Partnerski popusti

Seznam

Partner Popust Namen
TELEKOM Slovenije

Popust v višini 3 € / mesec za vse pakete NEO A, NEO B in NEO C. Popust je dodatno na obstoječe ugodnosti. Letni prihranek znaša 36€.

NOMAGO INTERCITY 10 %

Ekskluzivni 10 % popust na vse prevoze z avtobusi Nomago InterCity po Evropi. Popust uveljavite ob rezervaciji na spletni strani www.intercity.nomago.si z vnosom veljavne članske številke AMZS v okno s kodo za popust.

OPTIKA CLARUS 10 %

Člani imate na voljo dve vrsti ugodnosti:
- 10 % popust pri nakupu dioptrijskih in sončnih očal in
- akcijo - pri nakupu korekcijskih očal KUPIŠ 1, DOBIŠ 2, ki vključuje enkrat letno brezplačno kontrolo vida v okulističnih ambulantah Optike Clarus. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za artikle, ki so v akciji ali na razprodaji

PROSTICAS.SI 20 %

Ekskluzivni popust v višini 20 % na redne cene vseh izdelkov v spletni prodaji www.prosticas.si. Akcija velja do 31. 1. 2020. Popusti se ne seštevajo. Ob nakupu v trgovini prosticas.si se identificirajte s kartico, ob spletnem nakupu pa z vnosom kode AMZS20 in zapisom svoje članske številke v opombi spletnega naročila.

BAGS&MORE

OFFICE&MORE

40 %

Ekskluzivni popust v višini 40 % na vse kape, šale in rokavice ter 20 % popust na vse kovčke znamke Roncato in vse izdelke znamke Eastpak. Popusti veljajo do 31. 3. 2020. Popusti veljajo za imetnika članske kartice, se ne seštevajo in veljajo ob nakupu v fizičnih trgovinah. Ob nakupu se identificirajte s člansko kartico.

KÄRCHER 10 %

Popust velja na vse izdelke v trgovini, razen na posebej označene akcijske cene ob predložitvi članske kartice. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu v trgovini Kärcher Center Ljubljana, Letališka cesta 29D, Ljubljana. 080 201 5591

JEZIKOVNA AKADEMIJA

Popust v višini 20 € ob vpisu v katerikoli skupinski jezikovni tečaj za vsaj tri mesece. Popust se obračuna pri zadnji sklenjeni mesečni naročnini in se ne sešteva. 070 795 792, info@jezikovna-akademija.si

SLOWATCH 10 %

Ekskluziven popust na ročne ure in nakit, razen na znamko Swarowski in omejene serije pri švicarskih znamkah ročnih ur. Velja v vseh poslovalnicah Slowatch po Sloveniji, razen v Outlet prodajalnah.

B2 - ŠOLA IN TEČAJI 10 %

Popust v višini 10 % za udeležbo na računalniških tečajih. Popust v višini 100 € pri vpisnini v javnoveljavne programe srednjega, višjega in visokošolskega izobraževanja. info@b2.eu; www.b2.eu

TAXI LAGUNA 5 % Poseben popust v višini 5 % na ceno prevoza. Storitev zagotovljena po vsej Sloveniji v sodelovanju s partnerskimi Taxi službami.
TAXI DRUŠTVO LJUBLJANA 10 % Ekskluzivni popust v višini 10 % na skupno ceno prevoza. Storitev po Sloveniji in v/iz tujine. 01/234-9000, 041/970-000
GIA električne polnilnice % Poseben paket za člane AMZS. Hišna avtomobilistična električna polnilnica Eve single S line moči 3,7kW za 999,00 € in moči 7,4kW za 1.049,00 €. V ceno je vključen še petmetrski kabel. Montaža, ki vsebuje ogled lokacije, svetovanje pri postavitvi in izbiri opreme, dostava in montaža polnilnice, povezava v razdelilno omarico in meritve nove zanke je na predpripravo po ceni 288,15 €. Vse cene so z ddv.
TARTARINI plinski sistemi % Popust na predelavo vozila na avtoplin. Ugodnost subvencije v višini do 800 € pri predelavi zagotavlja podjetje Cast d.o.o.
AMZS POPOTNIK % Popusti na organizirane izlete AMZS Popotnik, ki jih ekskluzivno za člane AMZS izvaja turistična agencija SloTours.
AVANTURA potovalna agencija %

Posebne akcijske cene za oglede dirk MXGP in MotoGP za člane AMZS. 

