Ugodnosti pri partnerjih

AMZS članstvo vam zagotavlja tudi ugodnosti pri naših partnerjih! Ne glede na to, ali ste na poti, uživate doma, preživljate prosti čas ali skrbite za svoje zdravje in znanje - kot članu AMZS vam omogočamo ekskluzivne popuste in prihranke.

 

Popuste v Sloveniji in tujini vključujejo vsa članstva!

Na poti

Partner Popust Opis
AVANT CAR  5 €

Ekskluzivna ugodnost za člane AMZS. Ob vnosu 11-mestne članske številke v aplikacijo Avant2Go prejme aktivni član AMZS vsako leto dobroimetje v višini 5 € za koriščenje car sharinga Avant2Go, ki velja za celotno Slovenijo. Ugodnost vključuje tudi brezplačno registracijo v sistem souporabe 100 % električnih vozil Avant2Go. Več na www.avant2go.si/amzs.

DH LEASING  50 %

Ekskluziven popust na stroške odobritve leasinga za osebna vozila, lahka tovorna vozila in kmetijsko-gozdarsko mehanizacijo. Velja za vsa vozila, ki se registrirajo. www.dh-leasing.si;

01 320 7710; leasing@dh.si

NOMAGO INTERCITY 10 %

Ekskluzivnih 10 % popusta na vse prevoze z avtobusi Nomago InterCity po Evropi. Popust uveljavite ob rezervaciji na spletni strani www.intercity.nomago.si z vnosom veljavne članske številke AMZS v okno s kodo za popust.

AS Domžale 10 %

Ekskluzivni popust v višini 10 % na redne cene zaščitne motoristične opreme. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu v trgovini AS Domžale v Trzinu ob predložitvi članske kartice. www.ascenter.si

TAXI LAGUNA 5 % Poseben popust v višini 5 % na ceno prevoza. Storitev zagotovljena po vsej Sloveniji v sodelovanju s partnerskimi Taxi službami.
TAXI DRUŠTVO LJUBLJANA 10 % Ekskluzivni popust v višini 10 % na skupno ceno prevoza. Storitev po Sloveniji in v/iz tujine. 01 23 49 000, 041 970 000
TARTARINI plinski sistemi % Popust na predelavo vozila na avtoplin. Ugodnost subvencije v višini do 800 € pri predelavi zagotavlja podjetje Cast d. o. o.
MARCHE 10 % Popust na hrano in pijačo v vsaki Marché in Marché Mövenpick restavraciji po Evropi. Popust se obračuna na blagajni na celoten znesek na računu ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust velja za imetnika članske izkaznice in člane njegove družine. Popust ne velja za alkohol, izdelke v trgovini in posebno ponudbo.
ROSENBERGER 10 % Popust v vsaki restavraciji in trgovini Rosenberger na avtocestnih počivališčih. Popust velja tudi za storitve v motelih in ponudbo v mestni restavraciji na Dunaju. Popust velja za imetnika kartice.
AUTOGRILL 5 % Popust velja na celoten znesek na računu za člana in partnerja. Popust se obračuna na blagajni ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS. Popust ne velja za proizvode v trgovinah ali avtomatih.
EUROPCAR - rent-a-car 15 % Ekskluzivni popust za najem vozil v Sloveniji. www.europcar.si; 059 070 500
CRODUX % Popust 2 evrska centa na liter goriva, oziroma 0,15 kn/l goriva za vse vrste bencina, diesla, goriva za čolne in avtoplin, z izjemo plavega diesla. (Popust ne bo viden na računu, saj bo cena znižana že pred prodajo.) 


Za dom

Partner Popust Opis
INGLES-kurjava in peči 20 %

Stalni popust v višini 5 % na Peči, Ekokamine, Vse za dom in dodatke – ob spletnem naročilu vpišite kodo AMZS5%. Popust 5 % na žare Weber – koda AMZSWEBER5%. Popust 5 € na ceno palete ob naročilu Drv, Peletov, Briketov in Premoga – koda AMZS5EUR.


V času od septembra do novembra 2020 velja dodatna akcijska ponudba:
- 20 % popusta na Ekokamin Kijev – koda AMZS20%
- 10 % popusta na Peč Alfa Commo 21 in Peč Dormo – koda AMZS10%

Ob spletnem naročilu vpišite kodo za popust. www.drva.info/sl

BANKA SPARKASSE 30 €

Po opravljeni servisni storitvi na AMZS (redni servis vozila s kupljenimi vsaj 3 litri olja, nastavitev geometrije podvozja, menjava pnevmatik, nakup pnevmatik, nakup akumulatorja) imate člani, ki se odločite postati nove stranke banke Sparkasse (odprtje TRR in prenos rednih mesečnih dohodkov) možnost koriščenja ene izmed dveh ugodnosti:
- nakazilo zneska 30 € na vaš novi TRR pri banki Sparkasse
- ali 12 mesecev brezplačnega vodenja računa.
Banka Sparkasse pa omogoča tudi posebno ugodne pogoje Potrošniškega kredita za nakup novega vozila.


Več o ugodnostih, ki veljajo do 15. 12.2020, si lahko preberete na www.sparkasse.si/sl-si/verjemi-vase-AMZS.

BIG BANG 20 %

Ekskluziven popust v višini 20 % na izbrane dodatke za navigacijo in JBL slušalke ter 10 % popusta na izbrane navigacije, avtoradie ter izdelke znamke Cellularline  - (zaščitne čelade in dodatki za mobilno telefonijo, zaščitna stekla, prostoročno telefoniranje, powerbanki …). Ob nakupu preko spleta vpišite kodo AMZS10 ali kodo AMZS20. Ob nakupu v trgovini se identificirajte s svojo člansko kartico. Popusti se ne seštevajo in se ne povezujejo. Akcija traja do 31. 12 .2020. Več na bigbang.si.

ECE 200 €

Člani AMZS do sončne elektrarne na ključ 200 eur ceneje! Pri nakupu sončne elektrarne na ključ pri podjetju ECE d.o.o., boste člani AMZS pri nakupu sončne elektrarne moči 10 kW ali več uveljavljali popust v višini 200 € (z DDV). www.ece.si

TELEKOM Slovenije

Popust v višini 3 €/mesec za vse pakete NEO A, NEO B in NEO C. Popust je dodatno na obstoječe ugodnosti. Letni prihranek znaša 36 €.

PROSTICAS.SI 20 %

Ekskluzivni popust v višini 20 % na redne cene vseh izdelkov v spletni prodaji www.prosticas.si. Popusti se ne seštevajo. Ob nakupu v trgovini prosticas.si se identificirajte s kartico, ob spletnem nakupu pa z vnosom kode AMZS20 in zapisom svoje članske številke v opombi spletnega naročila.

KÄRCHER 10 %

Popust velja na vse izdelke v trgovini, razen na posebej označene akcijske cene ob predložitvi članske kartice. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu v trgovini Kärcher Center Ljubljana, Letališka cesta 29d, Ljubljana. 080 201 5591

METALOPREMA orodje 20 %

MAKITA električno orodje 20 % popusta; OLFA noži in rezila 10 % popusta; ESAB varilna tehnika 12 % popusta; M-sist program pakiranega okovja in pritrdilne tehnike 10 % popusta; Standardni vijačni material v originalnem pakiranju 15 % popusta; ALOSS lestve 15 % popusta. Ob spletnem nakupu prek www.m-online.si je treba poslati številko članske AMZS kartice po e-pošti na m-online@metaloprema.si z navedbo številke naročila. Ob nakupu v trgovinah se identificirajte s člansko kartico. Možnost dodatnih količinskih popustov. Popusti se ne seštevajo.

SLOWATCH 10 %

Ekskluziven popust na ročne ure in nakit, razen na znamko Swarowski in omejene serije pri švicarskih znamkah ročnih ur. Velja v vseh poslovalnicah Slowatch po Sloveniji, razen v Outlet prodajalnah.

GIA električne polnilnice 10 % Ekskluziven popust v višini 10 % za hišno avtomobilistično električno polnilnico Wall box pulsar plus 7,4 kW z redno ceno 999,00 € z DDV (https://wallbox.com/en_uk/wallbox-pulsar ). V ceno je vključen še petmetrski kabel. Montaža (ogled lokacije, svetovanje, dostava in montaža, povezava v razdelilno omarico in meritve nove zanke) je na predpripravo po posebni partnerski ceni 449,00 € z ddv. Več na www.giaservis.si/elektricne-polnilnice
CHAMELEON 20 % Ekskluzivnih 20 % popusta na vse izdelke, razen na izdelke iz kategorije pametni dom, kjer velja dodatnih 5 % popusta na že obstoječe popuste. Ugodnost velja pri spletnem nakupu na www.chameleon.si z vnosom kode AMZS za 20 % popusta na vse izdelke in kode AMZS5 za dodatnih 5 % popusta na nakup izdelkov iz kategorije pametni dom.


Oddih in prosti čas

Partner Popust Opis
CEWE Slovenija  15 % Ekskluzivnih 15 % popusta na CEWE foto izdelke (CEWE fotoknjiga, fotografije, stenski dekor in personalizirana foto darila). Ob spletnem naročilu vpišite kodo AMZSCEWE15. Obiščite www.cewe.si.
PUSTOLOVSKI PARK GEOSS 20 %  Ekskluzivnih 20 % popusta na individualne in družinske vstopnice v parku. Popusti ne veljajo v obdobju od 15. 8. do 31. 8., se ne seštevajo in ne veljajo na drugo paketno ponudbo, kjer so že upoštevani drugi popusti. www.pustolovski-park.geoss.si
SOČA FUN PARK 10 % Ekskluzivnih 10 % popusta na individualne cene za vstopnino in aktivnosti v parku za člana in njegovega spremljevalca. Popust ne velja na družinske pakete ali drugo paketno ponudbo, kjer so že upoštevani drugi popusti. www.socafunpark.si
POLKA DOT CYCLING 20 % Popust v višini 20 % na celodnevni najem električnih, cestnih in MTB koles pri specializirani agenciji za izposojo premium koles in organizacijo kolesarskih tur po Sloveniji. 031 544 959, info@polkadot.si, www.polkadot.si.
AMZS POPOTNIK % Popusti na organizirane izlete AMZS Popotnik, ki jih ekskluzivno za člane AMZS izvaja turistična agencija SloTours.
AVANTURA potovalna agencija %

Posebne akcijske cene za oglede dirk MXGP in MotoGP za člane AMZS. 

POSTOJNSKA JAMA 10 % Popust na redne cene ogleda Postojnske jame (velja za do dva odrasla in do dva otroka na eno člansko izkaznico)
PREDJAMSKI GRAD 10 % Popust na objavljene cene ogledov Predjamskega gradu in Jame pod Predjamskim gradom za imetnika kartice in člane družine (skupno največ 4 osebe).
TURIZEM LJUBLJANA 20 % Popust pri nakupu turistične kartice Ljubljane, z veljavnostjo 24 ur, 48 ur ali 72 ur
TERME KRKA 15 % Popust za celodnevno kopanje odraslih v višini 15 % od pon. do čet. in v višini 10 % od pet. do ned. in med prazniki. Popusti veljajo v: Terme Dolenjske Toplice – Wellness center Balnea (Laguna) in notranji hotelski bazen; Terme Šmarješke Toplice - Aqua in zunanji bazen; Talaso Strunjan; Šport Hotel Otočec.
THERMANA LAŠKO 15 % Popust za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe) na programe bivanja in cene penzionov objavljene v uradnem ceniku, sezonske ter ugodne programe bivanja v hotelih Zdravilišče Laško *** in Welness Park Laško **** superior.
THERMANA LAŠKO 10 % Popust za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe)  na vstop v bazene, savne in koriščenje welness ter zdravstvenih storitev v hotelih Zdravilišče Laško *** in Welness Park Laško **** superior.
TERME OLIMIA PODČETRTEK 10 % Popust na kopanje in savne, 10 % popusta na bivanje in 5 % popusta na wellness.
VODNI PARK BOHINJ - AQUAPARK 10 % Popust na redne cene za vstopnino in aktivnosti parka. Popust velja za imetnika članske kartice in največ 3 spremljevalce. Popust ne velja za hrano in pijačo v restavraciji.
TERME SNOVIK 20 % Popust na redne kopalne karte, razen na prenosljive vstopnice, darilne vrednostne bone in paketno ponudbo. Popust velja tudi na vse wellness storitve (masaže, savne, kozmetične storitve, fizioterapijo, kneipp storitve) 10 % popusta na aktualno ponudbo za bivanje.
CERKNO - hotel in smučišče 10 % Popust na ceno polpenziona v Hotelu Cerkno in vsako sredo popust na smučarske karte za celodnevne vozovnice na smučišču Cerkno. Ugodnost ne velja za družinske vozovnice.  05 37 43 400, www.hotel-cerkno.siwww.ski-cerkno.si
KRVAVEC - hotel in smučišče 15 % Popust v višini 15 % na redne cene polpenziona v Hotelu Krvavec in popust v višini 3 % na predprodajne cene smučarskih vozovnic. Popust velja le ob direktni rezervaciji v Hotelu Krvavec (booking@rtc-krvavec.si, 051 350 830) in za smučarske karte na blagajni pri spodnji postaji kabinske žičnice s predložitvijo članske AMZS kartice, in sicer do konca predprodaje, 30. novembra 2020. info@rtc-krvavec.si, 04 25 25 911.
LJUBLJANA RESORT&CAMPING 10 % Popust na cene bivanja/nočitev.
AUSTRIA TREND HOTEL LJUBLJANA Za dnevno ceno komfortne sobe (33 m2) dobi član executive sobo (45 m2). Ugodnost se uveljavlja na recepciji ob predložitvi veljavne članske kartice AMZS.
HOTEL TRIGLAV BLED 10 % Popust na objavljene cene za nočitev z zajtrkom, velja tudi za posebne ponudbe hotela. Vstop v bazen in savno je brezplačen. Popust velja tudi za ponudbo v restavraciji hotela "Restavracija Bled 1906", popust ne velja za pijačo. Popust velja za člana in tri spremljevalce.
BEST WESTERN 10 % Popust na najboljšo ponujeno ceno/najnižjo ceno v času rezervacije v hotelih Best Western (Hotel Slon, Hotel Lovec in Hotel Piramida).
FOUR POINTS by Sheraton 15 % Popust na najboljšo ponujeno ceno/najnižjo ceno v času rezervacije. 
AVANTURA trajekti 20 %

Popusti na trajektih Minoan lines na relaciji Italija (Benetke, Ancona) – Grčija (Igoumenitsa, Patras)
- 20 % popusta velja za imetnike AMZS kartice - na rezervaciji morata biti vsaj dve osebi in eno prevozno sredstvo (motor, avto, avtodom)
Popusti se ne seštevajo z družinskim popustom, ki je ravno tako 20 %, in ga prevoznik že avtomatsko obračuna, če so na skupni rezervaciji vsaj 3 osebe in imajo rezervirano eno izmed sledečih opcij (paluba, letalski sedež, triposteljna li štiri posteljna notranja ali zunanja kabina)
Več informacij po telefonu 01/242 0000 ali na info@avantura.si.

KARTING VRTOJBA 20 %

Popust velja za posamične vožnje s karti za vse člane AMZS. Dodatne informacije na e-naslovu info@drustvo-gas.si.


Znanje in zdravje

Partner Popust Opis
BLODNIK 20 %

Popust pri spletnem nakupu knjižne uspešnice z naslovom Ne sprašujte za pot: Blodnik po Istri. Knjiga ni turistični vodič, temveč čisto prava vstopnica v nostalgični spektakel. Zato je tudi odlično darilo! Blodnik vam bo odprl vrata v časovni stroj in vas popeljal čez Buzet do Premanture in od Opatije do Brionov - takšnih, kot ste jih nekoč poznali. Obiščite in naročite na blodnik.si. Ob spletnem naročilu vpišite kodo za popust #AMZS20%. Ugodnost velja do 31. 12. 2020.

