Izpopolnjevalni tečaj

Za avtomobiliste

Izpopolnjevalni tečaj varne vožnje za avtomobiliste je namenjen voznikom, ki v vozilu preživijo ogromno časa, se zavedajo tveganj, ki jih daje cesta in želijo vedeti kar največ o varnosti v prometu.

Pri tem tečaju upoštevamo, da so udeleženci že osvojili osnovna in zahtevnejša znanja tehnik obvladovanja vozila in varne vožnje, saj je tu zahtevnost vaj postavljena na višji nivo.

Ker vaja dela mojstra, trening pa zmagovalce!

Člani AMZS imate pri prijavi na tečaj do 30 % popusta. Včlanite se lahko tudi prek spleta.

1. Izberite termin

Termin izberete v prijavnici v naslednjem koraku.

2. Cena programaPrijavite se

Teoretični del je bolj poglobljen, vaje na poligonu pa se izvajajo bolj intenzivno in pri višjih hitrostih, s še večjim poudarkom na obvladovanju vozila v realnih ekstremnih pogojih. Udeleženci so tukaj postavljeni pred ultimativni test njihovih vozniških spretnosti, zmogljivosti vozila in golih fizikalnih zakonitosti, vse krepko začinjeno z zvrhano mero adrenalina. Za varnost in maksimalni napredek je poskrbljeno, saj bo inštruktor vsak manever predhodno prikazal in utemeljil. Izvajanja voznih manevrov se lotimo s postopnim dvigom hitrosti in zahtevnosti ob poudarku na prilagajanju vsakemu udeležencu posebej, njegovemu avtomobilu in njegovim željam in sposobnostim. 

Ker dajemo prednost praktičnemu izvajanju vaj na poligonu, smo teoretični del strnili na samo 45 minut.

Med treningom imajo tečajniki 45 minut odmora za kosilo, ki je vključeno v ceno tečaja.

Pogoj za udeležbo na izpopolnjevalnem tečaju sta uspešno opravljena intenzivni in nadaljevalni tečaj, ter vozilo opremljeno z ABS sistemom.

Tečaji se izvajajo za skupine do 8 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljeno premalo tečajnikov, se tečaj prestavi na naslednji ustrezni termin, tečajniki pa so o spremembi pravočasno obveščeni.

Partnerji programov:
Nokian Tyres - partner programov varne vožnje

Oglasna sporočila