Ugodnosti pri partnerjih

AMZS članstvo vam zagotavlja tudi ugodnosti pri naših partnerjih! Ne glede na to, ali ste na poti, uživate doma, preživljate prosti čas ali skrbite za svoje zdravje in znanje - kot članu AMZS vam omogočamo ekskluzivne popuste in prihranke.

Popuste v Sloveniji in tujini vključujejo vsa članstva!

Na poti

Partner Popust Opis
MOBIILNA TELEVIZIJA - predvajaj.si 12 % Popust na aplikacijo predvajaj.si. Spremljanje televizijskih programov preko pametnih mobilnih telefonov, tablic, računalnika in televizije. Z eno naročnino možnost dostopa kar s treh naprav. Ugodnost velja tudi, če se ne sklene 24-mesečne vezave in velja za obdobje aktivnega AMZS članstva. Ugodnosti se ne seštevajo. Za pridobitev ugodnosti izpolnite obrazec, ki ga najdete na strani predvajaj.si in ga skupaj z AMZS člansko številko pošljite na info@predvajaj.si.
BIG BANG 15 % Ekskluzivni dodatni popust v višini od 10 % do 15 % za izdelke v spletnem katalogu. Ob nakupu preko spleta vnesite kodo AMZS-BB, v trgovini pa se identificirajte s člansko kartico. Popusti se med seboj ne seštevajo in ne veljajo za storitve. Ugodnosti veljajo do 31. 12. 2024.
RECARO 20 % Ekskluzivni popust na RECARO otroške avtosedeže in otroške vozičke v trgovini Recaro na Tržaški cesti 216 v Ljubljani in preko spletne trgovine z vnosom kode recaroamzs. Popust velja na redne cene.
CRODUX

Partner Crodux z dnem 24. 6. 2022 začasno prekinja zagotavljanje popusta na vseh svojih bencinskih servisih zaradi uredbe Republike Hrvaške o reguliranju maloprodajnih cen pogonskih goriv.

 

Popust 2 evrska centa na liter goriva oziroma 0,15 kn/l goriva za vse vrste bencina, diesla, goriva za čolne in avtoplin z izjemo kurilnega olja in plavega diesla. (Popust ne bo viden na računu, saj bo cena znižana že pred prodajo.) Ugodnost velja od 15. 4. 2022 do vključno 30. 9. 2022.
MARINA CAR WASH 10 %

Popust na vse storitve v avtopralnici Marina car wash, Cesta Solinarjev 8, 6320 Portorož (pred Marino Portorož).

BUTAN PLIN 3 %

Ekskluzivnih 3 % popusta ob nakupu avtoplina na črpalki na Verovškovi 70 v Ljubljani in na črpalki na naslovu Polje 6a, Izola. Ob nakupu se identificirajte s svojo člansko kartico in osebnim dokumentom. Popusti se ne seštevajo.

AIR MONTENEGRO 

Letalski prevoznik AIR MONTENEGRO zagotavlja ugodnosti na vseh letih za Črno goro. Dodatni kos prtljage teže do 23 kg brez dodatnega plačila. Storitev je v obe smeri vredna 91 €. Leti so vsak torek, petek in nedeljo na relaciji Ljubljana - Tivat, po 5. 9. pa še Ljubljana - Podgorica. Omejena ponudba letalskih kart že za 129 €. Več na www.airmontenegro.com.

AVANT CAR  5 €

Ekskluzivna ugodnost za člane AMZS. Ob vnosu 11-mestne članske številke v aplikacijo Avant2Go prejme aktivni član AMZS vsako leto dobroimetje v višini 5 € za koriščenje car sharinga Avant2Go, ki velja za celotno Slovenijo. Ugodnost vključuje tudi brezplačno registracijo v sistem souporabe 100 % električnih vozil Avant2Go. Več na www.avant2go.si/amzs.

