Voznik začetnik

 

Z opravljeno šolo vožnje si pridobil vozniški izpit in postal voznik začetnik

Ali ste vedeli? Ob sklenitvi članstva Start pred tečajem voznika začetnika na Vranskem dobiš kosilo povsem brezplačno! Hkrati si priskrbiš še kupico ugodnosti in brezskrbno vožnjo, saj smo vedno tam, kjer in ko nas potrebuješ. Pridruži se največji družini avtomoto navdušencev v Sloveniji! #praviprijatelj

Čestitamo! Zdaj pa se pripravi na vožnjo svojega življenja.

Za podaljšanje svojega vozniškega dovoljenja moraš opraviti program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov. Vsebinsko prilagojen, da na zabaven in varen način nazorno vodi do spoznavanja kritičnih situacij. Ponuja ti ogromno uporabnih nasvetov in smernic za lažje razumevanje tveganj, ki nate prežijo v vsakdanjem prometu. Nauči se spoštovati, kar je lahko nevarno. Nauči se sodelovati in pomagati, da boš nekoč tudi sam vreden pomoči ter predvsem, da boš pomoč znal ceniti. Nauči se defenzive in ukrepaj preden je to zares potrebno. Najdi pot do prave vozniške izkušnje. Peljati zna vsak... a zares uživati za volanom, biti strpen in ostati vzoren je prava znanost. Ključ do varnosti je v znanju, le-to pa nate čaka na Vranskem! 

  

Na usposabljanje moraš poleg veljavnega vozniškega izpita prinesti tudi karton voznika začetnika. Prejel si ga ob prevzemu vozniškega dovoljenja. Če si ga slučajno založil, si ga lahko natisneš na spodnji povezavi.

Karton voznika začetnika 

Izdaja dvojnika potrdila o opravljenem Programu dodatnega usposabljanja za voznika začetnika

Vozniku začetniku se vozniško dovoljenje izda z veljavnostjo do dopolnjenega 21. leta starosti oziroma za dve leti po prvi pridobitvi vozniškega dovoljenja. Vozniško dovoljenje se vozniku začetniku podaljša, ko opravi program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov in predloži potrdilo o opravljenem dodatnem usposabljanju. Z udeležbo na programu dodatnega usposabljanja lahko voznik začetnik prične, ko od pridobitve dovoljenja mine najmanj šest mesecev. 

Partnerji programov:
Nokian Tyres - partner programov varne vožnje

                   
 

 

Še niste član?

Včlanite se in si zagotovite poti brez skrbi ter druge prednosti AMZS članstva.

Klik do članstva

Oglasna sporočila