Drift akademija z Luko Markom Grošljem

Si želite naučiti driftanja? 

Z enim izmed najboljši evropskih drifterjev Luko Markom Grošljem v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem izvajamo Drift akademijo, ki je primerna za vse - popolne začetnike in tudi za tiste, ki bi radi svoje znanje še izboljšali. 

Kmalu v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Ne zamudite! 

Kratek opis tečaja
Program traja štiri ure, vsebina pa smiselno, zanimivo in razumljivo vodi udeleženca skozi različne stopnje zahtevnosti vadbe tehnik vožnje. 45-minutnemu teoretičnemu uvodu sledi 4 x 45 minut intenzivne praktične vadbe na poligonu.

Teoretični del:
- kratka predstavitev driftanja
- pravilna nastavitev delovnega okolja,
- tehnike začetka drsenja, nadziranja drsenja in zaključevanja drsenja,
- aplikacija naštetih znanj na reševanje kritičnih situacij na cesti.

Luka Marko Grošelj spada med pionirje slovenskega ter je eden izmed pionirjev evropskega drifta z več kot 20 letnimi izkušnjami, Avstrijski FIA državni prvak v driftu leta 2010, večkratni skupni zmagovalec Avstrijskega prvenstva v različnih kategorijah, podprvak nemške drift serije leta 2006, zmagovalec več drift tekmovanj v Italiji, Avstriji ter Nemčiji. Pogosto ga najdemo tudi v vlogi testnega ter demonstracijskega voznika za različna podjetja ter koncerne (Mercedes AMG, Akrapović...)  

Praktični del (4 x 45 min): 
- kako doseči drsenje?
- kako nadzirati drsenje, popravki med drsenjem, usklajenost volana in stopalk;
- kako stabilizirati vozilo med drsenjem?
- vožnje z inštruktorjem

Udeleženci so v času praktičnega dela s prenosno radijsko postajo v stalni zvezi z inštruktorjem. Vozniki si na delovni površini sledijo drug za drugim, pri čemer jih inštruktor nadzoruje, daje navodila in popravlja njihove napake.

Vozila
Tečaj se izvaja z vozili, ki jih zagotovimo v AMZS Centru varne vožnje in so opremljena s sistemom za enostavno učenje driftanja.

Število udeležencev
Število udeležencev v skupini je 6.  
V enem vozilu sta lahko največ 2 udeleženca, ki se pri vsaki vaji izmenjujeta za volanom in opravita isto število ponovitev vaj.

Informacije in prijave
Za več informacij o razpoložljivih terminih nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si

Cena
Cena Drift akademija znaša 240,00 evrov (z vključenim DDV ) z možnostjo uveljavljanja AMZS članskih popustov.