ZAVOD ZA TURIZEM IDRIJA 5 %

Ekskluzivni popust ob nakupu vstopnic za ogled razstave »Zapisano v kamninah« na redno ceno + brezplačna kartica ugodnosti na ponudbe in storitve »Idrija izbrano«. Ugodnost velja za imetnika kartice in člane družine (skupno največ 4 osebe). www.visit-idrija.si/sl/nacrtuj/dozivetja

POSAVSKI MUZEJ BREŽICE 20 %

Popust v višini 20 % na individualne in družinske vstopnice za ogled muzeja ob predložitvi članske kartice na blagajni muzeja. www.pmb.si

OPTIKA CLARUS 10 %

Člani imate na voljo dve vrsti ugodnosti:
- 10 % popusta pri nakupu dioptrijskih in sončnih očal in
- akcijo KUPIŠ 1, DOBIŠ 2 pri nakupu korekcijskih očal, ki vključuje enkrat letno brezplačno kontrolo vida v okulističnih ambulantah Optike Clarus. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za artikle, ki so v akciji ali na razprodaji.

JEZIKOVNA AKADEMIJA

Popust v višini 20 € ob vpisu v katerikoli skupinski jezikovni tečaj za vsaj tri mesece. Popust se obračuna pri zadnji sklenjeni mesečni naročnini in se ne sešteva. 070 795 792, info@jezikovna-akademija.si

B2 - ŠOLA IN TEČAJI 10 %

Popust v višini 10 % za udeležbo na računalniških tečajih. Popust v višini 100 € ob vpisu v javnoveljavne programe srednjega, višjega in visokošolskega izobraževanja. info@b2.eu; www.b2.eu

PARK VOJAŠKE ZGODOVINE 15 % Ekskluziven popust ob nakupu vstopnice za ogled razstav in zbirk Parka vojaške zgodovine v Pivki. 031 775 002; www.parkvojaskezgodovine.si
TEHNIŠKI MUZEJ SLOVENIJE 20 % Popust pri nakupu posamezne vstopnice. Imetnik kartice in njegov spremljevalec/ka sta upravičena do cene vstopnine, ki velja za skupine.
KOBARIŠKI MUZEJ 10 % Popust na redne cene vstopnine za ogled muzeja. Popust velja za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe)
FIA AVTOMOBILSKI MUZEJI Popusti pri vstopninah ob predložitivi članske kartice.
NATIONAL GEOGRAPHIC 20 % Popust na enoletno naročnino na revijo National Geographic Slovenija (12 številk). 080 19 90
CENTER NOORDUNG 15 % Ekskluzivni popust ob nakupu vstopnic za ogled razstav na redne cene. Popust velja za imetnika članske kartice in člane njegove družine (skupno največ 4 osebe). info@center-noordung.si, 040 300 052, www.center-noordung.si

Začetek veljavnosti: takoj ob včlanitvi.

Z AMZS popusti po celem svetu - mednarodni program popustov Show your Card!

AMZS je vključen v evropski program ARC Europe Show your Card! (Pokaži kartico!) in v program Discounts & Rewards (Popusti in nagrade) ameriške in kanadske zveze AAA/CAA, ki so ju uvedli avtomobilski klubi z namenom, da bi zagotovili svojim članom na potovanju posebne ugodnosti in popuste.

Več o programu Show your Card!

S svojo člansko kartico AMZS boste lahko koristili ugodnosti in uveljavljali popuste tako v Sloveniji kot tudi drugod po Evropi, ZDA in Kanadi, Avstraliji, Japonski, Južni Afriki, Mehiki ter Južni Koreji.

Poiščite svojo ugodnost!
Med slikami izberite kategorijo ugodnosti:

 

Uveljavljanje

Pri partnerjih ob predložitvi članske kartice v fizični ali elektronski obliki (prek aplikacije AMZS). 

 

AMZS Premium - za brezskrbne poti, tudi v tujini

V enem paketu dobite pomoč na cesti in turistično zavarovanje z zdravstveno asistenco v tujini. Če sklenete družinsko članstvo, je zavarovana vsa družina. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na vozilo, zato lahko prednosti koristite za vsa vozila, ki jih vozite, četudi niso vaša last.

Sklenite ali nadgradite svoje članstvo

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije

Oglasna sporočila