Popust na posebne izlete za mini skupine s slovenskim vodnikom:

- aranžma Slovaška za aktivne (20.-26. 6., 29. 8.-4. 9.): kombi, hoteli, vstopnine, slovensko vodenje, cena za člane AMZS namesto 580 € le 540 €

- aranžma Severna Portugalska (20.-24. 4., 17.-21. 5., 28. 6.-2. 7., 7. -11. 9.): letalo, kombi, hoteli, vstopnine, slovensko vodenje, cena za člane AMZS namesto 720 € le 670 €

NATIONAL GEOGRAPHIC 20 % Popust na enoletno naročnino na revijo National Geographic Slovenija (12 številk). 0801990
CRODUX Popust 1,36 evrska centa na liter goriva, oziroma 0,10 kn/l goriva za vse vrste bencina, diesla, goriva za čolne in avtoplin z izjemo plavega diesla. (Popust ne bo viden na računu, saj bo cena znižana že pred prodajo.)
TIFON Popust 2 evrska centa na liter goriva, oziroma 0,15 kn/l goriva za vse vrste bencina, diesla in avtoplin. (AMZS član potrdi popust s predložitvijo članske kartice in s podpisom obrazca, ki ga prejme na blagajni bencinskega servisa. Popust ne bo viden na računu, saj bo cena znižana že pred prodajo).
MARCHE 10 % Popust na hrano in pijačo v vsaki Marché in Marché Mövenpick restavraciji po Evropi. Popust se obračuna na blagajni na celoten znesek na računu ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust velja za imetnika članske izkaznice in člane njegove družine. Popust ne velja za alkohol, izdelke v trgovini in posebno ponudbo.
ROSENBERGER 10 % Popust v vsaki restavraciji in trgovini Rosenberger na avtocestnih počivališčih. Popust velja tudi za storitve v motelih in ponudbo v mestni restavraciji na Dunaju. Popust velja za imetnika kartice.
AUTOGRILL 5 % Popust velja na celoten znesek na računu za člana in partnerja. Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust ne velja za proizvode v trgovinah ali avtomatih.
POSTOJNSKA JAMA 10 % Popust na redne cene ogleda Postojnske jame (velja za do dva odrasla in do dva otroka na eno člansko izkaznico)
PREDJAMSKI GRAD 10 % Popust na objavljene cene ogledov Predjamskega gradu in Jame pod Predjamskim gradom za imetnika kartice in člane družine (skupno največ 4 osebe).
TURIZEM LJUBLJANA 20 % Popust pri nakupu turistične kartice Ljubljane, z veljavnostjo 24 ur, 48 ur ali 72 ur
PARK VOJAŠKE ZGODOVINE 15 % Ekskluziven popust ob nakupu vstopnice za ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine v Pivki. 031/775-002; www.parkvojaskezgodovine.si
TEHNIŠKI MUZEJ SLOVENIJE 20 % Popust pri nakupu posamezne vstopnice. Imetnik kartice in njegov spremljevalec/ka sta upravičena do cene vstopnine, ki velja za skupine.
KOBARIŠKI MUZEJ 10 % Popust na redne cene vstopnine za ogled muzeja. Popust velja za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe)
TERME KRKA 15 % Popust za celodnevno kopanje odraslih v višini 15 % od pon. do čet. in v višini 10 % od pet. do ned. in med prazniki. Popusti veljajo v: Terme Dolenjske Toplice – Wellness center Balnea (Laguna) in notranji hotelski bazen; Terme Šmarješke Toplice - Aqua in zunanji bazen; Talaso Strunjan; Šport Hotel Otočec.
THERMANA LAŠKO 15 % Popust za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe) na programe bivanja in cene penzionov objavljene v uradnem ceniku, sezonske ter ugodne programe bivanja v hotelih Zdravilišče Laško *** in Welness Park Laško **** superior
THERMANA LAŠKO 10 % Popust za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe)  na vstop v bazene, savne in koriščenje welness ter zdravstvenih storitev v hotelih Zdravilišče Laško *** in Welness Park Laško **** superior.
TERME OLIMIA PODČETRTEK 10 % Popust na kopanje in savne, 10-odstotni popust na bivanje in 5-odstotni popust na welness.