DH LEASING  50 %

Ekskluziven popust na stroške odobritve leasinga za osebna vozila, lahka tovorna vozila in kmetijsko-gozdarsko mehanizacijo. Velja za vsa vozila, ki se registrirajo. www.dh-leasing.si;

01 320 7710; leasing@dh.si

NOMAGO INTERCITY 10 %

Ekskluzivnih 10 % popusta na vse prevoze z avtobusi Nomago InterCity po Evropi. Popust uveljavite ob rezervaciji na spletni strani www.intercity.nomago.si z vnosom veljavne članske številke AMZS v okno s kodo za popust.

A-PRO 15 % Popust na celotno ponudbo motoristične opreme v spletni prodaji na www.a-pro.si. Pri spletnem nakupu je treba vnesti člansko številko v ustrezno polje spletnega obrazca.
AS Domžale 10 %

Ekskluzivni popust v višini 10 % na redne cene zaščitne motoristične opreme. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu v trgovini AS Domžale v Trzinu ob predložitvi članske kartice. www.ascenter.si

CITY TAXI 10 % Popust velja na vse taxi storitve prevoza. Ugodnosti se ne seštevajo. Ob naročilu je treba napovedati koriščenje AMZS popusta in se vozniku identificirati s člansko kartico v fizični ali digitalni obliki.
TARTARINI plinski sistemi % Popust na predelavo vozila na avtoplin. Ugodnost subvencije v višini do 800 € pri predelavi zagotavlja podjetje Cast d. o. o.
MARCHE 10 % Popust na redne cene na hrano in pijačo v Marché Slovenija in Marché Hrvaška. Popust se obračuna na blagajni na celoten znesek ob računu ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust velja za imetnike članske izkaznice in za do 4 člane njegove družine. Popust ne velja na alkohol, izdelke v trgovini in posebno ponudbo.
ROSENBERGER 10 % Popust v vsaki restavraciji in trgovini Rosenberger na avtocestnih počivališčih. Popust velja tudi za storitve v motelih in ponudbo v mestni restavraciji na Dunaju. Popust velja za imetnika kartice.
AUTOGRILL 5 % Popust velja na celoten znesek na računu za člana in partnerja. Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust ne velja za proizvode v trgovinah ali avtomatih.
EUROPCAR - rent-a-car 15 % Ekskluzivni popust za najem vozil v Sloveniji. www.europcar.si; 059 070 500
NAJEM KOMBIJA 20 % AMD Lenart zagotavlja članski popust v višini 20 % na redno ceno 50 €/dan za najem kombija z 8 + 1 sedeži. Najem uredite preko e-naslova: avtomoto.najem@gmail.com ali avtomoto.lenart@gmail.com.


Za dom

Partner Popust Opis
KUPI KOCKE 10 % Popust ob spletnem nakupu lego kock nad vrednostjo 50 € z vnosom kode AMZS10 na www.kupikocke.si.
Navodila: pred nakupom se morate registrirati oz. prijaviti, sicer se koda ne aktivira. Ko je artikel v košarici, kliknite na povezavo "Košarica" oz. "Poglejte košarico". Kliknite na "Uporabite kodo kupona" in vpišite kodo kupona ter kliknite na gumb "Uporabite kupon". Nadaljujte "Na blagajno".
BONAMI 15 %

Popust velja ob vnosu kode AMZS15 v polje Koda za popust/darilni bon ob spletnem nakupu pohištva in izdelkov za dom na www.bonami.si. Koda ne velja za nakup darilnih bonov in določenih izbranih izdelkov. Pri posameznem nakupu je mogoče uporabiti največ eno kodo za popust.

A1 50 €

Popust ob nakupu telefona na prodajnih mestih A1 (ne velja za nakup preko A1 spletne trgovine). Ugodnost velja za fizične osebe, ki so že naročniki mobilnih storitev A1 ali sklenejo novo naročniško pogodbo ob nakupu telefona. Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava (sklenitev pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti) v trajanju kot ga določi A1 in predložitev AMZS članske kartice.

BUTAN PLIN 25 %

Popust na redno ceno plina v 10-kilogramski Zeleni jeklenki ob dostavi na dom. Popust velja za PRVI nakup za nove uporabnike. Vsi nadaljnji nakupi so z brezplačno dostavo. Novi uporabniki so vsi, ki še niso kupovali v Butan plin dostavi na dom oz. so lahko tudi obstoječi uporabniki, ki v Butan plinu niso naročili plina že od 31. 12. 2018. Naročila so možna preko brezplačne telefonske številke 080 2005 ali spletnega obrazca https://trgovina.butanplin.si/narocilo-dostave-plina-v-jeklenki-na-dom/, kjer je treba v opombo vpisati AMZS. Več informacij o Zeleni jeklenki: https://www.butanplin.si/zelena-jeklenka/.

DIPO 10 %

Ekskluzivnih 10 % popusta ob nakupu v trgovinah Dipo v Sloveniji. Iz popusta so izvzeti kuhinjski bloki, vrtno pohištvo in artikli, označeni s top ceno. Popust velja le pri novih naročilih. Ob uveljavljanju niso dopustni drugi pogoji. www.dipo.si 

RUTAR 10 %

Ekskluzivnih 10 % popusta v trgovinah Rutar v Sloveniji. Iz popusta je izvzeto že znižano in v reklami oglaševano blago, blago, označeno z "nora cena", vsi izdelki iz oddelka Trendstore, vgradni in prosto stoječi električni aparati, kot tudi blago proizvajalcev: JOOP!, Stressless, Interliving, Jensen, Miele, WMF, Curt Bauer. Veljavno le pri novih naročilih. Ob uveljavljanju niso dopustni drugi pogoji. www.rutar.com

INGLES-kurjava in peči 5 %

Stalni popust v višini 5 % na peči, ekokamine, vse za dom in dodatke – ob spletnem naročilu vpišite kodo AMZS5%. Popust v višini 5 % na žare Weber – koda AMZSWEBER5%. Popust v višini 5 € na ceno palete ob naročilu drv, peletov, briketov in premoga – koda AMZS5EUR.

ECE 200 €

Člani AMZS do sončne elektrarne na ključ 200 € ceneje! Pri nakupu sončne elektrarne na ključ pri podjetju ECE d.o.o., boste člani AMZS pri nakupu sončne elektrarne moči 10 kW ali več uveljavljali popust v višini 200 € (z DDV). www.ece.si

KÄRCHER 10 %

Ekskluzivni popust v višini 10 % na redne cene vseh izdelkov ob predložitvi članske kartice. Popusti se ne seštevajo. Velja v Kärcher centru Ljubljana (Letališka cesta 29D, Ljubljana) in v Kärcher centru Koper (Ulica 15. maja 18, Koper). Več o ponudbi na www.kaercher.si.

METALOPREMA orodje 20 %

MAKITA električno orodje 20 % popusta; OLFA noži in rezila 10 % popusta; ESAB varilna tehnika 12 % popusta; M-sist program pakiranega okovja in pritrdilne tehnike 10 % popusta; Standardni vijačni material v originalnem pakiranju 15 % popusta; ALOSS lestve 15 % popusta. Ob spletnem nakupu prek www.m-online.si je treba poslati številko članske AMZS kartice po e-pošti na m-online@metaloprema.si z navedbo številke naročila. Ob nakupu v trgovinah se identificirajte s člansko kartico. Možnost dodatnih količinskih popustov. Popusti se ne seštevajo.

SLOWATCH 10 %

Ekskluziven popust na ročne ure in nakit, razen na znamko Swarowski in omejene serije pri švicarskih znamkah ročnih ur. Velja v vseh poslovalnicah Slowatch po Sloveniji, razen v Outlet prodajalnah.

CHAMELEON 20 % Ekskluzivnih 20 % popusta na vse izdelke, razen na izdelke iz kategorije pametni dom, kjer velja dodatnih 5 % popusta na že obstoječe popuste. Ugodnost velja pri spletnem nakupu na www.chameleon.si z vnosom kode AMZS za 20 % popusta na vse izdelke in kode AMZS5 za dodatnih 5 % popusta na nakup izdelkov iz kategorije pametni dom.


Oddih in prosti čas

Partner Popust Opis
E-KOLESAR 300 € Ekskluzivni popusti: - do 31. 3. 2024 oz. do razprodaje zalog 950 € popusta VanPowers UrbanGlide – Ultra; - 300 € popusta na e-kolesa VanPowers ter e-kolesa znamke VanDijck in Muon; - od 100 do 200 € popusta na ostala e-kolesa; - 20 % popusta na dodatno opremo. Popusti se priznajo ob predložitvi članske kartice v prodajalni e-kolesar. Popusti se ne seštevajo.
HIŠA ILUZIJ  10 % Popust na redne cene vstopnic. Popust velja za člana in za do 4 družinske člane. Popusti se ne seštevajo.
GRAD DVOR, PREDDVOR 10 % Popust na redne oglede v gradu Dvor. Popusti veljajo za člana in do 4 družinske člane.
BIOTERME 20 %

Popust v višini 20 % na redno objavljen cenik za:
- celodnevno kopanje za odrasle, otroke, upokojence,
- popoldansko kopanje za odrasle, otroke, upokojence,
- savna, savna + kopanje, savna + fitnes, savna + kopanje + fitnes.

Popust v višini 10 % za bivanje v hotelu Bioterme 4* in glamping naselju Sončna dolina na cene, objavljene na www.bioterme.si/paketi za posamezne pakete in obdobja.

Popusti veljajo za člane in njihove ožje družinske člane ob predložitvi članske izkaznice AMZS ter osebnega dokumenta. Navedeni popusti ne veljajo v času praznikov in počitnic.

PROSTICAS.SI 20 %

Ekskluzivni popust v višini 20 % na redne cene vseh izdelkov v spletni prodaji www.prosticas.si. Popusti se ne seštevajo. Ob nakupu v trgovini prosticas.si se identificirajte s kartico, ob spletnem nakupu pa z vnosom kode AMZS20 in zapisom svoje članske številke v opombi spletnega naročila.

RUDNIK SITARJEVEC 10 % Popust na kombiniran ogled Izvoznega in Glavnega rova Rudnika Sitarjevec Litija.
BAIA HOLIDAYS 20 %

Ekskluzivni popust na bivanje v kampih Baia Holidays v Italiji in na Hrvaškem: 20 % (parcele Pineta Platz / Premium) ali 5 % (mobilne hišice z nazivom Baia ali Blu). Popust velja na stroške bivanja (extra niso vključeni) za člana in njegove družinske člane. Popusti veljajo v dogovorjenih terminih za posamezen kamp. Popusti se ne seštevajo. Za uveljavitev je treba popust za člane AMZS omeniti ob rezervaciji.            
Booking Center: Tel: +39 0365 520 682 | e-mail: info@baiaholiday.it | www.baiaholiday.com

JAMA PEKEL 15 % Popust na vstopnino za ogled Jame Pekel. Popusti se ne seštevajo.
ZAVOD ZA TURIZEM IN KULTURO KRANJ 15 % Popust na turistične produkte in storitve v organizaciji zavoda in ob nakupu spominkov v trgovini Kranjske hiše ter 10 % popusta ob obisku/ogledu zvonika cerkve svetega Kancijana.
GORENJSKI MUZEJ 20 % Popust na muzejske vstopnice in kataloge. Popust velja za člana in za do tri družinske člane. Akcije in popusti se med seboj izključujejo.
BIKE WORKSHOP  20 % Popust na ceno storitev brez materiala.
AUTOSPORT JAZON 10 % Rally adrenalinsko, dirkaško doživetje. Popust velja za pakete: Sovozniška izkušnja, Rally doživetje in Rally izziv.
BUTAN PLIN 10 % Ekskluzivni popust pri nakupu izbranih izdelkov v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani ali spletni trgovini www.butanplin.si/trgovina/ z vnosom kode AMZSBUTAN10 v polje Promocijska koda. Popusti se ne seštevajo.
PAC SPORTS 10 % Popust na najem supov, gorskih koles, e-koles, kanujev, sit on top kajakov in lesenih čolnov ter popust na namestitve v Hostlu pod Voglom (Ribčev Laz) in Hostlu Pr' Budkovič (Bohinjska Bistrica). www.pac.si
BIKE CENTER CERKNICA 20 % Popust v višini 20 % na kolesarske plašče in zračnice, 15 % popusta na žepna orodja (minitool) in orodje ali posamezne kose orodja za popravilo koles, 10 % popusta na čelade in zaščitno opremo (ščitniki, očala, rokavice). Pri opravljanju servisnih storitev v delavnici pa člani prejmete gratis menjavo zračnice ali plašča (ne velja za tubularje in tubeless sisteme) v vrednosti 7 €. Člani imate tudi 15 % popusta na izposojo koles v njihovi trgovini v Cerknici. Obiščite www.bikecenter-cerknica.si.
KOLESARSKI SERVIS VIDIC PETER 10 % Popust v višini 10 % na generalni servis kolesa in 5 % popusta na ostale servisne storitve.
PROSHOP 15 % Popust v višini 15 % na vse izdelke športnega programa in na servisne storitve. Popust v višini 10 % na vsa kolesa. Popusti se med sabo ne seštevajo.
RIDE 15 % Popust v višini 15 % ob nakupu koles in opreme, 10 % popusta na vse servisne storitve in 10 % popusta za najem koles in opreme. 
CEWE Slovenija  15 % Ekskluzivnih 15 % popusta na CEWE foto izdelke (CEWE fotoknjiga, fotografije, stenski dekor in personalizirana foto darila). Ob spletnem naročilu vpišite kodo AMZSCEWE15. Obiščite www.cewe.si.
PUSTOLOVSKI PARK GEOSS 20 % Ekskluzivnih 20 % popusta na individualne in družinske vstopnice v parku. Popusti ne veljajo v obdobju od 15. 8. do 31. 8., se ne seštevajo in ne veljajo na drugo paketno ponudbo, kjer so že upoštevani drugi popusti. www.pustolovski-park-geoss.si
SOČA FUN PARK 10 % Ekskluzivnih 10 % popusta na individualne cene za vstopnino in aktivnosti v parku za člana in njegovega spremljevalca. Popust ne velja na družinske pakete ali drugo paketno ponudbo, kjer so že upoštevani drugi popusti. www.socafunpark.si
POLKA DOT CYCLING 20 % Popust v višini 20 % na celodnevni najem električnih, cestnih in MTB koles pri specializirani agenciji za izposojo premium koles in organizacijo kolesarskih tur po Sloveniji. 031 544 959, info@polkadot.si, www.polkadot.si.
AMZS POPOTNIK % Popusti na organizirane izlete AMZS Popotnik, ki jih ekskluzivno za člane AMZS izvaja turistična agencija SloTours.
POSTOJNSKA JAMA 10 % Popust na redne cene ogleda Postojnske jame (velja za do dva odrasla in do dva otroka na eno člansko izkaznico).
PREDJAMSKI GRAD 10 % Popust na objavljene cene ogledov Predjamskega gradu in Jame pod Predjamskim gradom za imetnika kartice in člane družine (skupno največ 4 osebe).
TURIZEM LJUBLJANA 20 % Popust pri nakupu turistične kartice Ljubljane, z veljavnostjo 24 ur, 48 ur ali 72 ur.
VODNI PARK BOHINJ - AQUAPARK 10 % Popust na redne cene za vstopnino in aktivnosti parka. Popust velja za imetnika članske kartice in največ 3 spremljevalce. Popust ne velja za hrano in pijačo v restavraciji.
TERME SNOVIK 15 % Popust na redne kopalne karte, razen na prenosljive vstopnice, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo. Popust velja tudi na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve) 10 % popusta na aktualno ponudbo za bivanje.
LJUBLJANA RESORT&CAMPING 10 % Popust na cene bivanja/nočitev.
AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA Za dnevno ceno komfortne sobe (33 m2) dobi član executive sobo (45 m2). Ugodnost se uveljavlja na recepciji ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS.
BEST WESTERN 10 % Popust na najboljšo ponujeno ceno/najnižjo ceno v času rezervacije v hotelih Best Western (Hotel Slon, Hotel Lovec in Hotel Piramida).
AVANTURA trajekti 20 % Popusti na trajektih Minoan lines na relaciji Italija (Benetke, Ancona) – Grčija (Igoumenitsa, Patras)
- 20 % popusta velja za imetnike AMZS kartice - na rezervaciji morata biti vsaj dve osebi in eno prevozno sredstvo (motor, avto, avtodom)
Popusti se ne seštevajo z družinskim popustom, ki je ravno tako 20 %, in ga prevoznik že avtomatsko obračuna, če so na skupni rezervaciji vsaj 3 osebe in imajo rezervirano eno izmed sledečih opcij (paluba, letalski sedež, triposteljna li štiri posteljna notranja ali zunanja kabina)
Več informacij po telefonu 01/242 0000 ali na info@avantura.si.
KARTING VRTOJBA 20 % Popust velja za posamične vožnje s karti za vse člane AMZS. Dodatne informacije na e-naslovu info@drustvo-gas.si.
ELPEC eBikes 10 % Ekskluzivni popusti pri nakupu in/ali najemu e-koles:
- 10% popust na redne MPC e-koles
- 10% popust na redni servisni pregled
- 10% popust na zimsko hrambo e-koles
- 5% popust na rezervne dele
- Premium e-servisni paket za 99 EUR
- brezobrestno mesečno financiranje
- brezplačni nulti servisni pregled
- vikend najem kolesa 1+1 gratis
Obiščite www.elpec-ebikes.com


Znanje in zdravje

Partner Popust Opis
BODI ZDRAV 20 %

Ekskluzivni popust pri najemu naprav za boljše počutje in hitrejše okrevanje po poškodbah: - 12 % popusta za najem medicinskih naprav Bioptron, Compex, Globus, Kinetek in Vitalife (za poškodbe, zlome, bolečine, rane...), - 15 % popusta za najem generatorja ozona za vozila in prostore, - 20 % popusta za najem merilnikov radona, radioaktivnosti, elektrosmoga, - 20 % popusta za najem Zapper proti parazitom , - 20 % popusta za najem detektorja prisluškovalnih naprav.

Koriščenje popusta z vnosom gesla "AMZS" v polje koda ob spletnem naročilu na www.bodizdrav.si in predložitvi svoje članske kartice ob prevzemu naročila. Popusti se ne seštevajo.

MLADINSKA KNJIGA 20 % Popust na letno naročnino na revije založbe Mladinska knjige (Cicido, Ciciban, Cici zabavnik, Moj planet, Pil in Gea), ki je objavljena na spletni strani in dostopna za člane AMZS. Članom je ponujena letna naročnina na revijo po njihovi izbiri z 20 % popustom (v primerjavi s ceno v prosti prodaji). Ugodnosti se ne seštevajo.
BIOMA 15 % Popust na vse izdelke pri nakupu v spletni trgovini www.bioma.si z vnosom kode AMZS15 v polje »Uporabite kodo kupona«.
MUZEJ NOVEJŠE ZGODOVINE SLOVENIJE 20 % Popust na redne cene vstopnic. Popusti se ne seštevajo.
MARZATE.SI 15 % Center za zdravje in kakovost življenja ponuja popust na vse storitve terapij, svetovanj in preventivnih vadb v živo in po spletu ali svetovanja na daljavo.
TELEKOM SLOVENIJE 50 % E-oskrba – brezplačna namestitev opreme na domu (vrednost 61,00 € z DDV) in popust na mesečno naročnino (pri vezavi na 12 mesecev prvi mesec naročnina brezplačno; pri vezavi na 24 mesecev prve tri mesece brezplačna uporaba). SOS zdravnik – 50 % popusta na mesečno naročnino po ceni 3,50 €/mesec. Akcije in popusti se med seboj ne seštevajo. Več na www.telekom.si/e-oskrba    
BANKARIUM - muzej bančništva 20 % Popust na vstopnino za ogled muzeja. Popust velja za člana in za do tri družinske člane. Akcije in popusti se med seboj izključujejo.
EKOMUZEJ HMELJARSTVA IN PIVOVARSTVA SLOVENIJE 20 % Popust na redne cene vstopnine za ogled muzeja. Popust na eno člansko kartico velja za do dva odrasla in do tri otroke. Popusti se ne seštevajo.
BODIFIT 10 %

BODIFIT SHOP: 10 % popusta v spletni trgovini na redne cene z vnosom kode AMZS
BODIFIT PLAY: 10 % popusta na mesečno naročnino s kodo AMZS

 

BODIFIT PLAY sestavljajo:
– BODIFIT TV (več kot 20 različnih priljubljenih vadbenih zvrsti),
– BODIFIT KNJIŽNICA (vadbeni priročniki, prehranski priročniki, recepti),
– BODIFIT ONLINE TRENERSTVO (paketi preoblikovanja, osebno trenerstvo, konzultacije),
– BODIFIT AKADEMIJA (tečaji, delavnice, webinarji),
– BODIFIT BLOG (članki s področij vadb, prehrane, življenjskih zgodb …).


Popusti veljajo na redne cene, se ne seštevajo in povezujejo z ostalimi akcijami. 

POKRAJINSKI MUZEJ CELJE 20 % Popust v višini 20 % na vstopnice za odrasle in družinske vstopnice (2 odrasla + 2-3 otroka) za ogled muzeja ob predložitvi članske kartice na blagajni muzeja. www.pokmuz-ce.si.
MEDIGO - medicinski pripomočki 10 % Ekskluziven popust v višini 10 % ob spletnem nakupu medicinskih pripomočkov, izdelkov za nego bolnika in ohranjanje zdravja. Ob spletnem naročilu vpišite kodo za popust AMZS10. www.medigo.si/prodajni-program/
ZAVOD ZA TURIZEM IDRIJA 5 % Ekskluzivni popust ob nakupu vstopnic za ogled razstave »Zapisano v kamninah« na redno ceno + brezplačna kartica ugodnosti na ponudbe in storitve »Idrija izbrano«. Ugodnost velja za imetnika kartice in člane družine (skupno največ 4 osebe). www.visit-idrija.si/sl/nacrtuj/dozivetja
POSAVSKI MUZEJ BREŽICE 20 % Popust v višini 20 % na individualne in družinske vstopnice za ogled muzeja ob predložitvi članske kartice na blagajni muzeja. www.pmb.si
OPTIKA CLARUS 10 % Člani imate na voljo tri vrste ugodnosti:
- 10 % popusta pri nakupu korekcijskih in sončnih očal,
- brezplačno kontrolo vida v poslovalnicah po Sloveniji, ki izvajajo merjenje dipotrije,
- koriščenje akcije za korekcijska očala KUPIŠ 1, DOBIŠ 2 skozi celo leto.
Popusti se ne seštevajo in akcije se izključujejo.
JEZIKOVNA AKADEMIJA Popust v višini 20 € ob vpisu v katerikoli skupinski jezikovni tečaj za vsaj tri mesece. Popust se obračuna pri zadnji sklenjeni mesečni naročnini in se ne sešteva. 070 795 792, info@jezikovna-akademija.si.
B2 - ŠOLA IN TEČAJI 10 %

Popust v višini 10 % za udeležbo na računalniških tečajih. Popust v višini 100 € pri prvi vpisnini v javnoveljavne programe srednjega, višjega in visokošolskega izobraževanja. info@b2.eu; www.b2.eu

PARK VOJAŠKE ZGODOVINE 15 % Ekskluziven popust ob nakupu vstopnice za ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine v Pivki. 031 775 002; www.parkvojaskezgodovine.si
TEHNIŠKI MUZEJ SLOVENIJE 20 % Popust pri nakupu posamezne vstopnice. Imetnik kartice in njegov spremljevalec/ka sta upravičena do cene vstopnine, ki velja za skupine.
KOBARIŠKI MUZEJ 10 % Popust na redne cene vstopnine za ogled muzeja. Popust velja za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe)
NATIONAL GEOGRAPHIC 20 % Popust na enoletno naročnino na revijo National Geographic Slovenija (12 številk). 080 19 90
CENTER NOORDUNG 15 % Ekskluzivni popust ob nakupu vstopnic za ogled razstav na redne cene. Popust velja za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe). info@center-noordung.si, 040 300 052, www.center-noordung.si

Začetek veljavnosti: takoj ob včlanitvi.

Popusti čez Atlantik - ZDA, Kanada ter drugod po svetu

ZDA in Kanadi so partnerji označeni z oznako Discounts & Rewards. Člani lahko pričakujete, da bodo nekateri ponudniki še vedno uporabljali staro oznako Show Your Card & Save. Ugodnosti lahko koristite v obeh primerih.

V programu sodeluje več kot 60.000 ponudnikov storitev. Spodaj je naveden seznam najpogosteje koriščenih:

Hoteli:
Best Western, Hilton, Hyatt, Marriott, Starwood Hotels & Resorts, ...

Restavracije:
Hard Rock Cafe, Landry's Restaurants Inc., ...

Nakupovanje:
Connect Hearing, LensCrafters, Pearle Vision, New York & Company, Payless ShoeSource, Reebok Outlets, Rockport Outlets, Sears Op tical, Tanger Outlet Centers, Target Optical, ...

Potovanje:
Hertz, Amtrak, Dollar Rent A Car, El Monte RV, Thrifty Car Rental, ...

Zabava:
Six Flags, Universal CityWalk Hollywood, Universal Studios Hollywood, Universal CityWalk Orlando, Universal Orlando, ...

Papirnata kartica AAA za ZDA in Kanado

Da bi članom evropskih klubov olajšala dostop do ugodnosti pri njihovih partnerjih v ZDA in Kanadi, je ameriška zveza AAA oblikovala papirnato kartico, ki jo lahko izrežete in vzamete s seboj na potovanje po severni Ameriki. Na označenih mestih jo pokažite skupaj z veljavno člansko kartico AMZS.

Kartico si lahko prenesete na tej povezavi.

Rezervacija hotelov v ZDA

Discounts&RewardsZa rezervacijo hotelov s popusti za člane klubov obstaja posebna telefonska številka: +1 866 222 7283. Rezervirate lahko pred potovanjem ali kasneje, ko se že nahajate v ZDA. Pri rezervaciji morate navesti ime programa »Discounts & Rewards«, lahko pa se zgodi, da bodo želeli tudi klubsko kodo, ki je za AMZS: 433.

Opozarjamo člane, da hotele, ki sicer imajo nalepko AAA vendar brez dodatnega napisa Discounts & Rewards ali Show Your Card & Save, redno testira AAA. Nudijo sicer ugodne cene namestitve vendar brez dodatnih popustov.

Uveljavljanje

Pri partnerjih ob predložitvi članske kartice v fizični ali elektronski obliki (prek aplikacije AMZS).

Člane obveščamo, da zaradi procesa preoblikovanja lojalnostnega programa Show Your Card v tujini obstaja možnost, da posamezni ponudniki storitev niso več vključeni v lojalnostni program in ne ponujajo popustov.

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu imate pomoč na cesti ter zdravstveno in turistično zavarovanje v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na prevozno sredstvo, zato lahko prednosti koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije

Oglasna sporočila