Najem simulatorjev

S simulatorjem do dodatnega znanja

Najem sodobnega simulatoja vožnje avtomobila in simulatorja prevračanja 

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem za izvedbo preventivnih dogodkov uporabljamo dva simulatorja in sicer simulator vožnje in simulator prevračanja. Oba odlično popestrita vaše dogodke, kjer na zanimiv, drugačen, zabaven način približate varnost in poskrbite za preventivno varnost vas in vaših najbližjih. Poskrbite z nami za večjo varnost in izberite:

Simulator vožnje
Simulator vožnje odpira vrata v virtualni svet in ponuja edinstveno izkušnjo odpuščanja napak, ki si jih v realnem svetu ne moremo privoščiti. Preizkusite različne avtomobile in sprostite adrenalin v vožnji svojega življenja po dirkališčih ali panoramskih cestah. Izbirajte med dirkalnimi avtomobili ali klasikami avtomobilizma in se predajte pristni simulaciji vožnje brez omejitev in predpisov, kjer je dovoljeno praktično vse. Spoznajte specifike posameznega pogonskega sklopa, različne moči motorjev, kot tudi delovanje osnovnih asistenčnih sistemov. Organizirajte tekmovanje po lastnih merilih in željah in se sprostite v zabavni dirki, ki je ne boste zlahka pozabili. Simulacija poleg čistega užitka in zabave nudi tudi pristne občutke in zahteva znanje reakcij na spremenljive situacije v prometu, ki lahko voznikom še kako pridejo prav tudi v realnem svetu. In prav ta paket zabavne in poučne vsebine daje simulatorju vožnje neprecenljivo vrednost.   

Simulator prevračanja
Pri simulatorju prevračanja se udeležencem predstavi pravilno uporabo varnostnega pasu, kar je pomembno predvsem v primeru nesreče, kjer prav varnostni pas zadrži telo in nas posledično zavaruje pred težjimi poškodbami. Prav tako se prikaže postopek reševanje iz vozila, prevrnjenega na streho ali na bok.

Uporabniki obeh simulatorjev so navdušeni, predvsem nad pridobitvijo novih in koristnih informacij, katere poda inštruktor varne vožnje – vse za vašo večjo varnost v prometu

Poleg simulatorjev se udeležencem omogoči tudi test treh različnih stopenj »pijanih očal« (alkohol, utrujenost, marihuana). Le ta simulirajo vid ob vožnji pod vplivom alkohola ali marihuane in vožnjo v obdobju, ko je voznik utrujen.

Termin: po dogovoru.

Za rezervacijo najema in morebitne dodatne informacije, nam pišite na cvv@amzs.si ali pokličite brezplačno telefonsko število 080 26 36

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila