Zadovoljni udeleženci programov varne vožnje


Drift akademija me je navdušila! Že pri teoriji je bilo zelo zanimivo in Luka Marko Grošelj je takoj naredil izredno dober vtis, saj je izjemno prijeten človek. Všeč mi je bilo, da se nismo pogovarjali kot inštruktor-tečajniki, temveč kot znanci, četudi se z njim pred tečajem nihče ni poznal. Da se je poglobil v to, kar nas je bolj zanimalo glede na avte, ki jih vozimo, in situacije, s katerimi se srečujemo. Tisti, ki smo želeli, smo se lahko na podlagi, ki simulira vožnjo po snegu, preskusili še s svojimi avti, da smo videli, kako se obnašajo. Zanimivo mi je bilo, da sem lahko na varen način ugotovil, kako lahko s svojim avtom zelo hitro preidem v drift, hkrati pa, da lahko gre zelo hitro kaj narobe.

Marko G., član AMZS

Celotna izkušnja je bila fenomenalna :). Zelo zanimiva in poučna predavanja, dobra hrana, sproščeno vzdušje, odličen ambient in res super inštruktor varne vožnje.

Udeleženka programa varne vožnje

Prijetno, sproščeno predavanje, ki je elegantno speljano v obliko pogovora, pa kljub temu konstruktivno in poučno. Odlično je pripravljen tudi praktični del, inštruktorji varne vožnje so potrpežljivi in prijazni ter tudi odlično tehnično podkovani. Lepo urejena okolica in moderna infrastruktura. Vse pohvale!

Udeleženec programa varne vožnje

Program varne vožnje bi moral opraviti vsak voznik (avtomobila ali motorja), saj se veliko naučiš. Sam verjamem, da bom še kdaj ponovil tečaj, morda še kakšnega drugega. Inštruktor je bil odličen, vse razlage so bile jasno razumljive in so se prenesle v prakso brez težav. Tudi sam sem imel odpor do udeležbe, sploh, ker traja cel dan, ampak sem bil zelo vesel, da sem se ga udeležil.

Udeleženec programa varne vožnje

Super predavanje. Ni se vleklo, bilo je zanimivo in interaktivno. Zelo prijazni in dobri inštruktorji. Tudi med samo izvedbo vaj nam je inštruktor Peter podajal navodila in nasvete, da smo se lahko izboljšali z vsako ponovitvijo vaje. Super je, da so majhne skupine, da lahko res vsak eno vajo ponovi večkrat. Tudi vaje so bile zanimive. Na začetku kar malo strašne, ampak potem, ko sem jih "naštudirala", so bile res poučne in dobre!

Udeleženka programa varne vožnje

Lepa organizacija, zelo prijazni in zabavni inštruktorji, poligon je odlično narejen. Vse je bilo zelo, zelo poučno in domov sem odšla kot veliko bolj pametna in pozorna voznica. Če se mi na cesti karkoli od tega zgodi, vem, da imam znanje, kako rešiti situacijo in me je definitivno manj strah!

Udeleženka programa varne vožnje

#NajboljsiZaVolanom

Finalisti in finalistke izbora Najboljši za volanom 2024 so se na poligonu AMZS Centra varne vožnje na Vranskem soočili z zanimivimi vozniškimi izzivi.

Oglejte si video

Partnerji programov

Hyundai je partner programov v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

 

Honda je partner programov AMZS Centra varne vožnje

Oglasna sporočila

Zakaj na program varne vožnje?

100.000 voznikov je že opravilo program varne vožnje na Vranskem

97% udeležencev priznava, da so na naših programih pridobili nova, nepogrešljiva znanja