Tečaj s trial motorji

Za motoriste

Če ste tudi sami voznik motornega kolesa, veste, kako pomemben je dober občutek za ravnotežje ter dobro usklajevanje sklopke, zavore in plina, sploh pri počasnejši vožnji. Za večino nezgod z motornimi kolesi je krivo prav pomanjkanje tega znanja. Ga želite usvojiti na drugačen, zelo zabaven način? Se vidimo na Tečaju s trial motorji!

Trajanje: 3 ure.

O AMZS tečaju s trial motorji

Največja posebnost Trial motociklov je, da nimajo sedeža. To pomeni, da mora voznik odlično obvladovati ravnotežje in usklajevanje sklopke, zavore in plina. Poudarek tečaja je na praktičnem delu in obvladovanju trial motorja. Vožnja se izvaja na različnih terenih, kjer se premagujejo različne ovire, vse s poudarkom na izboljšanju koncentracije, ravnotežja in zahtevnih tehnik nadzora nad počasnim premikanjem motorja, ki od voznika zahteva odlične spretnosti usmerjanja pogleda, upravljanja sklopke, plina in zavore ter prenosa lastne teže. Zahtevna, a hkrati zelo poučna in zabavna vadba, ki bo na cesti zagotovo hitro prišla prav.

Člani AMZS imate pri prijavi na tečaj do 30 % popusta. Včlanite se lahko tudi prek spleta.

 

1. Izberite termin

Termin izberete v prijavnici v naslednjem koraku.

2. Cena programaPrijavite se

Tečaji se izvajajo za skupine do 10 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se tečaj prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo. 

V ceno tečaja je vključen tudi najem trial motorja.

Ustrezen motor zagotovimo mi, lahko pa se tečaja udeležite tudi s svojim trial motorjem. 

 

 Partnerji programov za motoriste:
   

                     

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila