Zakaj (p)ostati član?

AMZS priprava vozila na varno pot Naša skrb je, da vam zagotavljamo varno mobilnost in poti brez skrbi.
AMZS pomoč na cesti Nudimo vam pomoč na cesti, ne glede, čigavo vozilo vozite.
AMZS pomoč Ob okvari vozila se potrudimo, da ga popravimo na mestu okvare - na ta način lahko takoj nadaljujete pot.
AMZS tehnični pregled in registracija Ko morate za svoje vozilo opraviti tehnični pregled, registracijo in zavarovanje, lahko vse to uredite v AMZS - hitro in ugodno.
AMZS prihranki S prihranki, ki vam jih zagotavlja AMZS članstvo, si več kot povrnete vrednost članarine – že zgolj s storitvami, ki jih morate v povezavi z vozilom opraviti skladno z zakonom.
AMZS varnost in šport Ker ste naš član, nam pomagate uresničevati poslanstvo izboljšanja prometne varnosti in podpirate naše motošportnike.

"Glede mojega članstva pa ni dileme saj menim, da mi je bila to ena boljših odločitev v življenju, saj so mi »vaši« v zadnjih 25 letih na cesti že kar nekajkrat pomagali."

Tomaž

"Izredno zadovoljen pri profesionalni asistenci in nudenju pomoči ob težavah z avtom v Bukarešti!"

Robert

"Po zaslugi članstva v AMZS sem na cesti veliko bolj miren kot bi bil sicer, ker vem na koga se lahko zanesem. To mislim resno in ni »pihanje na dušo«."

Tomaž

"Vsem pohvalam se pridružujemo - tudi jaz bi brez AMZS, oz. brez njihovih prijaznih delavcev, prenehala biti voznica! Hvala vam!"

Žabi Babi

"AMZS je zakon. Ena redkih stvari, kjer za ceno članstva prejmeš precej več kot si vložil. Danes so bili hitri in me na cesti rešili še pred uradnim pričetkom delovnega časa. Hvala."

Nataša

"Zanesljivi, hitri, učinkoviti in vedno na razpolago, ko jih potrebuješ."

Dejan

"Brez AMZS-ja ne bi več vozila. Hvala za nazaj in naprej, ker se bomo sigurno še srečali!"

Babi Žabkar

"Super osebje,super poligon varne vožnje na Vranskem. :) Odneseš res ogromno!"

Rok

"Danes sem si v prometni nesreči "preklala gumo". Pri AMZSju so mi super svetovali glede plačilnih možnosti hkrati pa so prišli na kraj nesreče zelo hitro. Vaš delavec, ki mi je na kraju pomagal pri popravilu je bil zelo prijazen."

Tamara

"Če imate okvaro na avtomobilu na dopustu vam priporočam, da se obrnete na AMZS, ker so edini,ki si bodo vzeli čas in vam okvaro tudi odpravili. Hvala AMZS za vaš čas, prijaznost in trud, ki ste ga vložili!"

Gordana

"Hvala AMZS za pomoč pri vozilu,ki ga je na Hrvaškem poškodovala srna. Še posebej hvala g. Rojcu iz podružnice Otočec za profesionalnost pri opravljanju prevoza ter prijaznost."

Matej

  Hitre povezave:
Katero članstvo vam lahko predlagamo?
Primerjajte članstva
Včlanite se ali podaljšajte svoje članstvo - TAKOJ PREK SPLETA 
Prenesite AMZS aplikacijo z najboljšimi prometnimi informacijami in registrirajte svoje članstvo, da ga boste imeli vselej pri roki.

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije