Ogrevalni program

Za motoriste

Spomladi svoj motocikel prebudimo iz zimskega spanja, ob prijetnih temperaturah pa si želimo čim prej znova sesti nanj in se vrniti na cesto. Za pripravo voznika na nove prijetne in varne kilometre, v novi motoristični sezoni, Vas vabimo v AMZS Center varne vožnje na Vransko.

Trajanje: 4 ure.

Člani AMZS imate pri prijavi na program do 30 % popusta. Včlanite se lahko tudi prek spleta.

Programi se izvajajo za skupine do 8 oseb. V kolikor je za posamezen termin prijavljenih premalo udeležencev, se program prestavi na naslednji ustrezni termin, udeležence pa o spremembi pravočasno obvestimo.

1. Izberite termin

Za informacije o razpoložljivih terminih nas kontaktirajte na 080 26 36 ali na cvv@amzs.si.

2. Cena programaNaslednji korak
 

 

Varno na motor: Kaj o pripravi na vožnjo meni Danijel Andoljšek, dolgoletni reševalec na motorju Reševalne postaje UKC LJ, Glej prispevek: Val202_DA

V AMZS Centru varne vožnje smo prav v ta namen pripravili ogrevalni program za motoriste. Izvajamo ga v pomladnem času, ko temperatura in vremenske razmere že postanejo dovolj prijetne in primerne za vožnjo motocikla. Na ogrevalnem programu v krajšem času obdelamo vse elemente varne vožnje, tako v teoriji, kot tudi v praksi. Tako motoristi ponovno pridobite občutek za obvladovanje vozila in obnovite neaktera življensko pomembna načela vožnje motocikla. Naj bo vsaka ponovna vključitev v promet pametnejša in predvsem varnejša.

Pogoj za udeležbo je opravljen intenzivni (osnovni) program varne vožnje za motorista.

 

 Partnerji programov za motoriste:
   

                     

 

Potrebujete več informacij?

Pokličite brezplačno telefonsko številko 080 26 36 ali nam pišite na cvv@amzs.si.

Kontakt

Oglasna sporočila