Program za avtomobiliste

Za vas razvijamo najboljše programe, ki jih nenehno prilagajamo hitremu napredku avtomobilske industrije in strogim zahtevam naših strank.

Zavedamo se, da sta uspeh in trajnostna ozaveščenost močno pogojeni z naborom lastnih realnih izkušenj in razumevanja kritičnih situacij. Znano je, da je učenje skozi izkušnjo najprimernejše tudi za odrasle ljudi, sploh ko govorimo o razvoju določenih motoričnih spretnosti. 

Obvladajte vsako kritično situacijo!

Programi treningov za avtomobiliste

Naši programi so zasnovno preventivnega značaja, kjer v varnem in nadzorovanem okolju na lastni koži spoznate morebitne posledice tveganih dejanj. Za zabavo in zvrhano mero adrenalina je poskrbljeno, kot tudi za velik nabor nepremagljivih izkušenj.

Tečaji se situacijsko dotikajo tistih dogodkov, ki v realnem prometu največkrat rezultirajo v tragičnih posledicah. In prav razumevanje teh kritičnih dogodkov, pogojev, poteka in nabora tehnik reševanja vam bo pomagalo na cesti bolje predvidevati, razumeti pomen varnostne razdalje, predpisov, razumeti pomen brezhibnosti vašega vozila, kot tudi dobrega stanja pnevmatik in ne nazadnje pomen trezne in zbrane glave voznika. 

Predelane tematike dopolnjujejo znanje in dvigujejo raven zavedanja, ki ga ne moremo pridobiti v sami šoli vožnje ter je posledično še toliko bolj pomembno za prav vsakega voznika.

Ali ste vedeli? Povprečni reakcijski čas zdravega človeka v prometu, v nepričakovani situaciji znaša eno sekundo. V tem kratkem trenutku moramo sprejeti odločitve, ki lahko močno vplivajo na zmožnost preživetja prometnih udeležencev. 

Ne odlašajte s prijavo, pridružite se skupini neštetih zadovoljnih strank in dodajte svoj košček v mozaik varnejše mobilnosti in dvigu prometne kulture v Sloveniji. Skupaj zmoremo več. Naj vsaka cesta postane prijetno doživetje.

Partnerji programov:

 
 

 

AMZS darilne kartice

Podarite tečaj varne vožnje, AMZS članstvo ali vrednostno kartico za storitve v AMZS centrih po Sloveniji.

Več

Oglasna sporočila