Čarovnik za izbiro članstva

Odgovorite na največ 4 preprosta vprašanja, mi pa vam bomo glede na vaše odgovore priporočili za vas najbolj ustrezno članstvo. 

Kje želite našo pomoč na cesti?
V Sloveniji in tujini
V Sloveniji

Storitve in ugodnosti AMZS članstva so vezane na osebo – člana, ne na prevozno sredstvo (kot je to pri zavarovalniških asistencah). AMZS pomoč na cesti in druge prednosti torej lahko koristite za različna prevozna sredstva, ki jih uporabljate (avto, motor, moped, avtodom, kombi, kolo, traktor), četudi niso v vaši lasti (izjeme so poklicni prevozi oseb, taksi in najeto vozilo). Naša prva skrb je popraviti prevozno sredstvo na mestu okvare in vam zagotoviti čim prejšnje nadaljevanje poti. Če to ni mogoče, poskrbimo za vleko oziroma prevoz prevoznega sredstva na želeni naslov v Sloveniji.

Za pomoč na cesti, s poudarkom na takojšnjem popravilu, poskrbimo tudi v tujini. Če to ni možno, uredimo prevoz vozila v Slovenijo, pri čemer vam članstvo zagotavlja kritje stroškov prevoza iz tujine v višini do 1500 € ob okvari in do 1500 € ob poškodbi vozila. Poskrbimo tudi za nadomestno mobilnost in prenočitev.

Oglasna sporočila