Vožnja motornega kolesa od voznika zahteva veliko več kot vožnja avtomobila.

Z nami boste izkušnje nabirali na posebej zanimiv, varen ter tehnično in strokovno kakovosten način.


Motoristov je z vsakim letom več in veliko je takih, ki se zavedajo, da vožnja motornega kolesa od voznika zahteva veliko več kot vožnja avtomobila. Tečaji varne vožnje za motoriste so v Evropi zelo cenjeni in predstavljajo nepogrešljiv del voznikovega pridobivanja izkušenj.

Vsi, ki uživamo v vožnji na dveh kolesih, vemo, da je vsaka pot z motociklom svojevrstno doživetje. Pa tudi preizkus: znanja, predvidevanja, obvladovanja motornega kolesa, pravilnih odločitev v kritičnih situacijah in še marsičesa. Vedno znova in vsakokrat posebej - vsaka pot je nova pot. Tako kot se užitki vožnje nikoli ne končajo, je tudi nabiranje izkušenj neskončna in trnova pot.

Z AMZS Centrom varne vožnje lahko izkušnje nabirate na posebej zanimiv, varen ter tehnično in strokovno kakovosten način. Naši programi varne vožnje se situacijsko najbolj približajo tistim dogodkom in posledicam, ki se najpogosteje pripetijo na cesti v različnih pogojih in razmerah vožnje. Prav zato našim programom upravičeno rečemo tudi test in trening vožnje.

Zmagovalci trenirajo! Pridružite se nam na treningih varne vožnje, ki naredijo iz vožnje prav posebno doživetje, prihodnje kilometre pa obogatijo z izkušnjo več.

Tečaji se izvajajo v skupinah po 8 oseb (program Varno na cesti le po 3 osebe). V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se tečaj prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

 

Partnerji tečajev za motoriste:

 

Vam je pripravljena vsebina pomagala?

Imate še dodatna vprašanja, pripombe, komentarje? Pišite nam in pomagali vam bomo.

Pišite nam

Oglasna sporočila