Vožnja motornega kolesa od voznika zahteva dosti več spretnosti kot vožnja avtomobila. Motoristov je z vsakim letom več in vedno več tudi takšnih, ki se zavedajo, da vožnje motornega kolesa niti približno ne gre enačiti z vožnjo avtomobila. Tečaji varne vožnje za motoriste so v Evropi zelo cenjeni in predstavljajo nepogrešljiv del voznikovega obnavljanja znanj in pridobivanja novih izkušenj.

Obvladajte svoj motor v vsaki situaciji!Varno na motor: Kaj o pripravi na vožnjo meni Danijel Andoljšek, dolgoletni reševalec na motorju Reševalne postaje UKC LJ, Glej prispevek: Val202_DA

Vsi, ki uživamo v vožnji na dveh kolesih, vemo, da je vsaka pot z motociklom svojevrstno doživetje. Pa tudi preizkus: znanja, predvidevanja, obvladovanja motornega kolesa, pravilnih odločitev v kritičnih situacijah in še marsičesa. Vedno znova in vsakokrat posebej - na vsaki poti nekaj novega. Tako kot se užitki vožnje nikoli ne končajo, je tudi nabiranje izkušenj neskončna in trnova pot.

Z AMZS Centrom varne vožnje lahko izkušnje nabirate na posebej zanimiv, varen ter tehnično in strokovno kakovosten način. Naši programi se situacijsko najbolj približajo tistim dogodkom in posledicam, ki se najpogosteje pripetijo na cesti zaradi nepričakovanih ali spremenljivih pogojev in razmer. Prav zato lahko našim programom upravičeno rečemo tudi trening varne vožnje.

Zmagovalci trenirajo! Pridružite se nam na treningih varne vožnje, ki naredijo iz vožnje prav posebno doživetje, prihodnje kilometre pa obogatijo z več zaupanja vase, lahkotnosti upravljanja motocikla, izkušenj in predvidevanja.

Tečaji se izvajajo v skupinah po 8 oseb (program Varno na cesti le po 3 osebe). V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se tečaj prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

 

Partnerji tečajev za motoriste:

 

Vam je pripravljena vsebina pomagala?

Imate še dodatna vprašanja, pripombe, komentarje? Pišite nam in pomagali vam bomo.

Pišite nam

Oglasna sporočila