Dinamična in dirkaška vožnja z Andrejem Jerebom

Andrej Jereb je svojo 18-letno aktivno kariero začel s prvo dirko leta 1993. Je slovenski mladinski prvak v rallyju, ima 9 nastopov na WRC in nosi 6 naslovov državnega prvaka. Skozi program vas bo vodil v teorijo dinamične in dirkaške vožnje, pokazal, kakšna je dinamična vožnja v praksi in vam predal volan v predelanem vozilu Toyote.

"Vedno sem želel zmagovati, a pot do zmage je pogojena z varnim prihodom v cilj.” Andrej Jereb vas s temi besedami vabi na dinamičen program, poln adrenalina, novih znanj in zabave

Podarite najboljše darilo, adrenalinsko doživetje, dirkaško izkušnjo s poučnimi nasveti. Za vas imamo na voljo tudi darilne kartice!

Andrej JerebVas zanima, kako se med rally vožnjo počutijo hitri vozniki?

Z nekdanjim rally voznikom Andrejem Jerebom je to mogoče preizkusiti v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, kjer vam bo predstavil dinamično vožnjo in trike rally voznikov. Vso teorijo pa boste imeli priložnost preizkusiti tudi v praksi, za volanom

Če ste skupina prijateljev, ki si želi izvedbo prej, lahko termin določimo po vaši meri. Za izvedbo potrebujemo najmanj pet prijav.

Cena dinamičnega programa znaša 219,60 evrov (180 € + DDV) z možnostjo uveljavljanja AMZS članskih popustov. 

Člani AMZS imate pri prijavi na tečaj do 30 % popusta. Včlanite se lahko tudi prek spleta.

Prijava na tečaj

  

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila