Najem poligona

Iščete lokacijo, ki ima veliko zunanjega in notranjega predstavitvenega prostora, veliko in popolnoma opremljeno sejno sobo, dovolj parkirnih mest in še velik poligon za vse avtomobilske navdušence?

Potek najema

Za organizacijo vaših poslovnih dogodkov ali predstavitev svojih proizvodov in storitev vašim kupcem in poslovnim partnerjem, izkoristite AMZS Center varne vožnje na Vranskem, obenem pa jim na poligonu ponudite še dodatno adrenalinsko zabavo, pod nadzorom naših inštruktorjev.

Program bomo prilagodili vašim željam in namenu srečanja. Sodoben Center ponuja vrsto možnosti in zagotavlja zadovoljstvo vseh obiskovalcev.

Možnosti:

  • najem celotnega Centra,
  • najem učilnic s tehnično opremo: projektor s platnom 3x3m, ozvočenje,
  • reklamni prostori v poslovni stavbi in na poligonu,
  • garažni prostori v pritličju po potrebi,
  • pogostitev udeležencev,
  • koordinacija, izvedba, nadzor, uskladitev in priprava programa.

Vse zgoraj naštete prostore lahko najamete tudi posamezno.

Najem učilnic

Vse, kar potrebujete za izvedbo vaše predstavitve, dogodka ali predavanja vam je na voljo pri nas. Pri organizaciji dogodka je vse prepuščeno vašim željam, lahko pa nam zaupate tudi organizacijo vašega dogodka ali predstavitve v obliki »na ključ«, kar pomeni, da mi poskrbimo za vso organizacijo, vi pa imate čas posvetiti se vašim gostom. Možnosti je seveda veliko, z veseljem pa jih prilagodimo glede na vaše želje in potrebe. Pri pripravi vašega programa upoštevamo programske, časovne in finančne zmožnosti ter znotraj navedenega poiščemo najboljšo možnost za izpeljavo vašega dogodka.

Organiziramo tudi prednovoletna srečanja in zabave z možnostjo uporabe poligona varne vožnje in pogostitvijo. V vsakem primeru bomo poiskali najboljšo kombinacijo aktivnosti, ki bo primerna za obseg in vrsto vašega dogodka.

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila