Na izlet ali počitnice z AMZS!

V AMZS odslej ne skrbimo le za vašo varno mobilnost, temveč tudi za doživetja na izletih in potovanjih. Vabimo vas, da odpotujete z nami!

  • Doživite Slovenijo ter bližnjo okolico na privlačnih destinacijah, s kakovostno vodenimi ogledi in aktivnostmi, namestitvijo višjega standarda ter bogato kulinariko. 
  • Obljubljamo dostopne cene, tudi za vaše najbližje, pregledne ponudbe brez doplačil in skritih stroškov.
  • Na posameznih programih priznavamo družinske popuste in popuste za zveste člane AMZS.
  • Aranžmaji že vključujejo nezgodno zavarovanje.

Možnost obročnega plačila s partnersko kartico Diners Club AMZS!Ponudbo za člane AMZS pripravlja in organizira turistična agencija Slo Tours.

 

Istanbul De luxe: 15. 4.–19. 4. 2022 (pet dni)

Pridružite se nam na zanimivem raziskovanju Istanbula. Aranžma ob povratnem letu s prtljago že vključuje vse vstopnine po programu, udobno namestitev z odlično lokacijo v starem zgodovinskem delu mesta in turško kulinariko. V osnovno ponudbo smo dodali atraktivno krožno vožnjo po Bosporski ožini z zasebno ladjo. Skrbno pripravljen program vam bo približal in omogočil doživetje Istanbula po vaši meri.

1. dan: Prihod v Istanbul

Let Ljubljana–Istanbul. Voden orientacijski sprehod po starem delu mesta. Zaključek dneva z večerjo. 

2. dan: Ogled zgodovinskega Sultanahmeta

Ogled znamenitosti metropole v starem delu mesta Sultanahmet, kjer se prepleta tisočletna zgodovina od časa bizantinskega do otomanskega imperija. Ogledali si bomo Hipodrom, palačo Topkapi, Hagijo Sofijo, Modro mošejo s šestimi minareti, nekdanjo rezidenco sultanov in harem, ki je služil kot zasebno prebivališče sultana. Posebno doživetje bo ogled podzemne Potopljene palače Cisterne bazilike s 336 marmornimi stebri. Sledi kosilo in povratek v hotel.

3. dan: Istiklal in Galata

Prost dopoldan za sprehod po mestu z možnostjo obiska hammama, tradicionalnega pitja turškega čaja - kave ali zanimivega raziskovanja skritih kotičkov z našima vodnikoma, ki jima ne zmanjka izvrstnih idej. Opoldne se bomo odpravili do mošeje Sultana Veličastnega, ki vas bo navdušila s svojo velikostjo, elegantno notranjostjo urejenostjo in čudovitim pogledom na Zlati rog. 

Premor za prigrizek na eni od številnih okrepčevalnic in sprehod do stolpa Galata, na katerega se bomo povzpeli in uživali v prečudovitem pogledu na stari del mesta. Kratek sprehod do vedno živahne in mondene avenije Istiklal, kjer nas bodo navdušili številni lokali, butiki in prijazni domačini. Prosti čas za oglede, nakupe. Na Istiklalu ali poti proti hotelu si bomo privoščili še večerjo. 

4. dan: Istanbulski bazarji

Obiskali bomo Veliki bazar in Tržnico začimb. Znašli se bomo v otomanskem labirintu z več kot 60 ulicami, 21 vhodi in več kot 4000 trgovinami. Tu bomo videli nakit, starine, unikatne izdelke, oblačila, ročno izdelane modne dodatke. Na vsakem koraku si bomo lahko privoščili tudi slasten posladek ali prigrizek. Po nakupih se bomo odpravili na Egipčanski bazar, kjer vas bodo prevzele pisane barve, vonji različnih začimb ter živahni trgovci. Dan bomo zaključili s krožno vožnjo z ladjo po Bosporju, ki nudi atraktiven pogled na metropolo.

5. dan: Palača Dolmabahce

Sprehod po dvoranah in vrtovih palače Dolmabahce. Ogledali si bomo razkošje osmanskega cesarstva. Palača Dolmabahce je bila zgrajena v 19. stoletju in je ena najbolj glamuroznih palač na svetu. Bila je upravno središče poznega otomanskega cesarstva, v katerem so prebivali še zadnji osmanski sultani. 

Transfer na letališče in polet proti Ljubljani.

 

Termin: 15. 4.–19. 4. 2022
Cena: 580 €

Dopust v Avala Resorts****, od marca do oktobra 2022

Privoščite si pomladanski oddih ali poletne počitnice v Črni gori, v eni od vrhunskih namestitev v Avala Resorts****. Hotel se nahaja tik ob morju, z zasebno plažo in je od starega mestnega jedra Budve oddaljen le nekaj metrov. Možnost odhoda z lastnim prevozom ali direktnim letom iz Ljubljane. Možnost lokalnih vodenj ali kreativnega aktivnega dopusta. Poseben popust pri članarini za nove in zveste člane AMZS. Več informacij na spletni strani SLO Tours.

 

Termin: od marca do oktobra 2022
Cena: od 390 €

Prijave in informacije

Za prijave in dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno številko 031 244 111, nam pišete na amzs@slo-tours.si oziroma izpolnite spletno prijavnico.

Organizator potovanj je turistična agencija Slo ToursDunajska 1581000 Ljubljana. Splošni pogoji so objavljeni na slo-tours.si

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

 

Oglasna sporočila