Na pot z inštruktorjem

Za motoriste

Pustite vsakodnevne skrbi in se nam pridružite na nepozabnem, sproščujočem in zabavno poučnem celodnevnem nabiranju varnih kilometrov ob spremstvu inštruktorja. Prvi prijavljeni prejmete tudi bon v vrednosti 30 €, ki ga lahko vnovčite ob obisku poljubnega tečaja v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. 

Trajanje: 1 dan, cca 350 km. 

Prijavite se

Zakaj na pot z inštruktorjem?

  • rad spoznavam nove ljudi
  • želim postati varnejši voznik in uživam v družbi motoristov
  • prav bi prišel še kakšen nasvet
  • želim v realnih situacijah videti ravnanje inštruktorja varne vožnje
  • želim, da me inštruktor spremlja in me opomni na morebitne slabe navade ali napake
  • se bom na poti naučil varnega obnašanja motorista v prometu
  • rad jem izvrstno hrano

Program, ki ni omejen le na poligon. 

Program, kot ga lahko ponudi le AMZS, postreže s celodnevnim spoznavanjem lepot Slovenije pod budnim očesom izkušenega inštruktorja varne vožnje in vključuje jutranji sprejem s kavico in prigrizkom, voden izlet z AMZS inštruktorjem varne vožnje, 45 minut ogrevalne vožnje po poligonu, komentirano vožnjo s poudarkom na varni a hkrati dinamični udeležbi v realnem prometu. Prilagajanje danim prometnim situacijam, evaluacija vaše tehnike vožnje in nasveti za izboljšanje potovalne izkušnje.

Skrbno izbrana trasa za nepozabno izkušnjo.

Med potjo so predvideni postanki za točenje goriva, podajanje nasvetov, demonstracijo vožnje, vključeno gurmansko razvajanje v divjini kočevskih gozdov. Povratek na izhodiščno točko do Centra varne vožnje na Vranskem v poznih popoldanskih urah in deljenje izkušenj, diskusija. Vnaprej zastavljena trasa zajema vse elemente vožnje tako mestnih kot tudi podeželskih cest. Skrbno izbrana trasa postreže z vsemi vrstami zavojev vseh zahtevnosti. Od odprtih tekočih do tehnično zahtevnih serpentin. Udeleženci bodo osvojili osnove varnega obnašanja vožnje v skupini, zagotavljanje in vzdrževanje primerne varnostne razdalje in demonstracijo tehnik varne vožnje v realnih situacijah. Zagotovilo za izvrstno doživetje in nepozabno motoristično izkušnjo.

Program in časovnica

7:45 Zbor v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem
8:15 Ogrevalni krog na poligonu, napotki za pot, dogovor pravil
8:45 Odhod v smeri Prebold, Radeče, Sevnica, Trebnje
10:45 Prvi predvideni postanek - Trebnje
11:15 Odhod v smeri Mirna peč, Straža, Dvor, Kočevska Reka, Osilnica, Koče
13:45 Drugi predvideni postanek s kosilom
15:30 Odhod v smeri Gotenica, Žužemberk, Grad Bogenšperk, Vače, Trojane, Vransko
18:00 Prihod v Center varne vožnje na Vranskem

Prijava

Tečaj se izvaja za skupine po 6 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se avantura prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

Cena programa: 140 €

Podatki bodo uporabljeni izključno za namen organizacije in obveščanja o tečaju.
Podrobnosti o hrambi in obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete v splošnih pogojih. Če pa se želite prijaviti tudi na naše e-novice, označite kljukico pri naslednjem vprašanju.

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve
<b>SEGMENTIRANO (NEPOSREDNO) TRŽENJE, VKLJUČNO Z OBLIKOVANJEM PROFILA</b>, ki ga izvaja Zavarovalnica za trženje <b>svojih produktov in storitev in za trženje produktov in storitev družb Skupine Triglav</b>.

Z vašo privolitvijo vam bomo lahko kot izbrana Zavarovalnica pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene prav vašim potrebam, zahtevam in interesom. Na podlagi prepoznanih značajskih lastnosti, interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Lahko vas bomo redno obveščali o vam prilagojenih ponudbah, storitvah in novostih družb Skupine Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Triglav, pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu). S tem privoljenjem se bomo lahko tudi skupaj dogovorili za obisk našega zastopnika, ki vam bo predstavil navedene ponudbe.

<b>POSREDOVANJE MOJIH PODATKOV DRUŽBAM V SKUPINI TRIGLAV</b> s sedežem v Republiki Sloveniji, ki opravljajo zavarovalniško dejavnost in/ali nudijo finančne storitve, <b>za namen obveščanja z meni prilagojenimi ponudbami</b>.

Z vašo privolitvijo bomo lahko vaše osebne podatke, vključno z že izoblikovanimi profili, posredovali tudi drugim družbam, ki so v Skupini Triglav in imajo sedež v Republiki Sloveniji ter se ukvarjajo z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami (sem sodijo Zavarovalnica Triglav, d.d., Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., Triglav, pokojninska družba, d.d., Triglav Skladi, družba za upravljanje, d.o.o. – za popoln, ažuriran seznam družb prosimo obiščite spletno stran Skupine Triglav, www.triglav.eu), in tako bodo lahko tudi slednje oblikovale ter vas seznanjale s svojimi, vam prilagojenimi ponudbami.

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila