vse vikende v mesecu marcu. Posebna ponudba za družine: otrok do 5. leta skupaj s starši brezplačno, otrok od 5. do 10. leta na dodatnem ležišču 50 % popusta, otrok od 10. do 12. leta na dodatnem ležišču 30 % popusta. 

Slo Tours in AMZS sledita željam članic in članov. Zato smo za vas uredili dodatno in izjemno ugodno ponudbo tridnevnega polpenziona v hotelu Thermana Park Laško****Superior tudi med tednom. Cena tridnevnega polpenziona za člane AMZS je samo 117 EUR na osebo oziroma 234 EUR za dve osebi.

Več informacij

Prijave in informacije

Za prijave in dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno številko 080 14 60, nam pišete na amzs@slo-tours.si oziroma izpolnite spletno prijavnico.

Organizator potovanj je turistična agencija Slo Tours, Dunajska 158, 1000 Ljubljana. Splošni pogoji so objavljeni na slo-tours.si

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

AMZS članstvo Premium v enem paketu združuje pomoč na cesti in turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina.

Naprej