Najem simulatorjev

S simulatorjem do dodatnega znanja

Najem sodobnega simulatoja vožnje avtomobila in simulatorja prevračanja 

V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem za izvedbo preventivnih dogodkov uporabljamo dva simulatorja in sicer simulator varne vožnje in simulator prevračanja. Oba odlično popestrita vaše dogodke, kjer na zanimiv, drugačen, zabaven način približate varnost in poskrbite za preventivno varnost vas in vaših najbližjih. Poskrbite z nami za večjo varnost in izberite:

Simulator varne vožnje
Gre za napredno verzijo simulatorja vožnje avtomobila, ki omogoča realne občutke vožnje v najrazličnejših razmerah in okolju. Preizkusite lahko lastne reakcije in sposobnosti v spremenljivih vremenskih razmerah (megla, vožnja ponoči, vožnja v dežju), kakor tudi vožnjo v različnih okoljih (mesta, izven naselij, v AMZS Centru varne vožnje, itd.), seveda vse v varnem okolju, z večkratnimi poizkusi in z analizo slednjega, pod nadzorom in vodstvom inštruktorja Centra varne vožnje na Vranskem.

Simulator prevračanja
Pri simulatorju prevračanja se udeležencem predstavi pravilno uporabo varnostnega pasu, kar je pomembno predvsem v primeru nesreče, kjer prav varnostni pas zadrži telo in nas posledično zavaruje pred težjimi poškodbami. Prav tako se prikaže postopek reševanje iz vozila, prevrnjenega na streho ali na bok.

Uporabniki obeh simulatorjev so navdušeni, predvsem nad pridobitvijo novih in koristnih informacij, katere poda inštruktor varne vožnje – vse za vašo večjo varnost v prometu

Poleg simulatorjev se udeležencem omogoči tudi test treh različnih stopenj »pijanih očal« (alkohol, utrujenost, marihuana). Le ta simulirajo vid ob vožnji pod vplivom alkohola ali marihuane in vožnjo v obdobju, ko je voznik utrujen.

Termin: po dogovoru.

Informacije: za rezervacijo najema in morebitne dodatne informacije, nam pišite na cvv@amzs.si ali pokličite brezplačno telefonsko število 080 26 36

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila