Tečaj s sopotnikom

Za motoriste

Vozniki motornih koles imate na poti pogosto s sabo sopotnika in ker se motor v tem primeru obnaša krepko drugače, kot če ste sami ponujamo tudi intenzivni tečaj varne vožnje za motoriste s sopotnikom. Vožnja v paru zahteva specifične tehnike vožnje, predvsem pa zaupanje med voznikom in sopotnikom. Tudi sopotnik mora razumeti svojo vlogo pri različnih tehnikah vožnje in aktivno sodelovati pri vseh manevrih vožnje.

1. Izberi termin

2. Cena programaPrijavite se

Vožnja motornega kolesa od voznika zahteva veliko več kot vožnja avtomobila.

Obvladovanje motornega kolesa s sopotnikom je zahtevnejše.

Pri tečaju za motoriste s sopotnikom je posebnost ta, da sta v tečaju aktivno vključena oba – motorist voznik in sopotnik. Tudi sopotnik mora znati na motornem kolesu pravilno sedeti in se pravilno odzivati na vožnjo skozi ovinek, pospeševanje in zaviranje. Prisoten je na teoretičnem delu in mora usvojiti tehnike vožnje, aktivno sodelovati pri različnih elementih varne vožnje in se znati obnašati pri različnih tehnikah vožnje.

V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se tečaj prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

Trajanje: 7 ur, vključno z odmorom za kosilo

 

Partnerji tečajev za motoriste:

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila