Redno usposabljanje poklicnih voznikov tovornih vozil in avtobusov

Temeljna poklicna kvalifikacija za voznike v cestnem prometu nadomešča program Nacionalne poklicne kvalifikacije, ki je za voznike, ki opravljajo javne prevoze potnikov, ukinjen z dnem 10.9.2008 in za voznike, ki opravljajo javne prevoze blaga z vozili nad 3.500 kg, z dnem 10.9.2009.

Zakaj IZBRATI NAS?

 ker imamo najsodobnejši poligon
 nudimo izvedbo usposabljanja na želeni lokaciji  podjetja (v primeru skupine večje od 10 kandidatov)
 simulator analognega in digitalnega tahografa nudi udeležencem praktični prikaz pravilne uporabe obeh tipov tahografa
 nudimo prikaz praktične uporabe indikatorja za ugotavljanje alkohola v izdihanem zraku
 nudimo praktični prikaz prevračanja vozila na simulatorju (za skupine, ki usposabljanje izvajajo v prostorih AMZS Centra varne vožnje na Vranskem)

Redno usposabljanje je obvezno in ga morajo kandidati, ki so opravili prvi tečaj rednega usposabljanja, opravljati vsakih pet let v obsegu 35 ur, ali vsako leto v trajanju najmanj 7 ur. Usposabljanje morajo kandidati opraviti pred iztekom veljavnosti spričevala, ki potrjuje redno usposabljanje.

Redno usposabljanje se izvaja v obliki obiskovanja obveznega tečaja in praktične izvedbe zahtevanih ciljev po katalogu znanj, potrebnih za pridobitev temeljnih kvalifikacij in izvajanje rednega usposabljanja.

Za udeležbo na rednem usposabljanju je obvezna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Prosta mesta so na voljo samo za termine, ki so vidni pri prijavnici.  

Tečaj Termin
REDNO USPOSABLJANJE VOZNIKOV Termin izvedbe po dogovoru Prijavite se

Cena usposabljanja je 42,00 EUR.

Za več informacij smo vam na voljo na  telefonskih številkah 041 312 225 ali nam pišite na cvv@amzs.si.