Naši partnerji

Pri izvedbi naših tečajev nam pomagajo sponzorji, ki vsak na svoj način doprinesejo k kvaliteti in uspehu našega centra. Za to si zaslužijo več kot le našo zahvalo. Brez njih izvedba naših programov ne bi bila možna v tako dovršeni obliki. 

Hyundai

Hyundai Avto Trade Ljubljana nam zagotavlja nemoteno izvedbo naših tečajev z zagotavljanjem predstavitvenih vozil. Udeležencem naši inštruktorji vsako vajo najprej predstavijo in prikažejo njen namen s predstavitvenim vozilom. Vse to izvajajo z vozili partnerjev.
Povezava do spletne strani

Opel

Opel Slovenija nam zagotavlja nemoteno izvedbo naših tečajev z zagotavljanjem predstavitvenih vozil. Udeležencem naši inštruktorji vsako vajo najprej predstavijo in prikažejo njen namen s predstavitvenim vozilom. Vse to izvajajo z vozili partnerjev.
Povezava do spletne strani

Hankook in Petrol d.d.

Nokian Tyres - partner programov varne vožnje

Partner Petrol d.d. skrbi za ustrezno obutev naših vozil. Asfaltne površine AMZS Centra varne vožnje so prilagojene prikazu različnih stopenj oprijema pnevmatike. Na drsnih površinah poligona do obrabe pnevmatik skorajda ne prihaja, je pa obraba zato toliko večja na površinah z grobim asfaltom. Za udeležence naših tečajev to ne predstavlja težave, saj v času udeležbe na tečaju povečana obraba ne pride do izraza. Žal pa to ne velja za pnevmatike na naših vozilih, ki so na poligonu vsak dan. Podjetje Petrol d.d. skrbi za to, da so nam kvalitetne pnevmatike Hankook na voljo vedno, kadar jih potrebujemo.
Povezava do spletne strani

Honda in AS Domžale Moto Center d.o.o.

Zastopnik za blagovno znamko motociklov Honda AS Domžale Moto Center d.o.o. našim inštruktorjem zagotavlja motocikle za vodenje tečajev varne vožnje za motoriste. Honda ni samo motor, je strast do vožnje dvokolesnikov, ter strast do dirkanja, zaradi česar je pred 60 leti Honda pravzaprav nastala, v samo desetih letih pa je nastal Hondin dirkaški oddelek HRC (Honda Racing Corporation), ki je v svoji 50-letni zgodovini nanizal mnogo naslovov svetovnega prvaka v razredih Grand Prix, Superbike, Supersport, Trial, Enduro in Motocross. Strast, izkušnje, znanje, inženiring ter sanje, vse to je Honda.
Povezava do spletne strani

Petre d.o.o.

Podjetje Petre d.o.o. je največje slovensko podjetje za izposojo in prodajo prireditvenih komponent (VIP šotori, poročni šotori, prireditveni šotori in odri, pagode, paviljoni, lesen pod, plesišča, tapisoni, stojnice, točilni jurčki),... Poleg vsega naštetega si pri njih lahko izposodite še razne mize in stole, gostinske garniture, osvetlitev v šotoru, razne podeste, ograje, wc kabine, in še kaj,...
Povezava do spletne strani

PAN-JAN d.o.o.

Pan-Jan d.o.o., družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, se odlikuje z raznoliko ponudbo vozil Škoda, Kia in rabljenimi vozili, ter s celovitimi servisnimi storitvami, kleparsko-ličarsko delavnico in tehničnimi pregledi. Zagotavlja nam nemoteno izvedbo naših tečajev z zagotavljanjem predstavitvenih vozil. Udeležencem naši inštruktorji vsako vajo najprej predstavijo in prikažejo njen namen s predstavitvenim vozilom. Vse to izvajajo z vozili partnerjev.
Povezava do spletne strani

Pleško Group

Pleško Group je družinsko podjetje s sedežem na Brezovici pri Ljubljani, ki se je sprva specializiralo samo za avtomobilske storitve. Ustanovitelj Janez Pleško je leta 1979 začel s popravili avtomobilov v majhni domači delavnici. Leta 1992 so postali uradni serviserji in prodajalci vozil Renault, s tem pa so začeli širiti svojo ponudbo. V letu 2021 so obnovili salon in razširili ponudbo najnovejših modelov Renault in Dacia vozil. Pri Pleško Group zagotavljajo vrhunski servis, prilagojen vašim željam in potrebam.
Povezava do spletne strani

Oglasna sporočila