Prosta delovna mesta

Si želite novih izzivov in ste pripravljeni na pot (so)ustvarjanja AMZS jutri? Preverite prosta delovna mesta v AMZS. Morda je med njimi prav tisto, kar iščete.

Prosta delovna mesta:

Tehnični pregledi:

Registracije in zavarovanja:

Servisna dejavnost:

Poslovna podpora:

Informacijsko prodajni center:

Kontaktni center:

Cenitve:

Izobraževanje voznikov:


Med prostimi delovnimi mesti (še) niste našli pravega zase? Če želite, da vas kontaktiramo v primeru priprave ponudbe za enako ali podobno delovno mesto, izpolnite spodnji obrazec.

*Obvezen podatek
*Obvezen podatek
*Obvezen podatek
*Obvezen podatek

Vaše osebne podatke bosta družbi AMZS in AMZS d.d. (odvisno v katero organizacijo se prijavite) uporabili za namen kontaktiranja v primeru priprave ponudbe za enako ali podobno delovno mesto, za katerega smo glede na vaše kompetence, znanja in izkušnje ocenili, da ste primeren kandidat. Vaše osebne podatke bomo za zgoraj opisan namen hranili do preklica. Za pomoč pri uveljavljanju svojih pravic se lahko obrnete na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (dpo@amzs.si). Če boste menili, da vaših pravic ne uresničujemo ustrezno, se lahko pritožite Informacijskemu pooblaščencu RS (ip-rs.si). Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v Politiki zasebnosti.

Oglasna sporočila