Garažna pustolovščina Vransko

Garažna pustolovščina

Soba pobega - Escape room

AMZS Garažna pustolovščina

Prometna varnost na cestah je ogrožena, pozabljena so prometna pravila. Le ekipa pogumnih in spretnih pripravnikov, pod okriljem inštruktorja AMZS Centra varne vožnje na Vranskem, lahko poišče ustrezno rešitev.

Pohitite, časa zmanjkuje – na voljo imate le 90 minut, da rešite celotno Slovenijo, preden se zgodi popoln kaos na cesti.

Čaka vas nadvse zabavna, izvirna in sodelovalna preizkušnja - Escape Room - na temo varne vožnje in avtomobilizma. Vam bo uspelo pravočasno najti vse skrite namige, dešifrirati kode, odkleniti skrite ključavnice in razvozlati inštruktorjeve naloge?

Spoznajte moč timskega dela in obnovite znanje, s katerim boste boljši in varnejši vozniki, hkrati pa se boste s svojimi sodelavci, kolegi ali prijatelji zabavali ter nadvse nasmejali.

Število udeležencev: od 12 do 36
Trajanje: 90 minut
Cena udeležbe: 450 € za skupine od 12 do 18 oseb, vsaka naslednja oseba 20 €.
DDV ni vključen v ceni.
Vsak udeleženec, po uspešno opravljeni nalogi, prejme darilo.

Odlična ideja za team building

Pripravite drugačen in kreativen dogodek za podjetje.

Timsko delo, ustvarjalno razmišljanje, reševanje problemov, raziskovanje ter premagovanje izzivov so odlične aktivnosti, ki igralcem omogočijo, da se vživijo v razburljivo situacijo.

Igra je zasnovana tako, da morajo udeleženci med seboj sodelovati, se povezovati in uporabiti svoje sposobnosti logičnega sklepanja ter se zanesti na vseh svojih pet čutil. Predvsem pa je pomebno, da se zabavajo in preživijo kvaliteten čas s sodelavci tudi izven pisarn.

Za več informacij pošljite sporočilo na cvv@amzs.si ali nas pokličite na 080 26 36.

Obljubimo, da boste med igro začutili vznemirjenost in željo po novih nalogah.

Oglasna sporočila