VODNI PARK BOHINJ - AQUAPARK 10 % Popust na redne cene za vstopnino in aktivnosti parka. Popust velja za imetnika članske kartice in največ 3 spremljevalce. Popust ne velja za hrano in pijačo v restavraciji.
TERME SNOVIK 20 % Popust na redne kopalne karte, razen na prenosljive vstopnice, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo. Popust velja tudi na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve)
10- odstotni popust na aktualno ponudbo za bivanje.
GOST BOHINJA-kartica 10 % Popust pri nakupu kartice na prodajnih mestih: LTO Bohinj-TIC v Bohinjski Bistrici, LD Turizem v Bohinjski Bistrici, TD Bohinj-TIC Ribčev Laz in v vseh namestitvenih kapacitetah v Bohinju..
LJUBLJANA RESORT&CAMPING 10 % Popust na cene bivanja/nočitev.
AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA Za dnevno ceno komfortne sobe (33m2) dobi član executive sobo (45m2). Ugodnost se uveljavlja na recepciji ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS
HOTEL TRIGLAV BLED 10 % Popust na objavljene cene za nočitev z zajtrkom, velja tudi za posebne ponudbe hotela. Vstop v bazen in savno je brezplačen. Popust velja tudi za ponudbo v restavraciji hotela "Restavracija Bled 1906", popust ne velja za pijačo. Popust velja za člana in tri spremljevalce.
BEST WESTERN 10 % Popust na najboljšo ponujeno ceno / najnižjo ceno v času rezervacije v hotelih Best Western (Hotel Slon, Hotel Lovec in Hotel Piramida)
FOUR POINTS by Sheraton 15 % Popust na najboljšo ponujeno ceno / najnižjo ceno v času rezervacije. FOUR POINTS by Sheraton (Mons)
GRIMALDI LINES trajekti 20 % Popust 20% velja za rezervacije v kabinah in 5% popust za rezervacije v sedežih Pullman ali za mesto na krovu za člana in njegove spremljevalce ter za avto ali motorno kolo pod isto rezervacijsko kodo. Pri rezervaciji preko spleta, je treba izbrati vrsto popusta v rubriki "Membership Card". Člani AMZS izberejo SHOW YOUR CARD in vpišejo številko 375.
MINOAN LINES trajekti 20 % Popust na objavljene cene vozovnic za člana - imetnika članske kartice in spremljevalce ter avto (kat.1) ali motorno kolo. Več info na 01/530 53 60, info@atlantica.si.
THRIFTY rent-a-car 10 % Popust velja za celotno ponudbo. Člani AMZS dostopajte prek povezave www.thriftycars4rent.com, oziroma ob rezervaciji navedite CDP kodo, ki je za člane AMZS: 522614.
ROLLBAR INDOOR karting 20 % ROLLBAR Indoor karting v BTC Ljubljana. Popust v višini 20% velja za 4 vožnje + 1 pica (redna cena 64,50€)  in za 10 voženj + 2 pici (redna cena 157 €). Rezervacije na 051/603 333 ali info@indoor-karting.com

Prednosti

 Več kot 1.000 popustov izven AMZS, ki dvigujejo vrednost članstvu tudi, ko ne potrebujete pomoči na cesti.
 Pri ogledih turističnih znamenitosti, nastanitvah, gostinskih storitvah ...
 Sezonski popusti.

Obseg

Ponudba iz programa Popotnik
Mednarodni program Show your Card!
Popusti pri izbranem društvu – preverite neposredno pri vašem društvu
Mednarodna kartica Camping Key Europe
Pravni nasvet
Mobilnost

Začetek veljavnosti: takoj ob včlanitvi.

Uveljavljanje

Pri partnerjih ob predložitvi članske kartice v fizični ali elektronski obliki (prek aplikacije AMZS). 

Popuste v Sloveniji in tujini vključujejo vsa veljavna članstva!

 

Želite izvedeti več?

Pokličite nas na brezplačno številko 080 28 20 ali kliknite na desni gumb.

Kontakt

  

  Hitre povezave:
Katero članstvo vam lahko predlagamo?
Primerjajte članstva
Prenesite AMZS aplikacijo z najboljšimi prometnimi informacijami in registrirajte svoje članstvo, da ga boste imeli vselej pri roki.

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije