Zdravstveni nasvet

Storitev zdravstveni nasvet vam v primeru nenujnih zdravstvenih težav omogoča brezplačen dostop do nasveta zdravnika na daljavo. Nasvet zdravnika družinske medicine, pediatra, ginekologa, psihologa ali psihoterapevta vam je na voljo po telefonu ali z videoklicem vsak dan v letu. 

Zavarovanje zdravstveni nasvet individualnim članom članske kategorije Premium v enem letu omogoča do tri nasvete zdravnika na daljavo. Število pogovorov z medicinsko sestro je neomejeno.

Pri družinskih članskih kategorijah Premium z družino in Premium družinsko je poleg nosilnega člana ugodnost koriščenja zavarovanja namenjena tudi njihovim otrokom in partnerju (zakonski ali zunajzakonski partner, partner v partnerski zvezi), ki so vključeni v družinsko AMZS članstvo. Zavarovanje vam v enem zavarovalnem letu omogoča skupaj do šest nasvetov zdravnika na daljavo. Število pogovorov z medicinsko sestro je neomejeno. 

Z zavarovanjem zdravstveni nasvet prihranite tudi pot in čas, saj vas lahko zdravnik družinske medicine v primeru ugotovljene medicinsko utemeljene indikacije napoti na specialistično obravnavo k specialistu.

Obseg storitve

  • Telefonski pogovor z zdravnikom družinske medicine ali z drugimi specialisti (pediater, psihiater, ginekolog ali psihoterapevt): 3-krat letno za individualno članstvo in 6-krat letno za družinski članstvi Premium.
  • Neomejena pomoč zdravstvene točke - pogovor z medicinsko sestro.
  • Neomejena storitev organizacije zdravniških pregledov pri zdravstvenih izvajalcih.
  • Neomejena storitev nudenja informacij o čakalnih dobah v zdravstvu.
  • Neomejena storitev ozaveščanja o pravicah iz obveznega in dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.

Veljavnost

Zavarovanje zdravstveni nasvet lahko novi člani koristite s prvim dnem v naslednjem mesecu po včlanitvi, vsi obstoječi člani na dan 1. marec 2023 pa lahko storitev koristite takoj. Storitev zdravstveni nasvet preneha veljati s prvim dnem v naslednjem mesecu po prenehanju AMZS članstva.

Kako do storitve

Pokličite številko 01 530 53 22 (vsak dan med 6.00 in 22.00). Prijazni svetovalci Zdravstvene točke vas bodo sprejeli in povezali z medicinskim osebjem. Že pogovor z medicinsko sestro lahko reši vaše vprašanje. Če odgovora nima, vas bo v najkrajšem možnem času naročila na posvet z zdravnikom. Ni vam treba čakati na liniji. Dogovorite se lahko za termin, ki vam ustreza.

Zdravnik vas bo poklical ob dogovorjenem terminu in pomagal odgovoriti na vprašanja, povezana z zdravstvenimi težavami, ki vas skrbijo, ter podal informacije, razlago izvida ali diagnoze in nasvete glede zdravljenja.

Ob klicu sporočite, da ste član AMZS, povejte ime, priimek, člansko številko in davčno številko. V primeru klica družinskih članov družinskega AMZS članstva Premium je treba sporočiti podatke nosilnega člana AMZS članstva (ime, priimek, člansko in davčno številko).

Splošni pogoji zavarovanja Zdravstveni nasvet

Članstva, ki vključujejo zdravstveni nasvet:

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije

Oglasna sporočila